kinokvinder.dk

The Rain (TV Series 2018–2020)


Overblik

Titel The Rain
Udgivelsesdato 4. maj, 2018 (Tyskland)
Oprindelsesland Danmark, USA
Også kendt som المطر
Optagelsessteder Danmark
Produktionsselskab Miso Film

Resmué

Efter en brutal virus udsletter størstedelen af befolkningen, begiver to unge søskende sig ud på en farlig søgen efter sikkerhed. Verden, som vi kender den, er slut. Seks år efter en brutal virus spredt af regnen udsletter stort set alle mennesker i Skandinavien, dukker to danske søskende op fra sikkerheden i deres bunker og finder ud af, at al civilisation er forsvundet. Snart slutter de sig til en gruppe af unge overlevende og tager sammen på en farlig rejse gennem det forladte Skandinavien, imens de leder efter ethvert tegn på liv. Befriet fra deres fælles fortid og samfundets regler, har gruppen friheden til at være, hvem de vil være. I deres kamp for overlevelse opdager de, at selv i en post-apokalyptisk verden er der stadig kærlighed, jalousi, opvækst og mange af de problemer, de troede, de havde efterladt med forsvinden af den verden, de engang kendte.

Fem morsomme fejl i TV-serien The Rain

1. Regn eller ej?

Vi ved alle, at serien hedder The Rain, og regnen spiller en afgørende rolle i historien. Men har I nogensinde bemærket, at de regnscener ikke altid ligner ægte regn? Nogle gange ser det mere ud som om, at de bare sprøjter vand på skuespillerne fra en vandslange. Måske skulle de have hyret nogle vandeksperter for at sikre, at regnen ser mere overbevisende ud. Eller også er det bare deres måde at spare på vandregningen i produktionen.

2. Plantegokken

Vi kan ikke undgå at bemærke, hvor meget regnen påvirker den naturlige verden i serien. Men det ser ud til, at nogle planter ikke rigtig er klar over det. De står frisk og grønne midt i det postapokalyptiske landskab uden at blive påvirket af den forurenede, dødbringende nedbør. Enten har planterne i virkeligheden allieret sig med virussen og ønsker at udrydde menneskeracen, eller også har produktionen glemt at sætte nogle visne dekorationsplanter op. Hvem ved? Men det er i hvert fald en mysterie, der får os til at grine lidt.

3. Telefonnettet er overraskende robust

I The Rain er verden som vi kender den gået under, og civilisationen er på randen af sammenbrud. Men tilsyneladende har telefonselskaberne stadig en utrolig holdbarhed i denne dystopiske fremtid. De vigtige opkald mellem karaktererne går næsten aldrig ned, uanset om de befinder sig midt i en ødelagt by eller helt ude på landet. Det er virkelig imponerende at se, hvordan telekommunikationen har overlevet apokalypsen bedre end de fleste af os.

4. Utroligt velklædte overlevere

En ting er sikkert: de overlevere, vi følger i The Rain, har virkelig god smag! Selvom de er nødt til at klare sig i en verden uden modeforretninger og adgang til frisk tøj, ser de altid ud, som om de lige er stået ud af et modemagasin. Deres tøj er altid pletfrit og trendy, som om de har en personlig stylist med sig gennem den postapokalyptiske ødemark. Måske har de en modekollektion gemt væk et eller andet sted, eller også er de bare vanvittigt gode til at holde deres tøj pæne midt i al kaosset.

5. Hvorfor gå, når du kan løbe?

Når man er fanget i en verden, hvor den mindste dråbe regn kan være dødelig, ville man tro, at man ville have lidt travlt med at komme væk fra den åbne himmel. Men nej, i The Rain har hovedpersonerne en tendens til at gå i stedet for at løbe, når de bliver jaget af farlige skurke eller dødbringende skybrud. Måske håber de, at skurkene bliver trætte, eller at regnen vil stoppe midlertidigt, mens de cruiser i deres helt egen tempo. Hvem ved? Men det er i hvert fald en underholdende fejl, der får os til at ryste på hovedet af dem.

So der har du det – fem morsomme fejl fra TV-serien The Rain. Husk, det er alt sammen for sjov og for at tilbyde et øjebliks grin, mens vi nyder denne spændende postapokalyptiske serie. Så lad os bare håbe, at produktionen tager disse fejl med et smil og måske inkluderer dem som skjulte påskeæg i fremtidige sæsoner.

Andre populære titler: Left BehindThe November ManThe Kings Man: O InícioBack to the FutureSoulThe ShallowsRurouni KenshinJulefrokostenPøllehulletLas FierbintiBordelletDjango UnchainedHis Dark MaterialsFair PlayDie Farbe des GeldesHells PassionMr. Turner – Meister des LichtsThe Expendables 2“Klovn” Hejsan SverigePale RiderInsidious: The Last KeyMurmur of the HeartSombras nos Meus OlhosSonja fra SaxogadeJudging AmyThe Carrie DiariesKlovn the FinalMurdoch MysteriesWhat We Do in the ShadowsThe FlashHorrible HistoriesScooby-Doo and Guess Who?XStar Trek: PicardRomina, VTMParadise HillsPretty Little LiarsWolkig mit Aussicht auf Fleischbällchen 2The AftermathThe OfficeTárJulefrokostenBig TitsInside JobReno 911!Rejsen til Saturn