kinokvinder.dk

The World’s Most Scenic Railway Journeys (TV Mini Series 2019–2022)

The Worlds Most Scenic Railway Journeys: De medvirkende

TV-serien The Worlds Most Scenic Railway Journeys byder på en enestående rejseoplevelse for seerne, der får mulighed for at udforske nogle af verdens mest fantastiske jernbanestrækninger. Mens de smukke landskaber uden tvivl stjæler showet, er det også vigtigt at anerkende de medvirkende, der hjælper med at give serien liv og indhold.

Hovedroller

Bill Nighy er uundværlig som seriens fortæller. Med sin karakteristiske stemme og charme trækker han os ind i historierne bag de forskellige togrejser. Nighy har været med som fortæller siden seriens begyndelse i 2019 og har med sine 33 episoder bidraget til seriens succes.

Medvirkende

  • Gion Caprez: Som sig selv medvirkede Gion Caprez i en episode i 2019. Han giver et sjældent indblik i sit liv og bringer seerne tættere på hans verden.
  • Jesse Whittington: Han optræder som en Parks Canada Ranger og er med til at skabe en autentisk oplevelse gennem hans arbejde.
  • Alberto Alvarez Zuria: Som ejer af en ciderbar giver Zuria et indblik i ciderens betydning og produceringsprocessen. Han er også medvirkende som Train Stoker på Cambrian Line.
  • Steve Stangward: Steve er med som sig selv og bidrager som togfører på Cambrian Line. Han deler sin ekspertviden og giver et indblik i, hvad det vil sige at arbejde som togstoker.
  • Caroline Allum: Hun medvirker som sig selv og bidrager til serien med sin ekspertise.
  • Dewandaran Mudaliar: Som leder af vedligeholdelsesteamet på Tranzalp Express spiller Mudaliar en afgørende rolle i at holde togene kørende på denne spektakulære rute.
  • Alain Fernández: Han optræder både som læge og festivalarrangør. Hans alsidige roller giver et spændende indblik i de forskellige aktiviteter langs jernbanen.
  • William Lloyd Williams: Han er kendt som The Butcher of Machynlleth og medvirker som sig selv. Hans historie vækker interesse og giver seerne et indblik i lokale karakterer på rejsen.
  • Marcos Morán: Med sin rolle som en dommer og chef på Casa Gerardo, et berømt spisested, tilføjer Morán en kulinarisk dimension til serien.
  • Natalie Bonotto: Medvirkende som sig selv og bringer en unik historie med i serien.
  • David Wiegratz: Han bidrager som sig selv og deler sin ekspertise og viden.
  • Jaime Gonzalez-Posada: Som sig selv giver Gonzalez-Posada et indblik i en spændende historie, der øger interesse for seriens indhold.
  • Tove Oksås: Med sin deltagelse som sig selv bringer Oksås en unik historie og perspektiv til serien.
  • Elena Menéndez: Hendes deltagelse som sig selv giver en autentisk oplevelse som en del af seriens indhold.
  • David Bell: Med sin medvirken som sig selv deler Bell sine unikke erfaringer og perspektiver.
  • Peter French: Han bidrager som pensioneret lærer og togpassager og giver indblik i storslåede togture fra passagerens perspektiv.
  • Anette Gaaserud: Hun medvirker som vandrer og dykker ind i naturens skønhed langs togrejserne.

Alle medvirkende, både de nævnte og resten af cast og crew, spiller en vigtig rolle i at skabe en unik og uforglemmelig rejseoplevelse for seerne. Deres bidrag og historier giver The Worlds Most Scenic Railway Journeys en ekstra dimension af autenticitet og dybde.

Gennem deres medvirken gør de det muligt for seerne at opleve disse fantastiske jernbanestrækninger fra en ny vinkel og få et indblik i de mennesker, der er en del af deres historie.

Tag med på en uforglemmelig rejse igennem tid og smuk natur, når du ser The Worlds Most Scenic Railway Journeys og bliver introduceret til disse fantastiske medvirkende, der gør serien så magisk.

Overblik

Titel The Worlds Most Scenic Railway Journeys
Udgivelsesdato 25. oktober 2019 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Produktionsselskaber BriteSpark East
BriteSpark West
Channel 5 Television

Resmué

I TV-serien The Worlds Most Scenic Railway Journeys følger kameraerne tog, der rejser gennem nogle af verdens mest betagende landskaber. Skuespilleren Bill Nighy fungerer som fortæller, og han giver os indblik i de ikoniske jernbaners historie, samtidig med at vi får historierne fra dem, der rejser på dem, arbejder på dem og lever ved siden af dem.

