kinokvinder.dk

The Strain (TV Series 2014–2017)

De medvirkende i TV-serien The Strain

TV-serien The Strain er en gruopvækkende og spændende serie, der bygger på bogen af samme navn, skrevet af Guillermo del Toro og Chuck Hogan. Serien havde premiere i 2014 og kørte i 4 sæsoner frem til 2017. Den har et imponerende cast bestående af talentfulde skuespillere, der bringer historien til live på skærmen. I denne artikel vil vi dykke ned i de medvirkende i The Strain og deres karakterer.

Corey Stoll som Ephraim Goodweather

Den amerikanske skuespiller Corey Stoll spiller hovedrollen som Ephraim Goodweather, der er epidemiolog og chef for Center for Disease Controls Canary Project. Han er en af de første, der opdager udbruddet af et dødbringende virus, der forvandler mennesker til vampyrer. Ephraim bliver en af de vigtigste skikkelser i kampen mod disse vampyrer. Stoll formår at levere et stærkt og overbevisende portræt af denne komplekse karakter.

David Bradley som Abraham Setrakian

Den britiske skuespiller David Bradley spiller karakteren Abraham Setrakian, en ældre jødisk holocaustoverlever og vampyrjæger. Han har en dyb personlig historie og en dyb viden om de vampyrer, de står overfor. Bradley giver Setrakian en imponerende troværdighed og skaber en karakter, der er både frygtindgydende og følelsesmæssigt nuanceret.

Kevin Durand som Vasiliy Fet

Den canadiske skuespiller Kevin Durand spiller karakteren Vasiliy Fet, en lommeknivsekspert og tidligere Ukrainisk Navy SEAL. Han sluttes sig til Ephraims gruppe og bliver en uundværlig ressource i kampen mod vampyrerne. Durand bringer en vigtig hårdhed og styrke til rollen som Fet og viser, hvor vigtig hans karakter er for historiens udvikling.

Jonathan Hyde som Eldritch Palmer

Den britiske skuespiller Jonathan Hyde spiller karakteren Eldritch Palmer, en magtfuld forretningsmand og medlem af The Masters indre cirkel. Han er villig til at gå til ekstreme længder for at opnå evigt liv. Hyde formår at fremstille Palmer som både kynisk og sårbart, hvilket gør ham til en interessant karakter at følge.

Richard Sammel som Thomas Eichorst

Den tyskfødte franske skuespiller Richard Sammel spiller karakteren Thomas Eichorst, en tidligere nazistofficer og en af vampyrernes mest loyale tjenere. Han er en af seriens mest frygtindgydende skurke og Sammel bringer en gennemtrængende ondskab til rollen.

Miguel Gomez som Augustin Gus Elizalde

Den dominikanske skuespiller Miguel Gomez spiller karakteren Augustin Elizalde, også kendt som Gus. Han er en ung og hårdtkæmpende bokser, der ender med at blive en del af kampen mod vampyrerne. Gomez leverer en imponerende præstation og bringer en autentisk og råhed til rollen som Gus.

Ruta Gedmintas som Dutch Velders

Den litauiskfødte britiske skuespiller Ruta Gedmintas spiller karakteren Dutch Velders, en dygtig og uafhængig hacker. Hun bliver en vigtig allieret i kampen mod vampyrerne og bringer en vis snuhed og sarkasme til rollen. Gedmintas formår at skabe en karakter, der er både stærk og sårbar.

Natalie Brown som Kelly Goodweather

Den canadiske skuespiller Natalie Brown spiller karakteren Kelly Goodweather, Ephraims ekskone. Hun bliver inficeret af vampyrevirusen og bliver en af seriens mest skræmmende antagonistiske karakterer. Brown viser en imponerende forvandling fra en kærlig mor til en dæmonisk skabning.

……

Og mange flere…

The Strain er fyldt med mange andre talentfulde skuespillere, der hver især bringer spænding, intensitet og dybde til deres karakterer. Sammen skaber de et levende univers befolket med fascinerende personligheder og skræmmende vampyrer. The Strain er en must-see for fans af gysergenren, der elsker en god historie og kvalitetsskuespil.

Forfattere Guillermo del Toro og Chuck Hogan, der også er skabere af TV-serien, har formået at skabe et univers, der er tro mod deres oprindelige bog, samtidig med at det lever op til forventningerne fra publikum. Dette skyldes i høj grad det stærke ensemble cast, der giver liv til karaktererne og gør dem uforglemmelige.

