kinokvinder.dk

The Royal (TV Series 2003–2011)

De medvirkende i TV-serien The Royal

The Royal er en britisk tv-serie, der blev sendt fra 2003 til 2011. Serien, der foregår på et fiktivt hospital i det nordlige England i 1960erne, følger personalet og patienterne på St. Aidans Royal Free Hospital.

Hovedrolleindehavere

  • Linda Armstrong: Spillede rollen som Sister Brigid i 87 afsnit. Hun var en dedikeret sygeplejerske med et hjerte af guld.
  • Robert Daws: Portrætterede Dr. Gordon Ormerod i 87 afsnit. Han var en dygtig og respekteret læge på hospitalet.
  • Wendy Craig: Spillede rollen som Matron i 87 afsnit. Hun var ansvarlig for at lede og organisere personalet på hospitalet.
  • Michelle Hardwick: Portrætterede Lizzie Hopkirk i 87 afsnit. Hun var en sygeplejerske med en særlig interesse i obstetrik og gynækologi.
  • Amy Robbins: Spillede rollen som Dr. Jill Weatherill i 87 afsnit. Hun var en læge med stor empati og omsorg for sine patienter.
  • Andy Wear: Portrætterede Alun Morris i 87 afsnit. Han var ambulancesjåfør og ofte involveret i spændende redningsaktioner.
  • Denis Lill: Spillede rollen som Mr. Rose i 87 afsnit. Han var hospitalsdirektøren og havde ansvaret for at holde styr på alle operationer.
  • Michael Starke: Portrætterede Ken Hopkirk i 63 afsnit. Han var en underholdende pandelampe, der arbejdede i hospitalets kantine.
  • Paul Fox: Spillede rollen som Dr. Jeff Goodwin i 43 afsnit. Han var en passioneret og dedikeret kirurg.
  • Zoie Kennedy: Portrætterede Staff Nurse Meryl Taylor i 40 afsnit. Hun var en omsorgsfuld og kompetent sygeplejerske.
  • Scott Taylor: Spillede rollen som Frankie Robinson i 40 afsnit. Han var en ung mekaniker, der ofte besøgte hospitalet på grund af sine skader.
  • Natalie Anderson: Portrætterede Nurse Stella Davenport i 36 afsnit. Hun var en dedikeret og ansvarlig sygeplejerske.
  • Robert Cavanah: Spillede rollen som Adam Carnegie i 35 afsnit. Han var en læge, der sørgede for de psykiske patienter på hospitalet.
  • John Axon: Portrætterede Mr. Nigel Harper i 35 afsnit. Han var en engageret socialrådgiver på hospitalet.
  • Ian Carmichael: Spillede rollen som T.J. Middleditch i 29 afsnit. Han var portør på hospitalet og involveret i mange sjove situationer.
  • Anna Madeley: Portrætterede Nurse Samantha Beaumont i 20 afsnit. Hun var en dedikeret og omsorgsfuld sygeplejerske.
  • Sarah Beck Mather: Spillede rollen som Student Nurse Susie Dixon i 20 afsnit. Hun var en ung sygeplejestuderende, der lærte om hospitalets drift.
  • Kari Corbett: Portrætterede Nurse Marian McKaig i 18 afsnit. Hun var en erfaren sygeplejerske med stor viden og erfaring.

Derudover var der også mange andre medvirkende i forskellige roller i The Royal. Alle de medvirkende spillede en vigtig rolle i at skabe en autentisk og spændende serie, der formåede at engagere og underholde seerne gennem flere sæsoner.

The Royal var en populær tv-serie, der blev rost for sine autentiske karakterer og historier, der afspejlede livet på et sygehus i 1960erne. Serien blev kendt for sin velfortalte plotlinje og troværdige skuespillerpræstationer.

Med sin lange levetid og mange afsnit formåede The Royal at opbygge en dedikeret fanbase, der nød at følge med i karakterernes liv og opleve de mange dramaer og udfordringer på hospitalet.

Dette var blot et udpluk af nogle af de centrale skuespillere i The Royal, der alle bidrog til at skabe en fantastisk serie med masser af spænding og følelser.

