kinokvinder.dk

The West Wing (TV Series 1999–2006)

De medvirkende i TV-serien The West Wing

TV-serien The West Wing, der blev sendt fra 1999 til 2006, var en af ​​de mest populære politiske dramaer i amerikansk fjernsynshistorie. Serien, der blev skabt af Aaron Sorkin, fokuserede på livet i Det Hvide Hus og den daglige drift af præsident Josiah Bartlet og hans stab.

Hovedrollebesætningen

Her er en liste over de vigtigste karakterer og skuespillere i TV-serien The West Wing:

  1. Martin Sheen som Præsident Josiah Bartlet – Sheen spillede den karismatiske og intellektuelle præsident, der stod i spidsen for landet gennem syv sæsoner og 155 episoder.
  2. Rob Lowe som Sam Seaborn – Lowe spillede præsidentens stedfortræder og senere rådgiver, der var kendt for sin professionalisme og politiske kløgt.
  3. Allison Janney som C.J. Cregg – Janney portrætterede den charmerende og hårdtarbejdende pressemeddelelsessekretær, der var kendt for sine skarpe replikker og snedige tæft for medierne.
  4. John Spencer som Leo McGarry – Spencer spillede præsidentens trofaste chef for staben, der håndterede politiske kriser og holdt skibet på ret kurs.
  5. Bradley Whitford som Josh Lyman – Whitford spillede den karismatiske og ambitiøse vicepræsidentrådgiver, der altid var på forkant med politikken.
  6. Janel Moloney som Donna Moss – Moloney spillede en af ​​præsidentens loyale assistenter og udviklede sig til en vigtig politisk figur i serien.
  7. Richard Schiff som Toby Ziegler – Schiff portrætterede den skarptænkte kommunikationsdirektør, der altid var på udkig efter den perfekte replik.
  8. Dulé Hill som Charlie Young – Hill spillede præsidentens unge og engagerede personlige assistent.

Der var også flere andre medvirkende i TV-serien The West Wing, der bidrog til dens succes:

  • NiCole Robinson som Margaret Hooper – Robinson spillede præsidentens sekretær, der blev en vigtig del af serien.
  • Melissa Fitzgerald som Carol Fitzpatrick – Fitzgerald spillede en af ​​præsidentens assistenter og var kendt for sin loyalitet og professionalisme.
  • Joshua Malina som Will Bailey – Malina sluttede serien som en politisk rådgiver og spillede en vigtig rolle i de senere sæsoner.
  • Stockard Channing som Abbey Bartlet – Channing spillede præsidentens hustru og var en af ​​de mest bemærkelsesværdige kvindelige karakterer i serien.

The West Wing vandt flere priser og blev rost for sin intelligent skrevne dialog og realistiske portræt af politik i Washington, D.C. Seriens medvirkende var afgørende for dens succes og bidrog til at gøre den til en ikonisk del af amerikansk fjernsynshistorie.

Overblik

Titel The West Wing
Udgivelsesdato 22. september 1999 (USA)
Oprindelsesland USA
Originalsprog Engelsk
Også kendt som West Wing
Optagelsessteder Alexandria, Virginia, USA
Produktionsselskaber John Wells Productions
Warner Bros. Television

Resmué

The West Wing er en TV-serie, der giver os et indblik i livet blandt medarbejderne i den amerikanske præsidents West Wing i Det Hvide Hus. Præsidentens rådgivere blander deres personlige liv sammen med deres professionelle pligter, mens de forsøger at styre landets affærer. Den fiktive demokratiske præsident Josiah Jed Bartlet tolererer ingen tåber, hvilket skaber konflikter. Sammen med hans dedikerede medarbejdere kæmper han for at balancere landets behov med de politiske realiteter i Washington D.C., og de arbejder igennem to præsidentperioder, der inkluderer utallige skandaler, trusler og politiske slagsmål samt kampen om at efterfølge Bartlet som leder af den frie verden. – Jwelch5742