Fejl i The Worlds Most Scenic Railway Journeys der fik seerne til at tage et ekstra kig

Fejlen der fik toget til at køre baglæns

En opmærksom seer kunne ikke lade være med at grine, da han opdagede, at toget i The Worlds Most Scenic Railway Journeys faktisk kørte baglæns i flere scener. Det er da heller ikke ligefrem det sædvanlige, at se et tog bevæge sig på den måde! Måske var filmskaberne blevet lidt for begejstrede og ville vise os, hvordan toget klarer sig i modsat retning? Hvem ved, måske er det den nye trend inden for jernbaneverdenen!

Sæderne, der tydeligvis ikke passer til togvognene

Hvis du nogensinde har siddet i en togvogn, vil du hurtigt kunne genkende, at sæderne ikke passer sammen med togvognene i The Worlds Most Scenic Railway Journeys. Det er som om, designeren bare greb nogle tilfældige møbler og besluttede sig for at smide dem ind i toget. Der er intet der skaber en sjov og underholdende togrejse som at sidde på et stolben, der er lige så højt som dit hoved eller at prøve at finde balance på en taburet, der er alt for høj i forhold til bordet. Det er da en unik og alternativ måde at rejse på!

Pludselige klip, der får tiden til at gå baglæns

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan tiden går, når du kigger ud ad vinduet på et tog? I The Worlds Most Scenic Railway Journeys ser det ud til, at tiden faktisk går baglæns. Der er scener, hvor det stadig er lyst udenfor, men pludselig skifter det til mørke aftenstimer, kun for at skifte tilbage til dagslys igen i næste klip. Måske var det et leje fra Hogwarts Ekspresen, hvor man kan opleve en tidsfordrejning undervejs? En togtur, der tager dig både fremad og tilbage i tiden – det er da en oplevelse, du ikke vil glemme!

Togpersonalet, der er forsvundet i det blå

I The Worlds Most Scenic Railway Journeys er der en mangel på togpersonalet. Enten har de besluttet sig for at tage fri og lade toget køre af sig selv, eller også er de simpelthen blevet usynlige. Det er som om, togvognene er blevet besat af ånder, der styrer toget i den rigtige retning. Nu kan du opleve en rigtig spøgelsestogtur – hvorfor ikke tilføje lidt mystik til scenariet? Måske er det en del af jernbaneeventyret at forsøge at spotte det forsvundne togpersonale undervejs!

Den uendelige tunnel, der får folk til at føle sig som kaniner

Tunnelen i The Worlds Most Scenic Railway Journeys har en helt særlig evne – den er tilsyneladende uendelig! Flere seere har bemærket, at når toget kommer ind i tunnelen, ser det ud til at blive ved og ved, som om der ikke er nogen ende i sigte. Måske er det en hemmelig portal til en anden dimension, hvor tiden og rummet bliver forvrænget? Hvem ved, måske vil toget aldrig komme ud af den mystiske tunnel, og passagererne vil ende med at forvandle sig til kaniner!

Alt i alt en underholdende togrejse

Selvom The Worlds Most Scenic Railway Journeys måske ikke er den mest fejlfrie TV-serie, er det bestemt en underholdende togrejse værd. De morsomme fejl og bizarre scener giver os noget at grine af og gør det hele til en sjov og anderledes oplevelse. Så drop tanken om perfektion og hop ombord på dette tog, hvor alt kan ske – der er garanteret mange grin undervejs!

Andre populære titler: The Super Mario Bros. MovieRich Man, Poor ManThe Map of Tiny Perfect ThingsTrue RomanceTop CharlieGiftedLove in the AirȚinutul nomazilorThe WhaleMurder MysteryThor: Love and ThunderSuper 8MaleficentMagpie MurdersBlack MirrorBehind Enemy LinesDespicable Me 3Destination FearAirThe SinnerHannibalThe Tree of LifeThe Boss Baby: Cine-i sef acasa?The Ritual KillerFalling SkiesDestanCocoBelgraviaJunoSex/LifeForrest GumpStation ElevenMadagascar 2Hidden FiguresAls Hitler das rosa Kaninchen stahlHard Knocks: Training Camp with the Detroit Lions“Fake Taxi” Petite Teen with Big Tits Gets DickMincinosul mincinosilorMicmacsKilling ItOuter BanksDoctor ZhivagoHeartbeatPacific BlueNCISScary Stories to Tell in the DarkThe Mummy