Overblik

Titel The Royal
Udgivelsesdato 6. september 2003 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Landesprog Engelsk
Også kendt som St Aidans sjukhus
Filmsteder Red Court, Esplanade, South Cliff, Scarborough, North Yorkshire, England, Storbritannien (St Aidans Royal Free Hospital)
Produktionsselskab Yorkshire Television (YTV)

Resmué

The Royal er en britisk tv-serie, der foregår i 1960erne og handler om personalet og patienterne på St Aidans Royal Free Hospital. Serien blev sendt fra 2003 til 2011 og består af i alt 86 afsnit. Handlingen drejer sig om en dedikeret gruppe af læger og sygeplejersker, der passer på patienterne på det fiktive hospital St Aidans Royal Free Hospital i den lille kystby Elsinby. Serien er en spinoff af den populære britiske tv-serie Heartbeat.

The Royal foregår i 1960erne og fokuserer på de medicinske udfordringer, som både personalet og patienterne står overfor. Serien stiller også skarpt på de moralske dilemmaer, der opstår i akutte situationer. Personalerne på St Aidans Royal Free Hospital arbejder hårdt for at give den bedst mulige pleje og behandling til deres patienter.

Fem sjove fejl i TV-serien The Royal

1. Kontinuitetsfejl: Den magiske frakke

I sæson 3, afsnit 5, ser vi Dr. Ormerod sige godnat til Søster Brigid og gå ud af døren fra skadestuen til ambulancepladsen. Men se nu lige godt efter – da han nærmer sig døren, er hans frakke åben, men når han når den anden side af døren, er den pludselig fuldstændig knappet.

2. Anakronismer: Retro musikfejl

I sæson 1, som foregår i 1960erne, bliver vi forkælet med sangen The Air That I Breathe af The Hollies – problemet er bare, at denne sang ikke blev udgivet før i begyndelsen af 1970erne! Er nogen faldet i en tidsmaskine uden at fortælle os det?

3. Karakterfejl: En nonne med forførende øjenbryn

Søster Brigid er en nonne, men det ser ud til, at hun tager et par ekstra minutter om morgenen til at plukke sine øjenbryn. Og som om det ikke var nok, bliver hun også ofte set med læbestift på – noget usædvanligt for en kvinde, der har taget sløret. Måske har hun en hemmelig karriere som skønhedsblogger, som vi ikke er blevet informeret om?

4. Klippefejl: Hvad skete der med kaffepletten?

I et af episoderne er der en scene, hvor en karakter spilder kaffe på sin skjorte. Men et par sekunder senere, når kameraet skifter vinkel, er kaffepletten som forvundet! Enten er det magi på spil, eller også burde de ansætte en ny kontinuitetsovervåger.

5. Continuity-blunder: Forvandlingen af nøglen

I sæson 2 ser vi en scene, hvor en karakter låser sit hus op med en firkantet nøgle, men når vi ser nøglen igen i næste scene, er den pludselig rund! Det er da utroligt, hvordan nøgler kan forvandle sig selv i denne spændende serie.

Sådan, nu har vi oplistet nogle af de mest underholdende fejl, der er blevet opdaget af de vågne seere af TV-serien The Royal. Det ser ud til, at produktionsteamet har lidt svært ved at holde styr på kontinuiteten og historiens tidslinje. Men bare rolig, det gør bare serien mere underholdende – lidt som en skøre, fejlfyldt b-film.

Så sæt dig godt til rette, og nyd The Royal og dens fantastiske evne til at forvandle enkle detaljer til sjove og mindeværdige fejl. Vi kan næsten ikke vente med at finde ud af, hvilke overraskelser der venter os i næste afsnit!

Andre populære titler: The OfficeUnder the DomeMonkJulehjertets hemmelighedMagpie MurdersSwimming PoolTiny Beautiful ThingsF9: The Fast SagaOmul-Păianjen: Niciun drum spre casăGood TimeLokiCastleSolarisDeadpool 3Red SparrowDragon Ball Z KaiRick and MortyCharm City KingsGuardians of the Galaxy Vol. 3Boy Kills WorldGoldCliffhangerNew AmsterdamThe ThingAll ExclusiveThe Daily Life of the Immortal KingThe ProtégéQueen of the SouthTullyLandscapersGreen BookFlubberThe Very Excellent Mr. DundeeHoney BoyK.G.F: Chapter 1Tomodachi GameMr. Harrigans PhoneThe Princess DiariesWorkin MomsChicago P.D.ConeheadsGypsyBlack SailsKilljoysOverflowBlack PantherStargate SG-1The MotherDenmarkThe Little Mermaid