kinokvinder.dk

This Is Us (TV Series 2016–2022)

TV-serien This Is Us: Medvirkende og deres karakterer

TV-serien This Is Us er en populær amerikansk dramaserie, der har kørt siden 2016 og forventes at fortsætte indtil 2022. Serien har imponeret seerne verden over med sin dybdegående fortælling og de medrivende præstationer fra et talentfuldt skuespillerensemble. Lad os tage et nærmere kig på de medvirkende og de karakterer, de spiller.

Milo Ventimiglia som Jack Pearson

Milo Ventimiglia spiller Jack Pearson, en hengiven ægtemand og far. Hans karakter er en af seriens centrale figurer, og seerne følger hans rejse gennem forskellige tidspunkter i hans liv, både før og efter hans død. Ventimiglia portrætterer Jack med stor troværdighed og følelsesmæssig dybde.

Mandy Moore som Rebecca Pearson

Mandy Moore indtager rollen som Rebecca Pearson, Jacks hustru og mor til deres tre børn. Rebeccas karakter udvikler sig i løbet af serien, og Moore formår at give liv til hendes komplekse følelser og kærlighed til familien. Hendes præstation har modtaget anerkendelse og ros fra både kritikere og seere.

Sterling K. Brown som Randall Pearson

Sterling K. Brown giver liv til rollen som Randall Pearson, en af tvillingerne adopteret af Jack og Rebecca. Randalls karakter er kendt for sin loyalitet og hengivenhed over for sin familie samt håndtering af personlige udfordringer. Browns skuespil er medrivende og rørende og har fortjent ham flere priser og nomineringer.

Chrissy Metz som Kate Pearson

Chrissy Metz spiller Kate Pearson, en af Jack og Rebeccas biologiske børn. Kates fortælling fokuserer på hendes kropslige usikkerhed og kampen med vægttab, men også hendes personlige relationer og drømme. Metz formår at skabe en dyb forbindelse til sin karakter og røre seerne med hendes følelsesmæssige rejse.

Justin Hartley som Kevin Pearson

Justin Hartley indtager rollen som Kevin Pearson, tvillingen til Kate og etableret skuespiller. Kevins karakter udforsker kærlighed, familiens historie og personlig vækst. Hartley leverer en autentisk og medfølende præstation, der har vist hans alsidighed og talent som skuespiller.

Susan Kelechi Watson som Beth Pearson

Susan Kelechi Watson spiller Beth Pearson, Randalls hustru og en støttende og stærk karakter i serien. Beths karakter er kendt for sin stærke vilje og evne til at navigere gennem livets udfordringer. Watson bringer en varm og indsigtsfuld præstation til sin rolle.

Chris Sullivan som Toby Damon

Chris Sullivan giver liv til Toby Damon, Kate Pearsons mand og en karakter, der bringer en let og komisk tone til serien. Tobys karakter har også sine egne kampe med vægttab og personlige problemer. Sullivan leverer en charmerende og sjov præstation, der tilføjer en vigtig dynamik til serien.

Andre medvirkende

Udover de ovennævnte nøgleskuespillere inkluderer serien også flere andre talentfulde skuespillere, der spiller vigtige roller:

  • Eris Baker som Tess Pearson
  • Faithe Herman som Annie Pearson
  • Jon Huertas som Miguel Rivas
  • Hannah Zeile som 19-årig Kate Pearson
  • Niles Fitch som 17-årig Randall Pearson
  • Logan Shroyer som 19-årig Kevin Pearson
  • Mackenzie Hancsicsak som 10-årig Kate Pearson
  • Parker Bates som 10-årig Kevin Pearson
  • Lyric Ross som Déjà Pearson
  • Lonnie Chavis som 12-årig Randall Pearson
  • Caitlin Thompson som Madison Simmons

Den kreative styrke bag This Is Us er skaberen, Dan Fogelman. Han har formået at skabe et følelsesmæssigt forbindende univers takket være det dygtige ensemble af skuespillere.

Samlet set spiller denne gruppe skuespillere afgørende roller i TV-serien This Is Us. Deres talent og engagement har gjort det muligt for serien at lave en dybdegående fortælling om kærlighed, familie og det, der binder os sammen som mennesker.

Overblik

Titel This Is Us
Udgivelsesdato 20. september 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Chính Chúng Tôi
Optagelsessteder Los Angeles, Californien, USA
Produktionsfirmaer Rhode Island Ave. Productions, Zaftig Films, 20th Century Fox Television

Resmué

This Is Us er en hjertevarm og følelsesladet historie om en unik sæt trillinger, deres kampe og deres fantastiske forældre.

