kinokvinder.dk

The Ranch (TV Series 2016–2020)

The Ranch: Kendte skuespillere og deres præstationer

TV-serien The Ranch, der blev sendt fra 2016 til 2020, var en populær komedie-dramaserie, der foregik på en fiktiv ranch i Colorado. Serien følger livet for den dysfunktionelle Bennett-familie og deres kamp med kærlighed, relationer og økonomiske udfordringer. Her er en kort gennemgang af de vigtigste skuespillere og deres karakterer i serien:

Ashton Kutcher (Colt Bennett)

Ashton Kutcher spillede rollen som Colt Bennett, en tidligere professionel amerikansk fodboldspiller, der flytter tilbage til sin barndomshjem på ranchen. Med sin charmerende personlighed og evne til at bringe humor ind i selv de mest intense situationer, var Kutcher i stand til at bringe Colt til live på en autentisk måde.

Sam Elliott (Beau Bennett)

Sam Elliott portrætterede rollen som Beau Bennett, Colts fordømmende far. Elliotts karakteristiske dybe stemme og stærke tilstedeværelse på skærmen gjorde ham perfekt til rollen som den barske rancher, der står over for personlige og familieproblemer. Hans præstation i serien blev rost af både publikum og kritikere.

Elisha Cuthbert (Abby Phillips)

Elisha Cuthbert spillede Abby Phillips, Colts kæreste og senere kone. Hendes karakter udvikler sig fra en ung og impulsiv kvinde til en stabiliserende kraft i Colts liv. Cuthbert formåede at levere en overbevisende præstation og skildrede Abbeys personlighed smukt.

Debra Winger (Maggie Bennett)

Debra Winger spillede rollen som Maggie Bennett, Colts og Roosters mor samt Beaus ekskone. Winger formåede at skabe en kompleks karakter, der både var sårbar og stærk. Hendes evne til at tackle de emotionelle aspekter af rollen var en vigtig del af serien.

Danny Masterson (Jameson Rooster Bennett)

Danny Masterson spillede rollen som Rooster, Colts bror. Rooster fungerede som seriens komiske indsats, og Masterson leverede en sjov og charmerende præstation. Masterson forlod showet efter de første par sæsoner, men hans tilstedeværelse var uundværlig for at etablere kemi og dynamik mellem de centrale karakterer.

Megyn Price (Mary Phillips)

Megyn Price spillede Mary Phillips, Abbys mor. Hendes karakter tilføjede en ekstra dimension til historien og var en central del af seriens subplots. Price formåede at balancere humor og drama og skabte en mindeværdig karakter.

Barry Corbin (Dale Rivers)

Barry Corbin spillede Dale Rivers, en lokal landmand og ven af Bennett-familien. Corbin gav rollen som Dale en autenticitet og humor, der gjorde ham til en af de mest populære biroller i serien.

Dax Shepard (Luke Matthews)

Dax Shepard blev introduceret i senere sæsoner som Luke Matthews, en nabogårdsejer og kæreste til Colt og Roosters søster, Mary. Shepard tilføjede en ny dynamik til serien og leverede en sjov og energisk præstation.

Andre skuespillere

Udover de skuespillere, der spiller de centrale karakterer, har The Ranch haft mange talentfulde skuespillere i mindre roller. Skuespillere som Kathy Baker, Laura Vallejo, Kelli Goss, Martin Mull og mange flere har alle bidraget til den overordnede kvalitet af serien.

I alt var der omkring 80 episoder af The Ranch, der blev sendt fra 2016 til 2020. Serien blev skabt af Jim Patterson og Don Reo, og deres vision og talent har været afgørende for seriens succes.

Afsluttende tanker

The Ranch var en serie, der formåede at kombinere humor, drama og autentiske karakterer for at skabe en unik TV-oplevelse. Skuespillerne, der medvirkede i serien, bidrog alle med deres egne talenter og præstationer for at skabe en dybdegående og mindeværdig serie, som publikum nød i årene, den blev sendt.

