kinokvinder.dk

The Riches (TV Series 2007–2008)

The Riches: En dybdegående introduktion til de medvirkende

Eddie Izzard som Wayne Malloy

Eddie Izzard spiller hovedrollen som Wayne Malloy i TV-serien The Riches. Wayne er en charmerende svindler og tidligere tyv, der forsøger at skabe en bedre tilværelse for sin familie ved at flygte fra deres tidligere liv. Izzards dynamiske præstation som Wayne Malloy har vundet stor anerkendelse for sin evne til at balancere mellem kriminel adfærd og omsorgsfuldhed overfor sin familie.

Minnie Driver som Dahlia Malloy

Minnie Driver spiller rollen som Wayne Malloys kone, Dahlia. Hun er en stærk, intelligent kvinde, der har været medlem af Waynes kriminelle bande. Driver fremstiller Dahlia som en kompleks karakter, der kæmper mellem sit ønske om at give sin familie en bedre tilværelse og hendes indre drifter som en erfaren svindler.

Shannon Woodward som Di Di Malloy

Shannon Woodward spiller rollen som Wayne og Dahlias teenage-datter, Di Di. Hun er en rebelsk og intelligent ung kvinde, der forsøger at navigere gennem de udfordringer, som hendes familie står overfor. Woodwards imponerende præstation som Di Di giver karakteren en autentisk og emotionel dybde.

Noel Fisher som Cael Malloy

Noel Fisher portrætterer Cael Malloy, Wayne og Dahlias søn. Cael er en følsom og intelligent dreng, der forsøger at finde sin plads i den nye tilværelse, som familien har skabt. Fishers skuespilsevner bringer Cael til livs og giver seerne mulighed for at opleve en sjælden blanding af uskyld og visdom hos karakteren.

Aidan Mitchell som Sam Malloy

Aidan Mitchell spiller rollen som Sam Malloy, det yngste medlem af Wayne og Dahlias familie. Sam er en livlig og nysgerrig dreng, der konstant udforsker verden omkring sig. Mitchell formår at skabe en charmerende og autentisk præstation som Sam, der bringer ungdommelig energi og uskyld til de dramatiske øjeblikke i serien.

Todd Stashwick som Dale Malloy

Todd Stashwick spiller Waynes bror, Dale Malloy. Dale er en karakter, der balancerer mellem manipulation og beskyttelse af Wayne og resten af familien. Stashwicks præstation som Dale giver en skarp og humoristisk dynamik til serien.

Gregg Henry som Hugh Panetta

Gregg Henry spiller rollen som Hugh Panetta, en magtfuld og nådesløs forretningsmand, der bliver en vigtig spiller i Wayne og Dahlias nye tilværelse. Henrys evne til at skabe komplekse og upålidelige karakterer giver en afgørende dybde til Hugh Panetta.

Margo Martindale som Nina Burns

Margo Martindale portrætterer Nina Burns, en kvinde med en udfordrende fortid, der bliver en afgørende del af Wayne og Dahlias nye tilværelse. Martindales præstation som Nina er både hård og følsom, og hun tilføjer et unikt lag af spænding til serien.

Bruce French som Jim Burns

Bruce French spiller rollen som Jim Burns, Ninas mand og en nøglefigur i Wayne og Dahlias nye tilværelse. Frenchs præstation fremstiller Jim som en mand med mange hemmeligheder og skjulte motiver, der konstant udfordrer Wayne og resten af familien.

Nichole Hiltz som Ginny Dannegan

Nichole Hiltz spiller Ginny Dannegan, en tidligere veninde af Dahlia og en karakter, der bringer farer og intriger ind i Wayne og Dahlias liv. Hiltzs præstation giver karakteren Ginny en mysteriøs og uforudsigelig kant.

Deidrie Henry som Aubrey McDonald

Deidrie Henry portrætterer Aubrey McDonald, en kvinde med en hård fortid, der hjælper Wayne og Dahlia med at se nye muligheder. Henrys præstation som Aubrey bringer både styrke og sårbarhed til karakteren.

Teresa Huang som Kimmie

Teresa Huang spiller rollen som Kimmie, en karakter med en usikker fortid, der finder en plads i Wayne og Dahlias nye liv. Huang bringer en følelse af håb og skrøbelighed til Kimmies rejse.

Peggy Stewart som Cheriens Mother

Peggy Stewart spiller rollen som Cheriens mor, der spiller en mindre, men vigtig rolle i Wayne og Dahlias liv. Stewarts præstation giver en fin og berørende skildring af en mor, der kæmper med svære valg og deres konsekvenser.

Stephen Sowan som Eric

Stephen Sowan portrætterer Eric, en karakter med forbindelser til Wayne og Dahlias fortid. Sowans præstation giver Eric en mystisk og urovækkende aura.

Johanna Braddy som Tammy Simms

Johanna Braddy spiller rollen som Tammy Simms, en ung kvinde, der udvikler et venskab med Wayne og Dahlias børn. Braddys præstation som Tammy inspirerer til en følelse af ungdommelig naivitet og håb.

