kinokvinder.dk

The War at Home (TV Series 2005–2007)

The War at Home: En dybdegående introduktion til TV-seriens medvirkende

Top cast

The War at Home var en amerikansk komedieserie, der oprindeligt blev sendt fra 2005 til 2007. Serien fokuserede på Dave og Vicky Gold-familien og deres oplevelser med at opdrage deres teenagebørn i en moderne verden. Lad os se nærmere på seriens mest prominente skuespillere:

Michael Rapaport som Dave Gold

Michael Rapaport spillede rollen som Dave Gold, familiens overbeskyttende og selvretfærdige far. Hans karakter var kendt for at være bekymret og kontrollerende, men alligevel viste han en kærlig side over for sin familie. Rapaport formåede at bringe en autentisk og komisk energi til rollen.

Anita Barone som Vicky Gold

Anita Barone portrætterede Vicky, Dave Golds hustru og moderen til deres tre børn. Hendes karakter var en hårdtarbejdende kvinde, der prøvede at finde balance mellem sit job og familielivet. Barone gav Vicky en sjov og ægte karakteristik og skabte en solid kemi med resten af rollebesætningen.

Kaylee DeFer som Hillary Gold

Kaylee DeFer spillede Hillary Gold, den ældste af Gold-børnene. Hillary blev ofte vist som en typisk teenagepige med stereotypiske bekymringer og ambitioner. DeFer formåede at bringe et godt mix af humor og ægthed til hendes karakter.

Kyle Sullivan som Larry Gold

Kyle Sullivan portrætterede Larry Gold, den midterste søn i familien. Larry var kendt for sin klodsede og akavede adfærd, som ofte resulterede i komiske situationer. Sullivans præstation tilføjede sjov og sporadisk rørende øjeblikke til serien.

Dean Collins som Mike Gold

Dean Collins spillede rollen som Mike Gold, den yngste søn i Gold-familien. Mikes karakter var en typisk drengeagtig dreng, der ofte var involveret i problemer og pjank. Collins formåede at give Mike en charmerende og livlig personlighed.

Rami Malek som Kenny

Rami Malek spillede rollen som Kenny, Hillarys kæreste. Kenny var en alternativ ung mand med dybe filosofiske overvejelser. Malek formåede at skabe en interessant og unik karakter, der tilføjede en anden dynamik til serien.

Tom McGowan som Joe

Tom McGowan portrætterede Joe, en af Dave Golds bedste venner. Joe var en støtte for Dave og gav ofte råd og moralsk støtte. McGowan formåede at bringe en varm og humoristisk karakter til Joe.

Zoe Di Stefano som Brenda

Zoe Di Stefano spillede Brenda, en af Hillarys venner. Brenda var en typisk teenager, der kæmpede med sin identitet og forsøgte at finde sin plads i verden. Di Stefano gav Brenda en autentisk stemme og skabte en spændende dynamik mellem hendes karakter og resten af rollebesætningen.

Lil Fizz som Taye

Lil Fizz portrætterede Taye, en af Mikes venner. Taye var en rapkæftet ung mand med mange komiske øjeblikke. Lil Fizz bragte en energisk og underholdende karakter til Taye.

Anita Gillette som Betty

Anita Gillette spillede rollen som Betty, en af Vicky Golds venner. Betty var en støtte og en kilde til råd for Vicky, og Gillette skabte en varm og sjov karakter med sin præstation.

Kirsten Maryott som Winnie

Kirsten Maryott portrætterede Winnie, en af Hillarys venner. Winnie blev ofte indhentet af dramaer og problemer, og hendes karakter skabte spænding og sjov i serien.

Andre medvirkende

Udover de ovennævnte skuespillere havde serien også flere andre talentfulde skuespillere, der bidrog til seriens succes, herunder Todd Stashwick som Jeff, Courtney Jines som Heidi, Richard Whiten som Omar, Martin Mull som Principal Fink, Keone Young som Mr. Park, Kyle Kaplan som Monte, Lindsay Faye som Marla og mange flere. Alle skuespillerne tilføjede deres unikke præg til historien og skabte en levende og underholdende TV-serie.

The War at Home var en komedieserie, der eksplorerede de typiske udfordringer og komiske øjeblikke, som en moderne familie står overfor. Med en talentfuld rollebesætning, herunder Michael Rapaport, Anita Barone og Kaylee DeFer, formåede serien at skabe sjove og relaterbare historier om opvækst og familieliv. Serien er et must-see for fans af komedie og familiedrama.

