kinokvinder.dk

The Purge (TV Series 2018–2019)

De medvirkende i TV-serien The Purge

The Purge er en amerikansk TV-serie, der er baseret på filmserien af samme navn skabt af James DeMonaco. Serien udforsker et dystopisk samfund, hvor alle kriminelle handlinger, inklusive mord, er lovlige i en enkelt nat hvert år.

Gabriel Chavarria som Miguel Guerrero

Gabriel Chavarria spiller hovedrollen som Miguel Guerrero i The Purge. Miguel er en hårdtarbejdende mand, der er på en mission for at finde sin søster under den årlige Purge. Chavarria bringer dybde og følelse til karakteren, der er fast besluttet på at overleve i en verden fyldt med kaos.

Derek Luke som Marcus Moore

Derek Luke portrætterer Marcus Moore, en den tidligere marine-soldat, der har svært ved at genoprette sig efter en traumatisk hændelse under Purgen. Lukes præstation er indsigtsfuld og intenst, da han udforsker karakterens indre kamp med et samfund, der afholder en nat med ekstrem vold.

Hannah Emily Anderson som Jenna Betancourt

Hannah Emily Anderson spiller Jenna Betancourt, en ung kvinde af velhavende herkomst, der konfronteres med sine egne privilegier og moralske overbevisninger under Purgen. Anderson leverer en fremragende præstation som karakteren udvikler sig gennem serien.

Max Martini som Ryan Grant

Max Martini portrætterer Ryan Grant, en politibetjent, der har en skjult agenda under Purgen. Martini bringer en broget og kompleks karakter til live med sine dygtige skuespilfærdigheder.

Jessica Garza som Penelope Guerrero

Jessica Garza spiller Penelope Guerrero, en ung kvinde, der er medlem af en religiøs sekt, der dyrker Purgen. Garza formår at skabe en følelsesladet præstation, hvor hun udforsker karakterens tro og tvivl.

Paola Núñez som Esme Carmona

Paola Núñez spiller Esme Carmona, en intelligent IT-professionel, der undersøger Purges hemmeligheder. Núñez bringer sin styrke og integritet til karakteren og leverer en rørende præstation.

Joel Allen som Ben Gardner

Joel Allen portrætterer Ben Gardner, en ung mand fra en privilegeret baggrund, som bliver involveret i en farlig handling under Purgen. Allen leverer en overbevisende præstation og formår at skildre karakterens udvikling og indre konflikt.

Rochelle Aytes som Michelle Moore

Rochelle Aytes spiller Michelle Moore, Marcus Moores kone, der er fast besluttet på at beskytte sin familie under Purgen. Aytes formår at skildre karakterens styrke og sårbarhed på en imponerende måde.

Colin Woodell som Rick Betancourt

Colin Woodell spiller Rick Betancourt, Jennas bror, der bliver fanget i en farlig situation under Purgen. Woodell formår at skabe empati for karakteren og udforsker hans indre kamp med imponerende skuespilfærdigheder.

Connor Trinneer som Curtis

Connor Trinneer portrætterer Curtis, en koldhjertet Purges jagtværdige håndlanger. Trinneers præstation er frygtindgydende og skaber en skurk, der er nem at hade.

Lee Tergesen som Joe Owens

Lee Tergesen spiller Joe Owens, en mystisk karakter med dybe hemmeligheder under Purgen. Tergesen formår at skabe en atmosfære af uhygge og spænding omkring karakteren.

Dermot Mulroney som Bobby Sheridan

Dermot Mulroney portrætterer Bobby Sheridan, en mand fra overklassen, der er villig til at gå til ekstreme foranstaltninger for at beskytte sig selv under Purgen. Mulroney bringer sin erfaring og professionalisme til karakteren og skaber en troværdig skildring.

Rob Mars som Samuel the Bus Driver

Rob Mars spiller Samuel the Bus Driver, der bliver involveret i farlige situationer under Purgen. Mars formår at skabe en frygtindgydende og nervepirrende karakter, der tilfører spænding til serien.

Amanda Warren som Jane Barbour

Amanda Warren spiller Jane Barbour, en hensynsløs kvinde, der er villig til at gøre alt for at overleve under Purgen. Warren leverer en overbevisende præstation som en karakter, der er fuld af overraskelser.

Chelle Ramos som Sara Williams

Chelle Ramos spiller Sara Williams, en hårdtarbejdende kvinde, der kæmper for at beskytte sin familie under Purgen. Ramos formår at skabe en autentisk og hjertevarmende karakter, der formår at røre seerne.

Charlotte Schweiger som Vivian Ross

Charlotte Schweiger portrætterer Vivian Ross, en ung kvinde med et rebellisk sind og et ønske om at lægge sig ud med samfundets regler under Purgen. Schweiger formår at skabe en karakter, der er både stærk og sårbar.

Jaren Mitchell som Doug Vargas

Jaren Mitchell spiller Doug Vargas, en ung mand, der har svært ved at håndtere konsekvenserne af sine handlinger under Purgen. Mitchells præstation udforsker karakterens skyld og frygt på en troværdig måde.

