kinokvinder.dk

Thus Spoke Kishibe Rohan (TV Mini Series 2019–2021)


Overblik

Titel Thus Spoke Kishibe Rohan
Udgivelsesdato 8. december 2019
Oprindelsesland Japan
Sprog Japansk
Også kendt som Kishibe Rohan Đã Nói Vậy
Produktionsselskab David Production

Resmué

Thus Spoke Kishibe Rohan er en spændende TV-serie, der følger manga-skaberen Rohan Kishibe, som bliver involveret i paranormalle begivenheder under sin forskning. Serien foregår mellem Diamond Is Unbreakable og Golden Wind, og Rohan ønsker at give sine værker mere realisme. Derfor rejser han rundt i verden for at finde inspiration fra menneskers liv.

Rohan bruger sin Stand-evne, kaldet Heavens Door, som er en manifestation af hans indre styrke. Han kan bruge denne evne til at læse og skrive i en persons sind, hvilket giver ham mulighed for at lære alt om dem og ændre deres minder og adfærd.

De sjove fejl i TV-serien Thus Spoke Kishibe Rohan

I TV-serien Thus Spoke Kishibe Rohan er der blevet opdaget flere fejl af de ivrige seere. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og have det sjovt med dem!

Bamsefælden, der forsvandt

I en episode ser vi vores modige helt, Rohan, blive fanget i en bamsefælde. Men vent lige et øjeblik! I næste scene er fælden spørgsmålstegnsvist forsvundet! Mon bamserne har lært at teleportere nu? Eller var det bare en fejl i klipningen? Hvem ved, måske det var den berygtede bamse-Houdini, der stod bag!

Pludselig farvel til brillerne

Rohan er normalt kendt for sine karakteristiske briller, der fuldender hans stil. Men i en specifik scene i serien sker der pludselig en magisk forvandling – brillerne forsvinder! Rohan ser ud til at have fået kontaktlinser fra et andet univers uden nogen forklaring. Måske kan han se bedre uden briller? Eller var det bare en fejl i animationen, der fik brillerne til at løsrive sig fra Rohans ansigt og begå flugt?

Den svævende kaffekop

I en af de mere mystiske scener er Rohan i gang med at nyde en kop dampende kaffe. Men pludselig begynder koppen at svæve i luften, som om der var usynlige ånder, der legede en sjov leg. Måske er Rohan faktisk en hemmelig kaffemagus? Eller var det bare en fejl i special effects, der gjorde kaffekoppen eftertragtet af tyngdekraften?

Tegnet ble

En anden sjov fejl finder sted i en scene, hvor Rohan står over for en farlig fjende. I et øjeblik ser vi, at han er iført en hvid T-shirt, men i næste sekund ændrer T-shirten pludselig farve og bliver til en babyblå ble! Rohans superhelteevner er åbenbart ikke kun begrænset til briller og kaffe, men omfatter også genstande, der kan forvandle sig efter hans vilje. Eller måske var det bare en kostumefejl, der efterlod Rohan med et helt uventet tøjvalg?

Disse fejl i TV-serien Thus Spoke Kishibe Rohan bringer bestemt et smil frem på vores læber. For selvom fejl kan være forvirrende, kan de også være kilde til sjov og latter. Så næste gang du ser Rohan forsvinde i en bamsefælde eller drikke kaffe midt i luften, så tag det med et smil og nyd den morsomme side af disse underholdende fejl!

Andre populære titler: The MachinistLady Chatterleys LoverTop Gun: MaverickDaddys HomeThe Blair Witch ProjectBatmanJurnalulThe FatherOceans ElevenGood Luck Guys DanmarkTwilightTo Love-Ru – DarknessThe BodyguardWarGamesSpy KidsSchool of RockMayor of KingstownOur PlanetThe Avengers1000-lb SistersShazam! Fury of the GodsRocky IVThe ConsultantGame of ThronesSleeping BeautyUgly BettyEmpire of LightAmerican SniperBedragThe RentalFatal AttractionSei in flacariMe, Myself & IreneInglourious BasterdsThe Cabin in the WoodsCreepRosalindeEin Hologramm für den KönigAhsokaThe IntouchablesDarkland: The ReturnGG HorsensMeitantei ConanDen bedste tidThe Hunger Games: Mockingjay – Part 1Guardians of the GalaxyShazam! Fury of the Gods