kinokvinder.dk

The Stand (TV Mini Series 2020–2021)


Overblik

Titel The Stand
Udgivelsesdato 17. december 2020 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Протистояння
Filmoptagelser British Columbia, Canada
Produktionsselskaber Vertigo Entertainment og CBS Television Studios, Mosaic

Resmué

Efter verden er i ruiner på grund af en menneskeskabt plage, udfolder der sig en bibelsk kamp mellem overlevende. Efter den massive ødelæggelse forårsaget af en menneskeskabt virus kaldet Captain Trips, opstår en falsk messias med utrolige kræfter, som er fast besluttet på at herske over det resterende menneskesamfund. Det er op til en gruppe mennesker at bevæge sig gennem det post-apokalyptiske ødeland for at stoppe ham og hans hær.

Sjove fejl i TV-serien The Stand

TV-serier og film er ikke altid fejlfri, og det kan vi heldigvis more os over. The Stand, en populær TV-serie baseret på Stephen Kings roman, har ikke undgået at blive ramt af nogle sjove fejl, som seerne har opdaget. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og have det sjovt undervejs.

Byen, der ikke kan stave sit eget navn

En af de fejl, der har fået seerne til at klø sig i hovedet, opstår i en scene, hvor Stu bliver bragt til det første militære anlæg i Texas. I stedet for at sige, at det er i byen Killeen, bliver det sagt som Kileen. Ja, det er rigtigt, de kunne ikke engang stave byens eget navn korrekt. Måske skulle de have haft en stavekontrol til at hjælpe dem med dette enkle problem. Men hey, vi kan i det mindste alle have en god latter over det.

En redningsaktion i slow motion

Nu bevæger vi os videre til en anden sjov fejl, der får os til at undre os. I en dramatisk scene, hvor karaktererne forsøger at redde dagen, ser vi en af ​​dem løbe i slow motion. Men der er et lille problem – resten af ​​omgivelserne er stadig i normal tid. Det ser svært ud at løse en krise, når man går normalt og snegler sig afsted, mens alting omkring en er i fuld fart. Lad os bare sige, at effekten ikke var helt så imponerende, som instruktøren havde håbet på.

Forvirringen omkring karakterens køn

En af de mere forvirrende fejl i serien sker i en dialog mellem to karakterer. Den ene siger: Det er ham, og den anden svarer: Hende?. Nu er vi virkelig i tvivl. Er karakteren en ham eller en hende? Måske er det en del af seriens mysterium, eller måske var manuskriptforfatterne simpelthen ikke helt sikre. Uanset hvad, så lad os bare håbe, at karakteren selv ved, hvem de er.

En kamp, der pludselig er tabt

I en episk kampscene mellem helten og skurken er der altid spænding og forventninger. Desværre blev seerne lidt skuffede i en bestemt kamp i The Stand. Lige når alt begynder at blive rigtig intens, og vi ser frem til en spektakulær konfrontation, bliver skurken pludselig skubbet til side og falder uden nogen som helst modstand. Ja, det ser ud til, at helten ikke engang behøvede at gøre en indsats for at vinde denne kamp. Nogle gange er det vigtigt at huske, at skurken også skal have en chance for at kæmpe.

Der er naturligvis mange flere fejl i The Stand, der får os til at grine og ryste på hovedet. Det er bare en del af charmen ved at se TV-serier og film. Så næste gang du bemærker en sjov fejl, skal du bare tage det med et smil og nyde underholdningen. Fejlene gør trods alt serien endnu mere mindeværdig.

Andre populære titler: Sonic the Hedgehog 2The War of the WorldsBlacklistDer blutige Pfad GottesKatar – WM der SchandeIm Rausch der SterneHaywireThe Single Moms ClubConfessions of a Teenage Drama QueenLionChild 44TrollsWhat We Do in the ShadowsDie Wege des HerrnBarbieXIn TimeMortal Engines – Krieg der StädteKnocked UpThe WhaleInterspecies ReviewersDaisy Jones & The SixYoung SheldonLockwood & Co.Mob Psycho 100LucyShamelessTime Is UpFrom Dusk Till DawnThe HouseThe CovenantGirlChesapeake ShoresA Storm for ChristmasThe Nanny DiariesAt klappe med een håndHustleGuardians of the GalaxyEliThe Ides of MarchLittle House on the PrairieManchester by the SeaRomina, VTMPersonaThe Walking Dead: World BeyondSpyHouse of GucciThe Super Mario Bros. MovieEndeavour