kinokvinder.dk

Timeless (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Timeless

Timeless er en populær tv-serie, der blev sendt fra 2016 til 2018. Serien handler om en gruppe mennesker, der rejser tilbage i tiden for at forhindre skurke i at ændre historiens gang. En væsentlig faktor i seriens succes er de dygtige skuespillere, der giver liv til karaktererne. Her er et overblik over nogle af de centrale medvirkende:

Abigail Spencer (Lucy Preston)

Abigail Spencer spiller rollen som Lucy Preston, en historiker og professor, der bliver tvunget til at rejse i tiden for at redde historien. Hendes karakter er intelligent, modig og passioneret omkring at bevare fortiden. Spencer giver Lucy en sympatisk og autentisk skildring, hvilket gør hende til en af seriens mest elskede figurer.

Matt Lanter (Wyatt Logan)

Wyatt Logan er en tidligere soldat og nuværende medlem af Timeless-holdet. Han bliver spillet af Matt Lanter, der formår at give karakteren en rå og kompromisløs attitude. Lanter bringer en troværdighed og autenticitet til Wyatt, der gør ham til en interessant og kompleks figur.

Malcolm Barrett (Rufus Carlin)

Malcolm Barrett portrætterer Rufus Carlin, en tekniker og pilot for Timeless-holdet. Rufus er kendt for sin sarkastiske sans for humor og sin intelligens. Barrett leverer en fantastisk præstation og formår at fange karakterens unikke kvaliteter på en overbevisende måde.

Paterson Joseph (Connor Mason)

Connor Mason er Timeless-holdets geniale opfinder og ejer af tidsrejse-maskinen. Paterson Joseph fremstiller karakteren med en blanding af humor og seriøsitet. Hans præstation som Connor Mason tilføjer en ekstra dimension til serien og bidrager til dens overordnede kvalitet.

Sakina Jaffrey (Denise Christopher)

Denise Christopher er en vigtig figur i Timeless-serien, da hun er chef for Time Team, der overvåger operationerne og støtter holdet. Sakina Jaffrey leverer et fremragende portræt af denne stærke og respekterede lederfigur. Hun tilføjer troværdighed og dybde til serien.

Goran Visnjic (Garcia Flynn)

Garcia Flynn er en gådefuld karakter, der både fungerer som skurk og allieret. Han bliver portrætteret af den talentfulde Goran Visnjic. Visnjic bringer en intensitet og mystik til Garcia Flynn, der gør ham til en spændende og uforudsigelig karakter.

Annie Wersching (Emma Whitmore)

Emma Whitmore er en tidligere medlem af Timeless-holdet, der viser sig at være en skurk. Annie Wersching bringer både skønhed og ondskab til karakteren. Hendes præstation bidrager til spændingen og dramaet i serien.

Supplerende medvirkende

Udover de ovennævnte skuespillere inkluderer Timeless også en række andre talentfulde medvirkende. Dette inkluderer Susanna Thompson som Lucy Prestons mor Carol Preston, John Getz som Lucy Prestons far Benjamin Cahill, og Michael Rady som den skruppelløse Nicholas Keynes. Disse skuespillere leverer stærke præstationer, der beriger seriens fortælling.

Timeless blev skabt af Eric Kripke og Shawn Ryan og har et imponerende cast af skuespillere, der bidrager til seriens succes. Deres dygtige præstationer gør det muligt for seerne at engagere sig i og leve med i seriens spændende og uforudsigelige univers.

Overblik

Titel Timeless
Udgivelsesdato 3. oktober 2016
Oprindelsesland USA
Også kendt som Vô Tận
Optagelsessteder Boundary Bay Airport, Delta, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber MiddKid Productions, Kripke Enterprises, Davis Entertainment

Resmué

TV-serien Timeless følger historien om en mystisk kriminel, der stjæler en hemmelig topmoderne tidsmaskine med planer om at ødelægge Amerika, som vi kender det, ved at ændre fortiden. Det eneste håb er et uventet team bestående af en videnskabsmand, en soldat og en historieprofessor, der må bruge maskinens prototype til at rejse tilbage i tiden og deltage i afgørende begivenheder. Mens de gør deres bedste for ikke at påvirke fortiden selv, må de også være et skridt foran denne farlige flygtning. Men kan dette håndplukkede team afsløre mysteriet bag det hele og stoppe ødelæggelsen i tide?

Forskellige fejl i TV-serien Timeless der er opdaget af seere

Timeless er en spændende TV-serie om tidrejser, der har fanget millioner af seeres opmærksomhed. Men selvom serien har utallige fans, har nogle seere ikke været blege for at påpege nogle af fejlene, der har sneget sig ind. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og grine lidt af dem!

Fejl, der er fejlagtigt betragtet som dumheder

Én af de mest interessante ting ved tidrejser er, at det er totalt opdigtet – og det betyder, at enhver fejl eller dumhed, der er relateret til tidrejser, er rent spekulativ. Så lad os bare slå fast, at det hele er fiktion, og se om vi kan finde nogle sjove fejl, som seerne har opdaget!

Diverse fejl og mangler

I mange fiktive fremstillinger af historikere bliver hovedpersonerne behandlet som om de har encyklopædisk viden om store dele af historien. Men i virkeligheden ville en historiker kun have dybdegående viden om sit specifikke interesseområde og kun moderate niveauer af viden om andre tider og steder. Så hvis vores hovedperson Lucy er ekspert i europæisk middelalderhistorie, kan vi nok ikke forvente, at hun også ved alt om oldtidens Egypten eller moderne japansk historie.

Plottet hænger i en tynd tråd

Enorme plottets huller bliver tydelige allerede i første episode. Hvis historien er blevet ændret så meget, at hovedpersonens søster ikke eksisterer længere, så er hendes historiske ekspertise, som er grunden til, at hun er med i holdet, pludselig blevet ubrugelig. Hun er ikke længere eksperten, og andre mennesker vil vide mere om den nye tidslinje end hun gør. Det er da et klart tilfælde af at tage skidt med sig fra fortiden!

Timeless er uden tvivl en spændende og underholdende TV-serie, men det betyder ikke, at vi ikke kan grine lidt af de små fejl, der sniger sig ind. Så næste gang du ser en af disse fejl i Timeless, kan du bare læne dig tilbage, nyde showet og lade dig underholde af tanken om, at tidrejser måske ikke er så fejlfrie som vi ofte tror!

Andre populære titler: Good Bye Lenin!BridgertonDead Man Down“Obi-Wan Kenobi” Part IIILokiLessons in ChemistryBatman: Death in the FamilyCakeMoon KnightThe Owl HouseThe Kings Man: O InícioThe InternshipSisuGrave EncountersDoc MartinRiddickThe RoomThe Good MothersHard Knocks: Training Camp with the Detroit LionsAngels of DeathFrom Dusk Till DawnShe-Hulk: Attorney at Law24The World at WarSprængfarlig bombeDubai BlingIçerdeSouthpawInfiniteJeepers CreepersBilet pentru paradisGlass Onion: A Knives Out MysteryCity of LiesThe MotherThe FlashThat 90s ShowMade in ItalyLoreleiThe Worst Person in the WorldIn JulyCity on a HillFalling SkiesDear Evan HansenTrick r Treat – Die Nacht der SchreckenBrødrene Mortensens julShooterSeveranceFifty Shades of Grey