kinokvinder.dk

The Tourist (TV Series 2022–2023)

Skuespillere i TV-serien The Tourist

TV-serien The Tourist er en spændende thriller-serie, der havde premiere i 2022. Her følger vi en navnløs mand, spillet af Jamie Dornan, der forsøger at finde sin identitet, mens han jagtes af mystiske figurer. Serien byder på et imponerende cast, der bringer historien til live på skærmen.

Jamie Dornan – The Man

Jamie Dornan spiller den ledende rolle som The Man. Han er en engelsk skuespiller, der er kendt for sin rolle som Christian Grey i Fifty Shades of Grey-trilogien. Dornan bringer sin erfaring og dedikation til rollen og formår at skabe en velspillet og mystisk karakter, der fascinerer seerne.

Danielle Macdonald – Helen Chambers

Danielle Macdonald spiller rollen som Helen Chambers. Hun er en talentfuld australsk skuespillerinde, der har imponeret i film som Patti Cake$ og Dumplin. Hendes evne til at portrættere stærke og komplekse kvinder gør hende perfekt til rollen som Helen, der bliver involveret i The Mans mysterium.

Shalom Brune-Franklin – Luci

Shalom Brune-Franklin er en britisk-australsk skuespillerinde, der spiller rollen som Luci. Hun er bedst kendt for sine roller i serier som Our Girl og Cursed. Brune-Franklin tilfører Luci en afgørende dynamik og styrke, der hjælper med at drive handlingen i serien fremad.

Greg Larsen – Ethan Krum

Greg Larsen spiller rollen som Ethan Krum. Han er en australsk skuespiller og komiker, der har optrådt i flere populære tv-shows i sit hjemland. Larsens komiske timing og evne til at skabe sjove og mindeværdige karakterer beriger serien og tilføjer en let humoristisk tone til det spændte plot.

Olwen Fouéré – Niamh

Olwen Fouéré spiller rollen som Niamh. Hun er en irsk skuespillerinde, der har arbejdet både på scenen og foran kameraet. Fouérés dygtighed og naturlige tilstedeværelse skaber en autentisk og stærk karakter i serien, der bidrager til dens intensitet.

Ólafur Darri Ólafsson – Billy

Ólafur Darri Ólafsson er en islandsk skuespiller, der har opnået international anerkendelse for sine roller i serier som True Detective og Trapped. Han spiller rollen som Billy i The Tourist og bringer en unik og egenartet karakter til serien.

Danny Adcock – Ralph

Danny Adcock spiller rollen som Ralph. Han er en australsk skuespiller, der har haft flere optrædener i både tv-serier og film. Adcocks erfaring og professionalisme er tydelig i hans optræden som Ralph, der bidrager til den spændte atmosfære i serien.

Damon Herriman – Detective Inspector Lachlan Rogers

Damon Herriman spiller rollen som Detective Inspector Lachlan Rogers. Han er en australsk skuespiller, der har optrådt i en række tv-serier og film, herunder Once Upon a Time in Hollywood og Mindhunter. Herriman bringer sin ekspertise inden for kriminelle roller til karakteren, der er med til at drive efterforskningen frem i serien.

Kamil Ellis – Sergeant Rodney Lammon

Kamil Ellis spiller rollen som Sergeant Rodney Lammon. Han er en australsk skuespiller, der er kendt for sine optrædener i tv-serier som Cleverman og Aftertaste. Ellis talent og energi giver karakteren Lammon liv og bidrager til dynamikken blandt politistyrken i serien.

Damien Strouthos – Marko

Damien Strouthos spiller rollen som Marko. Han er en australsk skuespiller, der har arbejdet både på scenen og skærmen. Strouthos fremstiller en kompleks og interessant karakter i serien, der er med til at uddybe mysteriet omkring The Man.

Victoria Haralabidou – Lena Pascal

Victoria Haralabidou spiller rollen som Lena Pascal. Hun er en græsk skuespillerinde, der har optrådt i flere internationale film og tv-serier. Haralabidous tilstedeværelse og talent skaber en varm og empatisk karakter, der bringer en følelsesmæssig dybde til serien.

