kinokvinder.dk

The Wilds (TV Series 2020–2022)

De medvirkende i TV-serien The Wilds

The Wilds er en populær TV-serie, der først blev udgivet i 2020 og fortsætter ind i 2022. Serien følger en gruppe unge kvinder, der er strandet på en øde ø efter en flyulykke. De må sammen arbejde for at overleve og lære hinanden bedre at kende. Serien byder på spænding, drama og udforskning af karaktererne og deres baggrunde.

Hovedrolleindehavere

TV-serien The Wilds har en talentfuld cast, der tilføjer dybde og autenticitet til karaktererne. Her er en oversigt over nogle af de medvirkende:

  • Rachel Griffiths som Gretchen Klein – Griffiths er kendt for sine fremragende skuespillerpræstationer i film og TV-serier. I The Wilds spiller hun Gretchen Klein, en kvinde med hemmeligheder og agendaer.
  • Sophia Ali som Fatin Jadmani – Ali bringer en stærk og karismatisk tilstedeværelse til rollen som Fatin Jadmani, en rebelsk og dristig karakter.
  • Shannon Berry som Dot Campbell – Berry leverer en rørende og medrivende præstation som Dot Campbell, der kæmper med sine egne indre dæmoner.
  • Jenna Clause som Martha Blackburn – Clause udforsker Marthas sammensatte karakter, der gemmer på dybe hemmeligheder og traumer.
  • Reign Edwards som Rachel Reid – Edwards viser sit talent som skuespiller i rollen som Rachel Reid, der kæmper med relationer og identitet.
  • Mia Healey som Shelby Goodkind – Healey skaber en nuanceret og følelsesmæssig præstation som Shelby Goodkind, der har sin andel af hemmeligheder.
  • Helena Howard som Nora Reid – Howard bringer kompleksitet til karakteren Nora Reid, der er forbundet med drama og mysterier.
  • Erana James som Toni Shalifoe – James giver liv til Toni Shalifoe, der er en stærk og modstandsdygtig overlever med en fortid, der kommer til syne.
  • Sarah Pidgeon som Leah Rilke – Pidgeon portrætterer Leah Rilke, en ambitiøs karakter, der står over for udfordringer og personlig vækst.
  • David Sullivan som Daniel Faber – Sullivan spiller Daniel Faber, en kompleks karakter med hemmeligheder og forbindelser til de andre overlevere.
  • Troy Winbush som Dean Young – Winbush bringer autoritet og styrke til rollen som Dean Young, lederen af gruppen af overlevere.
  • Joe Witkowski som Thom – Witkowski portrætterer Thom, en karakter med en interessant dynamik, der udforskes i løbet af serien.

Skaber

Serien The Wilds blev skabt af Sarah Streicher, der har formået at skabe en medrivende historie og karakterer, der fanger seernes opmærksomhed. Hendes evne til at udforske forskellige temaer og skabe dybdegående karakterer har gjort serien til et hit blandt seerne.

Afsluttende bemærkninger

The Wilds er ikke kun en spændende og underholdende TV-serie, men den giver også et indblik i kompleksiteten af kvindelige karakterer og deres personlige kampe. Serien formår at kombinere drama, spænding og følelsesmæssig dybde, hvilket gør den til et must-see for fans af genren.

Gennem den talentfulde cast og den engagerende historie formår The Wilds at skabe en atmosfære og en fortælling, der vil fastholde seerne og efterlade dem ønskende efter mere. Med fortsættelsen af serien i 2022 er det spændende at se, hvilke nye udfordringer og hemmeligheder der venter karaktererne i deres kamp for overlevelse.

Overblik

Titel The Wilds
Udgivelsesdato 11. december 2020 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber AB Baby Productions, ABC Signature, Amazon Studios
Sprog Engelsk
Alternativ titel Дикі
Optagelsessteder Bethells Beach, Swanson, Auckland, New Zealand

Resmué

TV-serien The Wilds handler om en gruppe teenagere, der må kæmpe for at overleve, efter et flystyrt efterlader dem strandet på en øde ø. Pigerne fortæller deres historier til efterforskere, der langsomt samler puslespillet om, hvad der er sket.