Overblik

Titel The Ranch
Udgivelsesdato 1. april 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternative navne 牧場家族
Filmplaceringer Stage 19, Warner Brothers Burbank Studios – 4000 Warner Boulevard, Burbank, California, USA (Studio)
Produktionsfirma Ranch Hand Productions

Resmué

The Ranch er en komedieserie, der handler om en tidligere professionel fodboldspiller, der vender tilbage til Colorado for at hjælpe med at drive familiens ranchvirksomhed. Serien finder sted på den fiktive Iron River Ranch i Garrison, Colorado, og fortæller historien om Bennetts, en dysfunktionel familie bestående af to brødre, deres rancherfar og hans adskilte kone, der ejer en lokal bar.

Fejl i TV-serien The Ranch: Når det går helt galt på prærien

Vi elsker alle at fordybe os i en god TV-serie og lade os trække ind i en fantasiverden i timevis. Men nogle gange sniger der sig fejl ind i produktionen, og det kan være ekstra sjovt at spotte dem. I denne artikel tager vi et humoristisk kig på de fejl, som seerne har opdaget i TV-serien The Ranch.

Fejl 1: Tidsrejser i cowboystøvler

Et af de mest spektakulære fejl i The Ranch er, når karaktererne pludselig bliver eksperter i tidsrejser. Ja, du læste rigtigt – tidsrejser på prærien! I en episode sidder Colt og Rooster og diskuterer den seneste hændelse på ranchen. Men pludselig sker det utrolige: Colt tager sine støvler af, og næste sekund har han dem på igen. Det er da heldigt, at han ikke blev fanget i fortiden!

Fejl 2: Teleportation à la cowboy

En anden fejl, som seerne har bemærket, er de mystiske evner, som karaktererne i The Ranch har til at teleportere sig rundt omkring på prærien. I en episode ser vi Colt, der befinder sig i ranchens stue, og i næste øjeblik er han i køkkenet – uden at have bevæget sig en meter. Det er da imponerende, men måske skulle han udnytte sine evner til at få arbejdet på ranchen overstået lidt hurtigere!

Fejl 3: Forvandlinger uden forklaring

Ja, det er forunderligt, hvad der kan ske på en ranch. Seerne har også opdaget, at karakterernes udseende kan ændre sig på mystisk vis. I en scene ser vi for eksempel Rooster med skæg, og i næste scene er det som om, at det bare er forsvundet. Enten er Rooster en troldmand eller også har makeup-afdelingen brugt lidt for meget tryllestøv!

Fejl 4: Den forsvundne kaffekop

Det lader til, at de stærke kaffeafhængige karakterer i The Ranch også har problemer med at holde styr på deres kaffekopper. I en scene har Colt sin kaffekop i hånden, men når kameraet skifter vinkel, er koppen pludselig væk! Måske er kaffen blevet absorberet direkte ind i Colt, så han kan få ekstra energi til at håndtere alle de vanskelige situationer på ranchen.

Fejl 5: Den usynlige hest

Prærien er kendt for sine majestætiske heste, men i The Ranch er der muligvis opstået en hest med særlige evner. I en scene ser vi karaktererne ride rundt på hesteryg, men pludselig bliver hesten usynlig! Det er da en ny type hest, som kan skjule sig for fjender og samtidig spare på foderet.

Det er klart, at selvom fejl i en TV-serie kan være morsomme at spotte, så ændrer det ikke på, at The Ranch stadig tilbyder masser af underholdning. Så næste gang du ser en scene, hvor noget ser lidt underligt ud, kan du trøste dig med, at det sikkert bare er en sjov lille fejl, der er blevet overset under produktionen. Og hvem ved, måske er det netop det, der gør TV-serier som The Ranch så elskede og sjove at følge med i.

Andre populære titler: HerPillow TalkNew TricksThe OfficeRoslund & Hellström: Cell 8The CrowDuneToscanaTeoria Big BangThe DropSkyskraberCitadelThe CartelI Tyrens tegnThe CovenantWelcome to ChippendalesMollys GameBeetlejuiceJenseits des Sichtbaren – Hilma af KlintBlack AdamOperation Fortune: Ruse de GuerreMiss ViborgThe JudgeOperarejsenTranscendenceDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesSpider-Man: Een nieuw universumNord Nord MordThe MistAfter We FellLovecraft CountryBeau Is AfraidAkademia pana KleksaGiftedGrænserRenfieldWhile We LiveThe Big ShortThe Great EscapeVerden er fuld af børnBlacks on BlondesGuardians of the GalaxyInterstellarTrappedF9: The Fast SagaCorsageThe OrphanageThe MatchIm Geheimdienst Ihrer Majestät