Jared Harris som Eamon Quinn

Jared Harris spiller rollen som Eamon Quinn, en farlig og manipulerende mand, der bliver en trussel mod Wayne og Dahlias nye tilværelse. Harris evne til at skabe komplekse og frygtindgydende karakterer tilfører serien en spændingsfyldt atmosfære.

Michael Trevino som Brent

Michael Trevino portrætterer Brent, en karakter med forbindelser til Wayne og resten af familien. Trevino bringer en urovækkende og mistænkelig kant til Brents karakter.

Michael Gambino som Tony

Michael Gambino spiller rollen som Tony, en mand, der bliver en farlig trussel mod Wayne og resten af familien. Gambinos præstation giver Tony en frygtindgydende og uforudsigelig karakteristika.

Denne liste af skuespillere repræsenterer et udvalg af de medvirkende, der har bidraget til TV-serien The Riches. Med deres imponerende præstationer har de skabt en dybdegående og spændende oplevelse for seerne. Gennem deres portrætter af komplekse karakterer har de bragt serien til live og givet seerne mulighed for at fordybe sig i en verden af svindel, intriger og familiære forviklinger.

Den kreative kraft bag The Riches er skaberen Dmitry Lipkin, der med hjælp fra et talentfuldt hold af skuespillere og crew har skabt en serie, der formår at fange seernes opmærksomhed og indrige dem med spænding og drama.

Overblik

Titel The Riches
Udgivelsesdato 12. marts 2007 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Low Life
Filmoptagelsessteder Santa Clarita, Californien, USA
Produktionsselskab Maverick Films

Resmué

The Riches er en TV-serie, der handler om en familie af bedragere, der antager identiteten af en øvre mellemklassefamilie i forstaden i den dybe syd. Wayne og Dahlia Malloy tilbragte deres ungdom med at udføre svindelnumre sammen med en rejsegruppe af moderne irske nomader, der strejfede rundt i USA. Nu mange år senere står Wayne over for en åndelig og midtvejskrise og begynder at sætte spørgsmålstegn ved deres livsstil, netop som hans kone, der lige er blevet løsladt fra fængslet, genforenes med familien. De beslutter sig for endelig at slå sig ned i forstaden, hvor de kæmper for at leve et normalt liv, samtidig med at de forsøger at undslippe deres tidligere venner.

TV-serien The Riches: Hilariske fejl, der fik seerne til at grine højlydt

Faktuelle fejl

Det er gentagne gange blevet nævnt, at Doug Rich har sin juridiske uddannelse fra Princeton University. Men i virkeligheden har Princeton ikke haft en juridisk fakultet siden 1852. Det ser ud til, at Doug har taget en tidsmaskine for at få sin grad!

Geografiske fejl

Handlingen foregår i Baton Rouge, Louisiana, men i flere episoder kan man tydeligt se bjerge i baggrunden. Der er bare ét problem – der er ingen bjerge i nærheden af Baton Rouge. Den nærmeste bjergkæde i hele staten findes hundredevis af miles væk i den nordlige del af staten, tæt på Shreveport. Enten har bjergene et seriøst navigationssystem, eller også har produktionsteamet fået lidt for meget fantasi.

Forestil dig, hvor sjovt det må være for karaktererne at klatre bjerge i en ellers flad stat som Louisiana! Måske de burde have haft en oplysningsvideo om bjergbestigning i serien for at forklare denne mærkelige geografi.

Anmeldtilføjelser og korrektioner

Hvis du selv har opdaget en fejl eller manglende indhold i The Riches, er der mulighed for at bidrage til hav af sjov. Lige som en sladrehank kan du nemlig foreslå en redigering eller tilføjelse til siden og deltage i at gøre det hele endnu sjovere.

Vis ledige pladser

Hvilket navn blev The Riches (2007) officielt udgivet under i Indien på engelsk? Dette er en af de lækre hemmeligheder, som serien har gemt til os. Følg med og oplev de mange afgrunde, som vi skal udforske.

Mere fra denne overskrift

The Riches ser ud til at have en uudtømmelig kilde af underholdning, selv når det kommer til fejl og sjove øjeblikke. Lad dig forføre af det spændende univers og vær med til at tilføje det manglende episoder i denne forunderlige rejse gennem seriens fejl og mangler.

Andre populære titler: WallanderCaptain FantasticLove & FriendshipShamelessChicago MedEmily the CriminalThe RainYou Were Never Really HereDancer in the DarkPieces of a WomanYellowjacketsTrollRunaway BrideHome AgainVictoriaThe Piano TeacherJupiters LegacyThe BearPrisonersMondsüchtigThe HelpSoldaterkammerater rykker udJack and JillThe Perks of Being a WallflowerBastille DayKærlighed ved første hikKubo en het Magische ZwaardThe Fault in Our StarsThe Lost City365 DaysThe Simple LifeVikings: ValhallaAlice in WonderlandThe ActMad Max: Fury RoadStars at NoonEung-dab-ha-ra 1988Purple HeartsKleine Morde unter NachbarnAlpha MalesO.C., CaliforniaDoctor Strange in the Multiverse of MadnessWaterworldStar Trek: Strange New WorldsPenguin BloomDetective MontalbanoDr. StoneGuardians of the GalaxySerpicoTeenage Mutant Ninja Turtles