Fejl i The Wilds: Underlige eksperimenter og dobbeltmoral

Hvis du er en af de mange, der har fulgt med i TV-serien The Wilds, er du nok stødt på nogle af de fejl, som seere har opdaget. Selvom serien byder på spænding og drama, kan man ikke lade være med at grine over nogle af de underlige valg, der er blevet taget. Så lad os dykke ned i de sjove fejl, som seere har bemærket i denne serie.

Fejl 1: Lovligt ansvar eller dobbeltmoral?

En af de mest bemærkelsesværdige fejl i serien er, når Gretchen og hendes personale gentagne gange nævner juridiske spørgsmål og behovet for at undgå retssager. Hele deres operation, hvor de efterlader en gruppe mindreårige alene på en øde ø, måtte nødvendigvis have samtykke fra deres forældre. Hvis ikke eksperimentet havde haft dette samtykke, ville det være så ulovligt, at enhver form for ansvarsspørgsmål ville være ligegyldigt. Måske burde Gretchen og hendes personale have brugt mere tid på juridisk rådgivning frem for at tænke på, hvordan de skulle overleve på øen!

Fejl 2: Karakterforvirring

En anden fejl, der fik seerne til at undre sig, var karakterernes forvirring. Hvordan kan det være, at i en scene er en karakter på den ene side af øen og i næste scene pludselig på den modsatte side? Det er som om, de har evnen til at teleportere sig rundt. Måske er der en skjult superkraft, som serien har glemt at fortælle os om? Eller også er der bare en lidt for ivrig klipperedaktør, der var lidt for upræcis med sin placering af karaktererne.

Fejl 3: Beskidt tøj, hvor er du?

En opmærksom seer bemærkede også en sjov lille detalje: karakterernes tøj ser altid perfekt ud, selvom de befinder sig på en øde ø uden adgang til vaskefaciliteter. Hvordan er det muligt? Har de en hemmelig vaskemaskine gemt et sted? Eller er det bare endnu en af de magiske mysterier, som serien indeholder? Måske skulle Gretchen og hendes personale overveje at lave et vaskeri i stedet for at bekymre sig om retssager.

Fejl 4: Kommunikation uden signal

En anden interessant fejl er, at karaktererne formår at kommunikere med hinanden, selvom de er isolerede på en ø uden mobilsignal. Enten er de gået glip af teknologiundervisningen, eller også gemmer der sig en skjult telepatisk evne blandt dem. Det ville være praktisk at have, når man skal diskutere, hvad man skal gøre for at komme hjem. Måske skulle Gretchen og hendes personale få en telekommunikationsekspert med næste gang.

Disse fejl i The Wilds giver os nogle sjove øjeblikke at grine af. Serien er stadig underholdende trods sine små uheldigheder. Så lad os nyde den og tage fejlene med et smil – det er trods alt bare fjernsyn.

Andre populære titler: In with the DevilThe Wolf of Wall StreetThe Grand Budapest HotelSalò, or the 120 Days of SodomLie to MeThe BillSin City: A Dame to Kill ForThreesomeSnowfallFor Better or WorseDarkest HourThe King of QueensCall Me by Your NameSan AndreasRăzboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea ForțeiAll Hallows EveSpy Kids 3: Game OverWhy the Hell are You Here, Teacher!?WPC 56Planet of the Apes29Sex GamesOne Punch Man: WanpanmanInsidious: Chapter 3Babylon BerlinPeacemakerNeon Genesis EvangelionThe Pillars of the EarthModern FamilyKolbøttefabrikkenThe Ghost and the DarknessBullet TrainBlack BeautyCherry Magic! Thirty Years of Virginity Can Make You a Wizard?!Wild HogsHenry DangerI Am a HeroTropic ThunderThe Wheel of TimeChaos WalkingQuack PackJujutsu KaisenA Whisker AwayLeaving Las VegasThe Wolf of Wall StreetDunkiCarrieDavid Parker Ray: The Toy Box KillerThe Shadow Line