Lili Simmons som Lila Stanton

Lili Simmons portrætterer Lila Stanton, en mystisk kvinde, der er involveret i en farlig historie under Purgen. Simmons formår at skabe en gådefuld og interessant karakter med hendes overbevisende skuespil.

The Purge-serien er vellavet og har et fremragende ensemble af skuespillere, der bidrager til den dybdegående udforskning af samfundets dystopiske elementer.

Kilder:

  • The Purge (TV series) – IMDb

Overblik

Titel The Purge
Udgivelsesdato 4. september 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk, Spansk, Fransk
Også kendt som Судна ніч
Produktionsselskaber Blumhouse Productions, Platinum Dunes

Resmué

The Purge er en TV-serie, der foregår i et alternativt USA, hvor flere forskellige personer opdager, hvor langt de er villige til at gå for at overleve en nat, hvor alt kriminalitet er lovligt i 12 timer.

Handlingen i The Purge kredser om en 12-timers periode, hvor al kriminalitet, herunder mord, er lovligt. Serien foregår i en ændret udgave af Amerika, der er styret af et totalitært politisk parti, og den følger flere tilsyneladende urelaterede karakterer, der bor i en lille by. I takt med at tiden nærmer sig, bliver hver karakter tvunget til at konfrontere deres fortid, mens de opdager, hvor langt de er villige til at gå for at overleve natten.

– Ahmetkozan

Fejl og fadæser i TV-serien The Purge

Velkommen til en liste, hvor vi med et glimt i øjet har samlet nogle af de mest absurd underholdende fejl, som seerne har opdaget i TV-serien The Purge. Selvom serien er spændende og skræmmende, så har den altså ikke formået at undgå nogle små fadæser undervejs. Kom med og grin med os, når vi dykker ned i nogle af de mest skæve ting, der er sket i The Purge-land.

Filmtekniske faux pas

Vi starter ud med et par tekniske udfordringer, der har fået nogle seere til at trække på smilebåndet. I en af episoderne kan man tydeligt se et kamera blive fanget i et spejlrefleks, når skuespillerne går forbi. Mon de glemte at fortælle kameramanden, at han skulle gemme sig væk? Et andet sjovt øjeblik opstår, da en dør bliver åbnet, men den kan tydeligt ses bevæge sig, selvom ingen rører ved den. Måske er der spøgelser på spil i denne dystre verden?

Klapsalver fra det blå

Ingen tv-serie er vel helt perfekt uden en fejl i lydsiden. Og The Purge er ingen undtagelse! I flere scener kan man høre tilfældige klapsalver pludselig lyde i baggrunden, selvom der tydeligvis ikke er nogen publikum til stede. Er der mon et skjult studioband, der følger med i serien og leverer falske bifald? Det må man undre sig over!

Tidsmanipulation og fortryllede genstande

Vi fortsætter med nogle mere fantasifulde fejl i The Purge. Nogle seere har bemærket, at tiden ikke helt stemmer overens mellem forskellige scener. De stakkels skuespillere må løbe forvildet rundt og pludselig ændre sig mellem et par sekunder – en ærlig tidsmanipulation! Desuden har en opmærksom seer spottet en gigantisk kaffekop, der svæver på en hylde i en scene, som er ment til at være totalt koffeinfri. Måske er der en eller anden magisk trylleformular, der får kaffekopper til at flyve af sig selv i The Purge?

Glemte skuespillere og glip i kostumerne

Sidst, men ikke mindst, kommer vi til nogle sjove øjeblikke, hvor skuespillere og kostumemestre er gledet lidt i deres arbejde. I en scene kan man se en skuespiller, der klart har glemt sin replik, og i stedet står og stirrer tomt ud i luften. Hvis man ser godt efter, kan man også opdage et kostume, der er syet lidt for stramt til en af karaktererne, og som nærmest sprænger ved bevægelse. Måske skulle de have holdt en prøve mere, eller også var det bare et trick for at tilføje ekstra komik til serien.

Sådan, kære læser, har du fået en lækker servering af de morsomste og mest aparte fejl, som seerne har spottet i TV-serien The Purge. Som man siger, ingen perfektion uden små fadæser! Vi takker seerne for deres skarpe øjne og evne til at finde underholdning i selv de mindste fejl. Gid serien stadig kan give os et godt gys, men med et lille smil på læben!

Andre populære titler: The SplitArrivalJohnny English Reborn1000-lb SistersAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaEuphoriaBeforeignersThe Last of UsThe Jack in the BoxThis Is the EndHouse of GucciThe RevenantRomancing the StoneTriangle of SadnessAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaMegan Is MissingBreaking BadWinning Time: The Rise of the Lakers DynastyWanderThe Walking DeadShooterIsekai Mao to Shokan Shojo no Dorei MajutsuThe AeronautsHeathersLaw & OrderToscanaSurfs Up: Een OceanimatiefilmChinatownBeetlejuiceDer perfekte MannFreeridgeUnhingedThe Road Runner ShowLost in AustenClickDay ShiftGone Baby GoneTootsieCyber BullyLolitaPoker FaceWeedsGG HorsensExtraction IISpeed RacerCouples TherapyDeath in ParadiseClarksons FarmSafe House