Rebecca Pearson havde engang en vanskelig graviditet med trillinger. De blev født samme dag som hendes mand, Jack Pearsons, 36-års fødselsdag. Historierne om Rebecca, Jack og deres tre børn – Kevin, Kate og Randall – bliver præsenteret på forskellige tidspunkter. Historierne om Rebecca og Jack udspiller sig generelt i begyndelsen af deres ægteskab, omkring fødslen af de tre børn eller på forskellige stadier af børnenes opvækst, som ikke altid var problemfri for nogen af de fem. Separate historier om Kevin, Kate og Randall præsenteres også i deres voksne år, hvor hver af dem har deres egne problemer som følge af deres opvækst: Kevin, der generelt blev overset, fordi han ikke havde synlige problemer; Kate, der altid har haft vægtproblemer; Randall, den talentfulde outsider og det ikke-K’ede barn. Disse historier viser de følelsesmæssige bånd, der eksisterer, ikke kun på grund af at være familie, men også fordi fire af dem har samme fødselsdag og nogle af dem altid har været sammen, fra undfangelse af.—Huggo

Familiens Pearsons generationers historie udfolder sig i denne følelsesladede drama-serie. I øjeblikke af kærlighed, glæde, triumf og hjertesorg kommer afsløringer fra forældrene Jack og Rebeccas fortid frem, mens trillingerne Kate, Randall og Kevin opdager dybere betydning i deres nutidige liv. Succesfulde forretningsmand og far Randall søger efter information om sine biologiske forældre. Kate finder kærlighed og selvaccept i kampen mod overvægt. Kevin forfølger en mere meningsfuld karriere, hvilket fører til nogle svære valg.—Jwelch5742

Fem sjove fejl i TV-serien This Is Us, opdaget af seere

TV-serien This Is Us har fanget millioner af seere verden over med sin rørende historie og dygtige skuespil. Men selv de bedste TV-serier kan ikke undgå at begå fejl, og fans af This Is Us har været hurtige til at opdage nogle af dem. Lad os tage et humoristisk kig på fem sjove fejl, der er blevet fundet i serien:

1. Tidsfejl med karakterernes alder

I nogle af de fremtidige scener, der foregår 10 år frem i tiden, er karakteren Tess allerede socialrådgiver, selvom hun kun skulle være omkring 19 år. Og Annie er også ældre, end hun burde være. Ser ud som om, de ikke kan vente med at blive voksne og få en karriere!

2. Anakronismer i butiksscener

I de tilbageblik til 70erne og 80erne, der foregår i supermarkeder, er produkterne på hylderne ofte i moderne emballage. Kun de produkter, der ikke længere eksisterer, er vist korrekt. En scene viser Jack ved siden af engangsskåle med Kelloggs morgenmadsprodukter. Disse fandtes ikke på det tidspunkt – kun engangsemballerede æsker var tilgængelige. Så måske Jack er en ægte trendsetter!

3. Slangfejl fra fortiden

I nogle af tilbagebliksscenene bliver der brugt slang, der endnu ikke var i brug på det tidspunkt. I en scene fra slutningen af 70erne eller begyndelsen af 80erne svarer Rebecca på en kommentar fra Jack ved at sige Right? – en frase, der først udviklede sig sammen med I know, right? – begge blev først taget i brug i 2000erne. Måske er Rebecca en tidrejsende og har lært de seneste slangudtryk!

4. Karakterfejl om søskendes rækkefølge

Ofte omtales Randall som Kevins lillebror, men senere afsløres det, at Randall faktisk blev født en dag før Kevin og Kate. Det er nok en PR-gimmick for at gøre Randall mere unik!

5. Tvillingebommert med Kevin og Kate

Vores elskede Kevin og Kate bliver ofte omtalt som tvillinger, men selvom det tredje barn døde, er de teknisk set trillinger. Måske er deres skiltevogn med Twins bare et relikvie fra fortiden!

Så selvom This Is Us er en fantastisk serie, kan vi ikke lade være med at grine af nogle af de små fejl, der er blevet begået. Det er altid sjovt at se, hvordan TV-produktioner kan gå i små detaljer. Men disse fejl ændrer ikke på den dybe følelsesmæssige forbindelse, vi har til karaktererne og historien. Lad os bare nyde serien og lade små fejl glide i baggrunden!

Andre populære titler: Big Brother DanmarkThe Big ShortGolden KamuyBansheeSkylandFortitude22 Jump StreetGuruThe FabelmansGuardians of the Galaxy Vol. 3The Wild BunchThelmaLimitlessLawlessSpirit UntamedRiver MonstersHow to Lose a Guy in 10 DaysKingsman: The Golden CircleRenfieldPrimalDear White PeopleTiger 3Atomic BlondeThe Walking Dead: World BeyondSelvhenterThe Righteous GemstonesThe Christmas ChroniclesSession 9LuckPawn SacrificeMen in Black: InternationalDay ShiftLove & FriendshipKicking the DogEntourageChip n Dale: Rescue RangersDisappearedStar Wars: The Bad BatchThe BearAsteroid CityA Single ManBand of BrothersSuicide SquadKeeping Up with the JonesesShes All ThatThe OfficeKawaii dake ja nai Shikimori-sanThe Mighty DucksDon Olsen kommer til byen