kinokvinder.dk

The Split (TV Series 2018–2022)

De medvirkende i TV-serien The Split

TV-serien The Split er en britisk drama-serie, der først blev sendt i 2018. Serien er skrevet af Abi Morgan og følger historien om en familie af skilsmisseadvokater i London. The Split har en imponerende rollebesætning, som bidrager til at skabe en dybdegående og spændende fortælling. Her er en liste over de medvirkende i serien:

Nicola Walker som Hannah Stern

Nicola Walker spiller rollen som Hannah Stern, en erfaren skilsmisseadvokat. Hun er hovedpersonen i serien og navigerer gennem både professionelle og personlige udfordringer. Walker giver en dygtig og troværdig præstation i rollen som Hannah.

Stephen Mangan som Nathan

Stephen Mangan spiller rollen som Nathan, Hannahs tidligere ægtemand. Han er en charmerende og karismatisk karakter, der skaber spænding i serien. Mangan formår at fange publikums opmærksomhed med sin fremragende skuespil.

Annabel Scholey som Nina

Annabel Scholey spiller rollen som Nina, Hannahs søster. Hun er en talentfuld skilsmisseadvokat og en vigtig støtte for Hannah. Scholey bringer en autenticitet og dybde til rollen, der gør hende uimodståelig.

Fiona Button som Rose

Fiona Button spiller rollen som Rose, en anden skilsmisseadvokat i firmaet. Hun er en vigtig brik i historien og bringer sin egen unikke personlighed ind i serien. Button leverer en stærk præstation og tilføjer ekstra lag til karakterens udvikling.

Deborah Findlay som Ruth

Deborah Findlay spiller rollen som Ruth, Hannahs mor. Hun er en succesfuld og respekteret skilsmisseadvokat, der har inspireret sine døtre til at følge i hendes fodspor. Findlay formår at skabe en troværdig og rørende fremstilling af karakteren.

Barry Atsma som Christie

Barry Atsma spiller rollen som Christie, en klient og potentiel romantisk interesse for Hannah. Han tilfører en spændende dynamik til serien og viser sit talent som skuespiller gennem sin performance.

Elizabeth Roberts som Liv Stern

Elizabeth Roberts spiller rollen som Liv Stern, Hannahs datter. Hun er en vigtig karakter i serien og hendes relation til Hannah spiller en central rolle. Roberts giver en overbevisende præstation som teenageren Liv.

Toby Oliver som Vinnie Stern

Toby Oliver spiller rollen som Vinnie Stern, Hannahs søn. Han bringer en ungdommelig energi til serien og skaber en stærk forbindelse med sin mor. Oliver formår at fange karakterens følelsesmæssige rejse på en autentisk måde.

Mollie Cowen som Tilly Stern

Mollie Cowen spiller rollen som Tilly Stern, Hannahs yngste datter. Hun tilfører noget sødt og charmerende til serien og viser sit talent som ung skuespiller.

Chukwudi Iwuji som Zander

Chukwudi Iwuji spiller rollen som Zander, en kollega af Hannah. Han skaber spænding og intriger i serien og viser sin evne til at skabe en kompleks karakter.

Der er også flere andre talentfulde skuespillere, der bidrager til The Split, herunder Rudi Dharmalingam, Ellora Torchia, Ian McElhinney, Damien Molony, Kobna Holdbrook-Smith, Anna Chancellor, Meera Syal og Donna Air.

Den imponerende rollebesætning i The Split bidrager til at skabe en dybdegående og engagerende fortælling om familiedynamikker og professionelle udfordringer. Hver skuespiller bringer deres egne unikke evner og præstationer til serien, hvilket gør den til en fornøjelse at se.

Overblik

Titel The Split
Udgivelsesdato 22. marts 2021 (Tyskland)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk, Fransk, Russisk, Spansk, Arabisk
Også kendt som 家變
Filmlokationer Waterloo Bridge, London, Greater London, England, UK (på stedet)
Produktionsselskaber Little Chick, Sister Pictures

Resmué

TV-serien The Split handler om familien Defoe, der består af en række kvindelige skilsmisseadvokater. Deres liv tager en uventet drejning, da deres forsvundne far pludselig vender tilbage efter 30 års fravær.