Da den begavede demokrat Josiah Jed Bartlet bliver valgt som præsident i USA, udnævner han sin administration. Han placerer betroede medarbejdere fra sine valgkampagner i Det Hvide Hus. Hver af disse mennesker spiller en betydelig rolle i Washingtons magtspil: chefen for staben (Leo McGarry), hans stedfortræder (Josh Lyman), kommunikationsdirektøren (Toby Ziegler), hans stedfortræder (Sam Seaborn og senere Will Bailey) og pressesekretæren (CJ Cregg). Derudover er assistenterne til hver af magtspillerne også vigtige. Vi følger disse personer gennem mange politiske kampe, såvel som personlige kampe. Også førstedamen (Abigail Bartlet), præsidentens døtre (Elizabeth, Eleanor og Zoey) og præsidentens personlige assistent (Charlie Young) spiller vigtige roller. Denne serie, der angiveligt følger de politiske begivenheder (ofte med henvisninger til historisk virkelighed), næsten dag for dag, er mere end bare en politisk sæbeopera. Kravene til hver karakter viser den personlige offer og de tvungne kompromiser af idealer og principper for taktisk nødvendighed og giver indsigt i mange aspekter af amerikansk samfund og international politik. – KGF Vissers

Fem sjove fejl i TV-serien The West Wing

The West Wing er en populær TV-serie, der følger præsident Bartlet og hans team i Det Hvide Hus. Men selvom serien er elsket af mange, har skarpe seere opdaget nogle sjove fejl, som vi simpelthen ikke kan undgå at grine af. Lad os dykke ned i nogle af de mest morsomme fejl i denne politiske dramaserie.

1. Kontinuitetsproblemer – skiftende kontorudsigt

En af de mest mærkbare fejl, der er opdaget af seere, er ændringen i Sam Seaborns kontor fra sæson 1 til sæson 2. Pludselig har kontoret fået et nyt vindue! Har han mon fået en ombygning i smug? Det er lidt af en mysterie, men det er sjovt at følge med i de små detaljer.

2. Faktuelle fejl – paraplyførende hemmelige agenter

Visste du, at hemmelige agenter fra Secret Service skal have hænderne frie til enhver tid? I nogle scener i serien kan man dog se agenter holde en paraply for beskyttelsesobjektet – en direkte overtrædelse af protokollen! Man kan kun se for sig, hvordan agenterne jonglerer med paraplyen, mens de forsøger at fange skurke.

3. Anakronismer – den forsvindende pendul

Å? En anden morsom fejl er den stillestående pendul i Det Ovale Kontor. Uanset hvad præsident Bartlet gør, bevæger pendulet sig aldrig! Det er som om tiden står stille i Det Ovale Kontor – bortset fra når politiske kriser opstår selvfølgelig.

4. Plot huller – Sam og Lauries utrolige kærlighedshistorie

Lad os tale om Sam og Laurie. I virkeligheden ville Sam have fået fyreseddel og måske endda være blevet retsforfulgt for sit forhold til Laurie, en escortpige, lang tid inden de stoppede kontakten med hinanden og især når medierne bekræftede deres forhold. Men i The West Wing serien synes de at være i stand til at jonglere med denne ufattelige affære uden at blive fanget. Det er da virkelig imponerende!

5. Karakterfejl – Leo og Toby er pludselig gift

Og endelig, har du nogensinde bemærket, at selvom Leo og Toby er fraskilte i serien, så går de stadig rundt med deres vielsesringe på? Det er da noget af en blunder fra makeup-afdelingen, men det tilføjer lidt ekstra drama til deres karakterers allerede komplicerede liv.

The West Wing er uden tvivl en fantastisk TV-serie, men selv de bedste kan ikke undslippe seernes skarpe øje. Disse fejl er blot med til at give os et godt grin og gør det hele endnu mere underholdende. Så næste gang du ser serien, skal du holde øje med disse morsomme detaljer – måske finder du endda selv nogle fejl, der kan give dig et godt grin.

Andre populære titler: BroadchurchThe Eminence in ShadowSüße MagnolienOld BoyThorGladiator 2SuzumePacific Rim: UprisingUnderworldInstant FamilyThe GodfatherThe FlashNumele tăuDublin MurdersFantasy IslandAriel PhenomenonWrath of the TitansThe Walking Dead: World Beyondtick, tick… BOOM!CausewayVenom: Let There Be CarnageBurn After ReadingRebeccaBreedersThe WallDownton Abbey: A New EraThe RoomGlass Onion: A Knives Out MysteryCatch Me If You CanMumia: Mormântul Împãratului DragonThe House That Jack BuiltGirlThe Commitments“Låst inde for livet” Del 2Wanderlust – Der Trip ihres LebensGray MatterGuardians of the Galaxy Vol. 3Waiting…Monster Boobs: Put Your Love in MeAnatomy of a FallMachete KillsCaptain Alatriste: The Spanish MusketeerSnow White and the HuntsmanThe Proposal65Out of DeathUm Belo Par… de PatinsCloverfield