Alex Dimitriades – Kostas

Alex Dimitriades spiller rollen som Kostas. Han er en australsk skuespiller, der er kendt for sine optrædener i tv-serier som The Slap og Tidelands. Dimitriades tilfører karakteren Kostas autenticitet og bidrager til seriens spændende plot.

Geneviève Lemon – Sue

Geneviève Lemon spiller rollen som Sue. Hun er en australsk skuespillerinde, der har arbejdet både på scenen og foran kameraet. Lemons erfaring og talent skinner igennem i hendes optræden som Sue og bidrager til karakterens kompleksitet.

Alex Andreas – Dimitri

Alex Andreas spiller rollen som Dimitri. Han er en australsk skuespiller og tidligere professionel fodboldspiller. Andreas tilfører karakteren Dimitri en autentisk og troværdig tilstedeværelse, der er med til at udfolde seriens historie.

Nessa Matthews – Orla McDonnell

Nessa Matthews spiller rollen som Orla McDonnell. Hun er en irsk skuespillerinde, der har optrådt både på scenen og skærmen. Matthews leverer en overbevisende præstation som Orla og bidrager til karakterens nuancer og personlighed.

Raresh DiMofte – Tomasz

Raresh DiMofte spiller rollen som Tomasz. Han er en rumænsk skuespiller, der har arbejdet i både film og tv-serier. DiMoftes tilstedeværelse og evne til at skabe en troværdig karakter gør ham til et værdifuldt medlem af castet i The Tourist.

Jeanette Cronin – Sandy

Jeanette Cronin spiller rollen som Sandy. Hun er en australsk skuespillerinde, der har arbejdet både på scenen og foran kameraet. Cronin formår at bringe Sandy til live med sin dygtighed og fine skuespillerpræstation.

David Collins – Arlo Dobson

David Collins spiller rollen som Arlo Dobson. Han er en australsk skuespiller, der har optrådt både på tv og film. Collins bidrager til seriens spændte atmosfære med sin troværdige præstation som Arlo.

The Tourist er skabt af brødrene Harry Williams og Jack Williams, der tidligere har stået bag succesfulde tv-serier som The Missing og Liar. Med deres vision og talentfulde cast har de formået at skabe en dybdegående og spændende historie, der holder seerne på kanten af deres sæder.

Med et imponerende ensemble af talentfulde skuespillere bringer TV-serien The Tourist karaktererne til live og skaber en oplevelse, der vil holde seerne fængslet fra start til slut. Deres dedikation og evner er med til at gøre The Tourist til en must-see-serie for alle thriller-elskere.

Overblik

Titel The Tourist
Udgivelsesdato 1. januar 2022 (Storbritannien)
Oprindelseslande Storbritannien, Australien, USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Турист
Optagelsessteder Flinders Ranges, South Australia, Australien
Produktionsselskaber All3Media International, BBC One, HBO Max

Resmué

The Tourist er en spændende TV-serie, der finder sted i den australske ødemark. Historien følger en mand, der vågner op uden hukommelse og ingen idé om, hvem han er. Han er nødt til at bruge de få spor han har, for at opdage sin identitet, før hans fortid indhenter ham.

Fejlene i TV-serien The Tourist, som seerne har opdaget

Som dedikeret TV-seer har du sikkert også bemærket, at selv de mest populære og hypede TV-serier ikke er fejlfri. Og dét gælder også for den mystiske og spændingsfyldte serie The Tourist. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, som seerne har opdaget og som efterlader os lettere forundrede og måske endda lidt grinende.

Visuelle fejl, der er svære at ignorere

En af de mest uundgåelige fejl er den nøgne mand, der utilsigtet sniger sig med i baggrunden i en af de intense action-scener. Var det mon meningen, at han også skulle tage kampen op mod de onde? Eller søgte han blot efter sin tabte badekåbe? Hvem ved? Det eneste, vi ved, er, at han er fanget på kameraet og vil blive husket som nøgen ninja.