De forskellige medlemmer af familien Defoe må hver især konfrontere deres fortid og de hemmeligheder, der har splittet dem. De står over for komplekse personlige og romantiske udfordringer, samtidig med at de forsøger at navigere i den komplicerede verden af skilsmisser og advokatarbejde.

Historien følger især de tre søstre Hannah, Nina og Rose, som hver især har deres egne ambitioner og problemer. Hannah er en succesfuld skilsmisseadvokat, der balancerer sit travle arbejdsliv med sit familieliv som mor. Nina er den ældste søster og partner i et stort advokatfirma, men hendes ægteskab er i krise. Og Rose er den yngste søster, der forsøger at finde sin plads i familieforretningen og samtidig opdage sig selv.

Serien udforsker de mange facetter af skilsmisse og advokatverdenen, mens den samtidig kaster et skarpt lys på familiestrømme og relationer. The Split er en medrivende og følelsesladet fortælling om kærlighed, forræderi og tilgivelse.

Fejl i TV-serien The Split, der får os til at splitte af grin

Når vi ser vores yndlingsserier, er der altid skønhedsfejl, der får os til at krumme tæer og give os et godt grin. Den britiske dramaserie The Split er ingen undtagelse. Lad os se på nogle af de fejl, som skarpe seere har opdaget og som helt sikkert vil splitte jer af grin!

1. Telefongremlins

Har du nogensinde bemærket, at karaktererne i The Split altid har fuld mobildækning, uanset hvor de befinder sig? De kan ringe op i en forladt lade midt i ingenmandsland eller endda under Mount Everest-bestigning – uden en eneste forstyrrelse. Det ville være fantastisk, hvis vi alle kunne få fat i hinanden på den måde!

2. Den magiske forvandling

Det er som om, at karaktererne i serien The Split har evnen til at ændre tøj og stil på et splitsekund! Fra en scene til den næste kan de gå fra at være klædt i arbejdstøj til at være iført sofistikerede gallakjoler – uden nogen synlig forklaring. Måske skulle de give os seere deres modehemmeligheder!

3. Pludselig forsvundne karakterer

Har du nogensinde bemærket, hvordan karakterer i The Split bare forsvinder fra en scene til den næste uden forklaring? De er der i den ene scene og væk i den næste, som om de er blevet transporteret til en anden dimension. Måske skulle seriens skabere overveje at indføre teleportationsteknologi – det ville gøre livet meget lettere for karaktererne i showet!

4. Magiske kalendere

I The Split synes karaktererne at have et magisk forhold til tiden. De kan på magisk vis nå hinanden på præcis det rigtige tidspunkt, uanset hvor travlt de er. Ventetid og trafikork eksisterer tilsyneladende ikke for dem. Hvis bare vi alle kunne have sådanne kalendere!

5. Superhurtig research

Har du lagt mærke til, hvor hurtigt karaktererne i The Split kan finde vigtige oplysninger? De skal bare søge efter det på internettet, og straks har de fuld viden om et komplekst emne. Vi ville ønske, at vi også kunne tilegne os klogskaben fra Google så hurtigt!

Så næste gang du ser The Split og bemærker disse fejl, så lad dem ikke ødelægge din seeroplevelse. Brug dem i stedet som en kilde til sjov og underholdning. Husk, at selv de bedste serier har deres små splitsekunder.

Andre populære titler: RavenousBarbieMatch PointBelfastDexterLicorice PizzaThe Dog HouseScream VIWaterworldRivieraFlorida ManShaneForsvarBorgenBefore the FallLife in PiecesAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaEyes Wide ShutFast XBlack ChristmasPuzzle mortalThe MachinistKutsal Damacana 4Smagen af sultUnchartedMen in BlackThe Last Boy ScoutHeirs of the NightBlue Mountain StateFUBARMa dau in vant dupa cumparaturiThe WitchBeing John MalkovichCome and SeeRoad HouseMultă baftă, Leo Grande!SkamTedFamily LawThe DreamersLate BloomersRagnarokMinionseXistenZJoe DirtHow to with John WilsonGreen BookBlack PantherCruellaPrevestirea