kinokvinder.dk

The Tunnel (TV Series 2013–2018)

The Tunnel: Et dybtgående kig på de medvirkende i TV-serien

TV-serien The Tunnel er en spændende krimithriller, der er blevet rost for sine intense plots og fremragende skuespilpræstationer. Denne artikel giver et indblik i de vigtigste medvirkende i serien og deres roller.

Stephen Dillane som Karl Roebuck

Stephen Dillane portrætterer karakteren Karl Roebuck, der er en erfaren britisk politiefterforsker. Roebuck er kendt for sin professionalisme og iver efter retfærdighed. Dillane formår at bringe en troværdighed og intensitet til rollen, der gør Karl Roebuck til en central figur i serien.

Clémence Poésy som Elise Wassermann

Clémence Poésy spiller rollen som Elise Wassermann, en dygtig fransk politiefterforsker. Hendes karakter er kendetegnet ved hendes fremragende intellekt og analytiske evner, men hun kæmper samtidig med sine sociale udfordringer. Poésy leverer en nuanceret og indlevende præstation, der gør Elise Wassermann til en både stærk og sårbar karakter.

Cédric Vieira som Philippe Viot

Cédric Vieira indtager rollen som Philippe Viot, en lurendrejer med kriminelle forbindelser. Selvom han er en skurkagtig figur, formår Vieira at give karakteren dybde og kompleksitet. Viot fungerer som både en antagonist og en vigtig brik i seriens mysterier.

Angel Coulby som Laura Roebuck

Angel Coulby spiller Laura Roebuck, Karl Roebucks kone. Hendes karakter er en kærlig og støttende partner, der bringer en følelse af menneskelighed og normalitet til serien. Coulby formår at skabe en autentisk forbindelse mellem sin karakter og seerne.

Thibault de Montalembert som Olivier Pujol

Thibault de Montalembert spiller Olivier Pujol, en højtstående politibetjent i Frankrig. Han er kendt for sin snusfornuftighed og hans evne til at tænke uden for boksen. De Montalembert bringer Pujols kompleksitet og visdom til live med sin præstation.

William Ash som Boleslaw BB Borowski

William Ash portrætterer Boleslaw Borowski, en dedikeret og hårdtarbejdende politiefterforsker. Han er ofte Karl Roebucks højre hånd og bidrager med sin ekspertise og fysiske styrke. Ash formår at skabe en karismatisk og troværdig karakter i The Tunnel.

Juliette Navis som Louise Renard

Juliette Navis spiller rollen som Louise Renard, Elise Wassermanns kollega. Renard er en intelligent og dedikeret efterforsker, der er villig til at tage store risici for at løse sager. Navis præstation bringer karakterens styrke og viljestyrke fremragende til udtryk.

Karol Steele som French Police Personnel

Karol Steele har en mindre rolle som en ansat i det franske politi. Selvom karakteren ikke er central for plottet, formår Steele at tilføre den nuancer og autenticitet.

Sigrid Bouaziz som Cécile Cabrillac

Sigrid Bouaziz indtager rollen som Cécile Cabrillac, en dommer med indgående kendskab til kriminalitet. Hendes karakter tilfører serien en juridisk dimension og udfordrer politiet med hendes vægtige viden. Bouaziz bringer karakterens tæft og professionalisme til live.

Jack Lowden som Adam Roebuck

Jack Lowden portrætterer Adam Roebuck, sønnen af Karl og Laura Roebuck. Hans karakter er ung og naiv, men udvikler sig gennem serien og konfronteres med de mørke realiteter i verden. Lowdens præstation bringer både sødme og sårbarhed til rollen.

Tobi Bakare som Chuks Akinade

Tobi Bakare spiller Chuks Akinade, en kollega og ven af Karl Roebuck. Han bringer humor og letfordøjelighed ind i serien med sin karismatiske personlighed. Bakare formår at skabe en karakter, der er underholdende og også bidrager til de mere alvorlige aspekter af serien.

Thibaut Evrard som Gaël

Thibaut Evrard indtager rollen som Gaël, en af politiets teknikere. Han er kendt for sin ekspertise i teknologi og bidrager med værdifulde oplysninger til efterforskningen. Evrard bringer karakterens nørdede charme til live med sin præstation.

Fanny Leurent som Julie

Fanny Leurent spiller rollen som Julie, en ung kvinde, der involveres i mordgåderne. Selvom karakteren kun har en mindre rolle, formår Leurent at give hende liv og fange seernes interesse.

Johan Heldenbergh som Robert Fournier

Johan Heldenbergh indtager rollen som Robert Fournier, en tidligere politiefterforsker, der arbejder som konsulent. Hans karakter bidrager med dybdegående viden og erfaring til efterforskningen. Heldenbergh bringer karakterens autoritet og indsigt fremragende til live.

Stanley Townsend som Mike Bowden

Stanley Townsend spiller Mike Bowden, en højtstående politibetjent i Storbritannien. Han er kendt for sin beslutsomhed og evne til at træffe hurtige beslutninger. Townsend formår at bringe karakterens magt og autoritet til live.

Tom Bateman som Danny Hillier

Tom Bateman portrætterer Danny Hillier, en journalist, der følger efterforskningen tæt. Han tilfører serien en journalistisk vinkel og udfordrer autoriteterne. Bateman leverer en engagerende og nuanceret præstation, der gør Hillier til en interessant skikkelse.