Overblik

Titel The War at Home
Udgivelsesdato 11. september 2005 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som La guerra en casa
Filmoptagelsessteder Warner Brothers Burbank Studios – 4000 Warner Boulevard, Burbank, Californien, USA (Studio)
Produktionsselskaber Rob Lotterstein Productions, Acme Productions, Warner Bros. Television

Resmué

The War at Home er en TV-serie, der handler om forældre, der kæmper med at opdrage deres teenagere. Dave og Vicky havde det nemt, da de selv var unge. Dengang fandtes der ingen regler eller grænser, og deres forældre havde ingen anelse om, hvad deres børn lavede. Nu har Dave og Vicky deres egne teenagere, og alt, de overhovedet kan drømme om at gøre, har Dave og Vicky allerede prøvet mindst to gange. Men viden er ikke magt – det er en kæmpe smerte. Hver dag er en kamp for at holde deres teenagere i skak.

Hillary er 16 år og tror, hun ved alt og er lige begyndt at date. 15-årige Larry er ikke ligefrem en del af de populære børns bord i kantinen. Og 13-årige Mike er fuld af hormoner og videospil. Dave og Vicky tænker, at hvis de kan få de tre gennem college uden en straffeattest eller med børn, så har de gjort deres arbejde.

Denne vittige og uhøjtidelige serie giver os et indblik i en moderne families tanker gennem brugen af et fortroligt rum, hvor karaktererne afslører alt det, de aldrig kunne sige direkte til hinanden.

Fem sjove fejl i TV-serien The War at Home

TV-serier er en fantastisk kilde til underholdning, men af og til kan selv de bedste shows have nogle små fejl, der altid formår at fange seernes opmærksomhed. I denne artikel vil vi tage et humoristisk kig på nogle af de sjove fejl, som seerne har opdaget i den populære TV-serie The War at Home.

1. Klokken, der ændrer sig magisk

I løbet af seriens første sæson er der en scene, hvor familien står i køkkenet og taler om deres planer for dagen. Hvis du lægger mærke til klokken på væggen, vil du opdage, at det er gået fra at være kl. 10:00 til pludselig at være kl. 15:00 på et splitsekund! Måske skulle skuespillerne have brugt lidt mere tid på at slå tiden op, inden de optog scenen.

2. Den magiske forsvindings-telefon

I en af episoderne kan man se, hvordan sønnen Dave sidder og snakker i telefon med sin ven. Men midt i samtalen forsvinder telefonen pludselig ud af hans hånd. Det er virkelig imponerende, at han kan tale i telefon, selv når den ikke er der! Måske skulle han overveje at give lektioner i telekinese.

3. Den skiftende hårlængde

Hvis der er noget, der virkelig underværker seerne i The War at Home, så er det familiens evne til at ændre hårlængde på ingen tid. I den ene episode har moren, Vicky, kort hår, og i næste scene har hun pludselig langt hår. Måske have hun taget en tur til frisøren i pausen mellem scenerne, eller også må vi bare acceptere, at hun har magiske evner til at ændre sin frisure på et øjeblik.

4. Bilen, der kører på vand

I en sjov scene i serien ser vi faren, Dave, køre sin bil gennem en sø, som om den var et hurtigt speedboat. Når man ser nærmere efter, kan man dog tydeligt se, at bilens hjul aldrig rører vandet! Enten er Dave en professionel vandkører, eller også har han brugt sin overnaturlige gave til at svæve over vandet.

5. Den mystiske forsvinden

Endelig kommer vi til en fejl, der virkelig får folk til at klø sig i hovedet. I en af episoderne ser vi familiens hund sidde i stuen og kigge ud af vinduet. Men pludselig forsvinder hunden ud af billedet uden spor! Enten har hunden en hemmelig karriere som tryllekunstner, eller også var det bare en klippefejl, der burde have været redigeret ud.

Selvom disse fejl i The War at Home måske kan få os til at grine eller undre os, så er de en påmindelse om, at selv de bedste shows ikke er perfekte. Det er netop disse små fejl, der giver os noget at snakke om og får os til at føle os lidt tættere på skuespillerne og produktionen bag serien. Så næste gang du ser din yndlings-TV-serie, så hold øje med de sjove fejl – du ved aldrig, hvad du kan opdage!

Andre populære titler: SpiralCercul poeților dispăruțiMillers CrossingTaken 3The Girl on the TrainThe Hurt LockerOn Becoming a God in Central FloridaAll Quiet on the Western FrontIp Man: The AwakeningOne Year, One Night“Friends” The One with Rachels Big KissEdward mit den ScherenhändenO PianoThe Sum of All FearsReminiscenceRush Hour 2Maze Runner: The Death CureDunkirkCandymanMayor of Kingstown“Klassen: Juletyven” Del 4The AbyssSicario: Day of the Soldado2 DaysOn Becoming a God in Central FloridaForrest GumpDas Haus der TräumeOnwardJudas & JesusThis Is UsSix Days Seven NightsLove for RentThe OneRoad TripMachete KillsThe Final DestinationEnoughThe K2The Christmas ChroniclesSnowfallKilljoysBeau Is AfraidMin søsters børnLevel 16LowridersLicorice PizzaPerfect MatchThe MotherFanboysGuardians of the Galaxy Vol. 3