Med sit imponerende cast er The Strain en TV-serie, der vil efterlade dig naglet til skærmen og få dig til at ønske mere efter hver episode. Så hvis du er klar til en gyseroplevelse ud over det sædvanlige, er The Strain det perfekte valg.

Overblik

Titel The Strain
Udgivelsesdato 13. juli 2014 (USA)
Oprindelseslande USA, Mexico
Også kendt som La plaga
Filmlocations Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber Double Dare You (DDY), Mirada Studio

Resmué

TV-serien The Strain er en thriller, der foregår i byen New York, hvor en mystisk viral epidemi bryder ud og raserer. Epidemien har træk af en gammel og ondsindet form for vampyrisme.

Serien følger Dr. Ephraim Goodweather, der er leder af Center for Disease Control Canary Team i New York City. Han og hans team bliver tilkaldt for at undersøge den mystiske virale epidemi, der viser tegn på at være en gammel og ondsindet form for vampyrisme.

Mens epidemien spreder sig, sætter Eph, hans team og en gruppe af almindelige newyorkere alt ind for at kæmpe for menneskehedens skæbne.

Sjove fejl i TV-serien The Strain

Hvis du er en af de mange seere, der har fulgt med i TV-serien The Strain, har du måske også lagt mærke til nogle underholdende fejl, som er blevet opdaget af seere verden over. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og have det sjovt med dem!

Brændstof, der flyder i luften

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er, når karaktererne forsøger at sifte benzin fra ét køretøj til et andet ved at bruge bare en slange. Her går det godt nok ikke helt som planlagt! Faktum er, at benzin bare ikke fungerer på den måde. Hvis man forsøger at sifte benzin fra en bil til en anden uden brug af en pumpe, vil man uden tvivl ende med at få en pæn portion luft i stedet. Lad os håbe, at de fik det løst og ikke endte med at løbe tør for brændstof midt i en uhyggelig zombie-apokalypse!

Eksplosive cigaretaffald

En anden sjov fejl i The Strain er, når en karakter smider sin cigaretskod på jorden og det pludselig eksploderer i et voldsomt flammehav. Mon ikke det ville være noget af en overraskelse for rygerne derude, hvis de opdagede, at deres cigaretskod havde den slags eksplosiv potentiale? Det er nok bedst at holde sig fra at smide cigaretskod rundt, medmindre man er interesseret i at være en slags menneskelig tidsindstillet bombe.

Magisk evne til at overleve

I The Strain kan man også opleve karakterer, der har en nærmest magisk evne til at overleve. Uanset hvor store eller farlige monstrene bliver, synes disse karakterer altid at have en undskyldning for at undslippe deres dødbringende kløer. Enten er de pludselig ekstremt adrætte eller også dukker der en hjælpende hånd op ud af ingenting. Det er næsten som om, de er beskyttet af et usynligt plot-armor, der forhindrer dem i at blive spist af zombierne. Det er nok bedst at holde sig til at bare lade naturen gå sin gang og lade karaktererne overleve på den måde!

Alt i alt kan vi ikke undgå at grine af disse morsomme fejl i The Strain. Selvom de måske ikke bidrager til den mest realistiske fortælling, bringer de i hvert fald et smil frem på vores læber!

Andre populære titler: Fast XFirst ManThe StandTropic ThunderHome AgainTriangle of SadnessLilyhammer“Fake Taxi” Petite Teen with Big Tits Gets DickPrisoners21 Jump StreetJeanne du BarryConstantineTop Gun: MaverickDoctor Strange in the Multiverse of MadnessDogtoothDont Worry DarlingThe SmurfsInto the Blue“Fak2eren” Sagen om Elisabeth WæverLes MisérablesOld ManThe Founder“The Grand Tour” The Grand Tour: A Scandi FlickThe FlashStupid WifeBeautiful DisasterLittle WomenValerian and the City of a Thousand PlanetsMoney TrainOuter BanksRomantic KillerFifty Shades of GreyThe Gray ManAvengementHarry WildFlashdanceSlim Slam SlumA Star Is BornDer blutige Pfad GottesO Homem do NorteIn Teufels Küche mit Gordon RamsayStars at NoonMegalodonNurse Jackie21The unfinished manStromboliDogtown BoysWhere the Crawdads SingHouse of Gucci