Laura de Boer som Eryka Klein

Laura de Boer spiller rollen som Eryka Klein, en tysk IT-ekspert. Hun er kendt for sin evne til at hacke og opnå adgang til følsom information. De Boer bringer karakterens dygtighed og mystiske fremtoning fremragende til live.

Phil Hodges som French Policeman

Phil Hodges har en mindre rolle som en politibetjent i Frankrig. Selvom karakteren ikke er central, bidrager Hodges til seriens autenticitet med sin præstation.

Samlet set udgør de medvirkende i The Tunnel en enestående ensemble af talentfulde skuespillere. Deres præstationer bringer seriens karakterer og mysterier til live på en overbevisende måde.

Overblik

Titel The Tunnel: Sabotage
Udgivelsesdato 16. oktober 2013
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk, Fransk
Filmplaceringer Connaught Barracks, Dover, Kent, England, UK (interiører af Folkestone Police Station, et plejehjem, en herberg og et boligselskab)
Produktionsselskaber Canal+, Kudos Film and Television, Shine

Resmué

TV-serien The Tunnel foregår ved den verdensberømte Kanaltunnel, der forbinder Frankrig og Storbritannien. I denne intense krimiserie bliver to efterforskere fra de to lande, Karl Roebuck og Elise Wassermann, tvunget til at arbejde sammen for at opklare en række grusomme mord.

Handlingen starter, da en prominent fransk politiker bliver fundet død ved grænsen mellem de to lande. Denne tragiske begivenhed får Karl og Elise til at indlede deres efterforskning. Men snart opdager de noget chokerende på gerningsstedet, hvilket tvinger dem ind i et ubehageligt partnerskab og sender dem ud på jagt efter en morder med en politisk dagsorden.

Serien udforsker en række politiske og samfundsmæssige temaer, da morderen bruger stadig mere komplekse og opfindsomme metoder for at påpege den moralske forfaldenhed i den moderne verden. Karl og Elise bliver mere og mere involveret i hans personlige agenda og bliver konfronteret med deres egne indre dæmoner.

The Tunnel er en medrivende og sofistikeret thriller, der afspejler den aktuelle situation i Europa. Serien byder på spænding, drama og komplekse karakterer, mens den udforsker de dybere lag af menneskelige relationer og samfundets skrøbelighed.

Fem sjove fejl i TV-serien The Tunnel

1. Mysteriet om de forsvundne kaffekopper

En seer har bemærket, at i flere scener skifter antallet af kaffekopper på bordet. I den ene scene ser vi karakteren Karl drikke af sin kaffekop, men når kameraet skifter vinkel, så er koppen pludselig ved siden af ham. Måske er der en mystisk koppeløber på spil i The Tunnel?

2. Tidsrejsen med mobiltelefonen

I en særlig spændende scene finder vores helte, Elise og Karl, sig selv fanget i et sneglehus. Elise får en glimrende idé og tager sin mobiltelefon frem for at ringe efter hjælp. Men vent lige et øjeblik – mobiltelefonen hun bruger blev først frigivet to år efter, at episoden finder sted. Er Elise hemmeligt en tidsrejsende superagent? Måske er det hele en del af en skjult crossover med Doctor Who!

3. Den flyvende nøgle

En seer bemærkede, at i en scene taber karakteren Laura sin nøglebund på jorden. Men når kameraet skifter vinkel, så flyver nøglen pludselig op i luften og lander magisk i hendes hånd igen. Kan det være en magiker i The Tunnel, eller er det bare en opfindsom måde at undgå at bøje sig ned efter nøglen?

4. Stavefejl i de hemmelige dokumenter

I en spændende afdækning af en sammensværgelse finder vores hovedpersoner adgang til en bunke hemmelige dokumenter. Men se, se, der er en lille stavefejl i et af navnene på en af skurkene. Det virker, som om de onde ikke er så gode til stavning. Måske skulle de overveje at få stavekontrol på deres superhemmelige printere!

5. Den forsvundne kattedør

I flere episoder følger vi Elise, når hun besøger sin elskede kat derhjemme. Men seerne bemærkede, at kattedøren skifter placering fra scene til scene. Nogle gange er den i venstre side af døren, andre gange i højre side, og en gang var den endda helt væk! Kan det være en troldmand, der laver tricks med dørene, eller er det bare en usynlig produktplacering for kattedørproducenter?

Så der har du det! Fem sjove fejl i TV-serien The Tunnel, der vil få dig til at grine og undre sig. Selvom fejl kan være distraherende, gør de også serien endnu mere underholdende. Så lås dig fast og nyd turen gennem The Tunnel og dens vidunderlige verden af fejl og sjov!

Andre populære titler: Krummernes JulDont Worry DarlingThe WonderFast & FuriousAn EducationOs Espíritos de InisherinSnow White and the HuntsmanThe Descent 2The PrinceAmerican Horror StoriesThe WhaleOrphan: First KillO Grande ShowmanDoctor DolittleE.T. – Der AußerirdischeA VisitaThe Vampire DiariesTwo Weeks to LiveSurvivorHelt sort“The Last of Us” Long, Long TimeShamelessStar Trek: DiscoveryA Man Called OttoThe Old WayKarius og BaktusCarrieNo Time to DieDate NightOriginal SinScandalDownton AbbeyRunThe Big ShortPrisonersSharknadoDash & LilyScarfaceThe AmericanWinnetouGuardians of the Galaxy Vol. 3Formula 1: Drive to SurviveBarakaThe OutsiderFree MoneyCity of GodFuriosaMemórias de uma Falsificadora LiteráriaLionheart