En anden visuel fejl finder sted under en vigtig dialogscene mellem hovedpersonen og den mystiske skurk. Pludselig bliver vi overraskede af en støvsugerrobot, der tilsyneladende har valgt at sprede lidt hjemlig hygge midt i den dramatiske handling. Den lille robot virker helt uforstyrret af de to karakterers intense samtale. Måske skulle vi have set den som en ny antagonist, der kæmpede imod både helten og skurken med sin utrættelige støvsugning.

Logiske fejl, der giver os lidt hovedpine

En logisk fejl, som mange seere bemærkede, er i en scene, hvor hovedkarakteren skulle deaktivere en bombe for at redde verden. Han løber desperat rundt og leder efter ledninger at klippe i, men ender med at finde sig selv i et køkken. I stedet for at fortsætte med at lede efter den forkerte type ledninger, beslutter han sig for at lave en stor omgang spaghetti. Mon madlavning er hans alternative karrierevej?

En anden logisk fejl, der efterlod mange seere forundrede, skete, da hovedpersonen forsøgte at slippe væk fra sine forfølgere ved at springe ind i en taxa. Men vent! Taxachaufføren kunne ikke engang finde ud af at starte bilen! Var han mon hyret som skuespiller, uden at nogen tjekkede, om han faktisk kunne køre? Måske ville det have været mere effektivt at flygte til fods…

Lingvistiske fejl, der får os til at himle med øjnene

Når man ser TV-serier, forventer man, at de involverede har styr på alle detaljer, inklusive sprogbrugen. Men det desværre ikke tilfældet for The Tourist. En seer bemærkede, at en karakter gentagne gange misbrugte ordet irriterende i stedet for interessant. Det førte til nogle forvirrende og latterlige dialoger, hvor karakteren prøvede at beskrive de spændende begivenheder, men endte med at lyde mere som en tilfangetaget flue.

En anden lingvistisk fejl fandt sted, da hovedpersonen forsøgte at imponere en potentiel allieret. I stedet for at rose deres professionelle færdigheder endte han med at sige: Du er den bedste svindler, jeg nogensinde har mødt!, hvilket nok fik den anden person til at overveje, om de skulle forlade ham eller begynde at planlægge et kup. Hvem ville også ønske at blive rost for sine svindlerfærdigheder?

Konklusion

Fejl kan være irriterende, men når de opdages i en TV-serie som The Tourist, kan de også være kilde til underholdning og latter. Fra nøgne ninjas til støvsugerrobotter, fra madlavning midt i en bombeafmontering til ubrugelige taxachauffører og fra irriterende karakterer til beundring for svindel – det er klart, at denne serie har nogle mindeværdige øjeblikke.

Så lad os tage det med et smil og huske på, at selv de største fejl kan give os noget at snakke og grine af. Og hvem ved, måske vil The Tourist blive husket som en af de serier, der også giver os et lille glimt af menneskelig skønhed – nemlig vores iboende evne til at fejle!

Andre populære titler: The Popes ExorcistAlvin and the ChipmunksTriangle of SadnessMandagsChancenA Few Good MenGroundhog DayJoyIn the Name of the FatherFataleNabil El Gamil Dr. TagmeelTrue GritDie Weite der NachtThe Devils AdvocateARQ“Låst inde for livet” Del 2P.I.S. – Politiets indsatsstyrkeThe GuiltyMy Little Pony: The MovieMax Pinlig 2 – Sidste SkrigStorm HuntersOsman og JeppeBraveheartChicago MedAirJeanne du BarryHairTransfusionTallulahClerksEOJohn WickLittle BoyNew TricksEasy RiderSex and the CityThe BirdcageIn the Heart of the SeaEighth GradeSuperstoreThe MachinistThe CovenantThe TraitorsScream QueensBarbie in Die 12 tanzenden PrinzessinnenOceans ThirteenMayor of KingstownThe Lighthouse