kinokvinder.dk

Tin Star (TV Series 2017–2020)

De medvirkende i TV-serien Tin Star

Tin Star er en britisk-canadisk thrillerserie, der blev sendt fra 2017 til 2020. Serien blev skabt af Rowan Joffe og følger historien om Jim Worth, en britisk politimand, der bliver politichef i den fjerntliggende canadiske by Little Big Bear. Her forsøger han at bekæmpe den voksende kriminalitet og beskytte sin egen familie.

Hovedrolleindehaverne

Tim Roth spiller hovedrollen som Jack Worth, også kendt som Jim Worth. Han er en hård og slagkraftig politimand, der konfronteres med sine egne dæmoner og vendelser i løbet af serien. Roth er en erfaren skuespiller, der tidligere har medvirket i film som Reservoir Dogs og Pulp Fiction.

Genevieve OReilly spiller Angela Worth, Jim Worths kone. Hun har også en central rolle i serien og navigerer gennem udfordringer som familieproblemer og hemmeligheder. OReilly er kendt for sine roller i film som Rogue One: A Star Wars Story og tv-serien The Honourable Woman.

Abigail Lawrie spiller Anna Worth, Jim og Angelas datter. Hun er en vigtig og stærk karakter i serien og bliver udsat for en række farlige situationer. Lawrie er en ung skuespiller, der tidligere har medvirket i filmen The Casual Vacancy.

Andre medvirkende

Oliver Coopersmith spiller karakteren Whitey, en af Jim Worths nærmeste allierede. Han er en ung politimand, der hjælper med at bekæmpe den lokale kriminalitet. Coopersmith har tidligere medvirket i tv-serien Dickensian.

Christina Hendricks spiller Elizabeth Bradshaw, en oliearving og erhvervskvinde. Hun spiller en væsentlig rolle i at ødelægge Jim Worths liv og bliver en af hans største fjender. Hendricks er bedst kendt for sin rolle som Joan i tv-serien Mad Men.

Ian Puleston-Davies spiller Frank Jackson, en farlig håndlanger for Elizabeth Bradshaw. Han er en karakter med dybdegående motiver og er en konstant trussel mod Jim Worth. Puleston-Davies har tidligere medvirket i tv-serien Coronation Street.

Sarah Podemski spiller Constable Denise Minahik, en tapper politibetjent i Little Big Bear. Hun er en afgørende del af lovens håndhævelse i byen. Podemski har trods sin unge alder allerede optrådt i flere tv-serier og film.

Ryan Kennedy spiller Constable Nick McGillen, en anden betjent i Little Big Bear. Han er en loyal medarbejder og støtte for Jim Worth. Kennedy er også en erfaren skuespiller og har medvirket i film og tv-serier som Supernatural og The Murders.

Lynda Boyd spiller karakteren Randy, en lokal bartender i byen. Hun spiller en mindre, men stadig vigtig rolle og er en del af den lokale befolkningsliv. Boyd er kendt for sin rolle som Rose i tv-serien Republic of Doyle.

Christopher Heyerdahl spiller Louis Gagnon, en magtfuld og farlig mand med forbindelser til kriminalitetens verden. Heyerdahl er en erfaren skuespiller og har tidligere medvirket i tv-serier som Hell on Wheels og Van Helsing.

Jenessa Grant spiller Rosa Nickel, en karakter med forbindelser til Jim Worths fortid. Hun spiller en afgørende rolle i seriens plot og skaber spænding og drama. Grant har tidligere medvirket i tv-serier som Orphan Black og The Handmaids Tale.

Anamaria Marinca spiller Sarah Nickel, Rosa Nickels søster. Hun har også en central rolle i serien og bidrager med spænding og kompleksitet til historien. Marinca er en rumænsk skuespiller, der har medvirket i film som 4 Months, 3 Weeks and 2 Days og Europa Report.

Brenden Sunderland spiller Thomas Nickel, Rosa og Sarah Nickels bror. Han er en karakter med hemmeligheder og motivet bag nogle af seriens mest spændende øjeblikke. Sunderland er en ung skuespiller, der tidligere har medvirket i filmen Skyscraper.

John Lynch spiller Johan Nickel, faren til Rosa, Sarah og Thomas Nickel. Han er en karakter, der kommer ind i serien og tilføjer en ekstra dimension til historien. Lynch er en irsk skuespiller, der har optrådt i film som In the Name of the Father og The Secret Garden.

Michelle Thrush spiller Jaclyn, en lokal indfødt amerikaner i Little Big Bear. Hun er involveret på forskellige måder og bidrager med sin egen unikke historie og perspektiv. Thrush er en canadisk skuespiller, der har medvirket i film og tv-serier som Blackstone og Arctic Air.

Tanya Moodie spiller Catherine McKenzie, en af byens indbyggere med forbindelser til den lokale olieindustri. Hun spiller en mindre, men stadig interessant rolle i serien. Moodie er en britisk skuespiller, der har optrådt i tv-serier som A Discovery of Witches og Sherlock.

Kerrie Hayes spiller D.I. Sara Lunt, en politiefterforsker, der spiller en vigtig rolle i seriens sidste sæson. Hayes er en britisk skuespiller, der tidligere har medvirket i tv-serier som The Mill og The English Game.

Joanne Whalley spiller Mary James, en karakter med forbindelser til Jim Worths fortid. Hun tilføjer spænding og mystik til historien. Whalley er en erfaren skuespiller, der har medvirket i film som Pink Floyd – The Wall og tv-serier som The Borgias.

Alle skuespillere og filmhold har bidraget til at skabe en fængslende og dybdegående thrillerserie i Tin Star. Deres præstationer har bidraget til at skabe en spændende og mindeværdig seeroplevelse.

Overblik

Titel Tin Star
Udgivelsesdato 29. september 2017 (USA)
Oprindelseslande Storbritannien, Canada, USA
Kendt som Tin Star: Liverpool
Optagelsessteder High River, Alberta, Canada (beliggenhed)
Produktionsselskab Kudos Film and Television

Resmué

TV-serien Tin Star handler om en tidligere britisk undercover-betjent, der bliver politichef for en lille by i de canadiske Rockies. Han gør alt, hvad han kan, for at beskytte sin familie mod magthavere, hvad enten det er oliemændene, præsterne eller gangsterne.

En britisk politibetjent bliver ny politichef og flytter sin familie til de canadiske Rockies. Men da nye ansigter pludselig dukker op i den søvnige by og et olieselskab med store løfter om penge også dukker op, begynder den lille canadiske by at opleve vold og kriminalitet. Efter tragedien rammer, kommer hemmeligheder frem, og kampen begynder. Velkommen til Little Big Bear.

Denne spændende serie foregår i de majestætiske canadiske Rockies og handler om en tidligere britisk detektiv, der (spillet af Tim Roth) bringer sin familie til den lille, fredelige by Little Big Bear for at få et bedre liv. Men da hans lille by bliver overrendt af migrantarbejdere fra et gigantisk nyt olie-raffinaderi, truer den organiserede kriminalitet, der følger med dem, med at skylle alt væk og grave fortiden op.

Fem morsomme fejl i TV-serien Tin Star, som seerne har opdaget

1. Pludselig genopstandelse af karakterer

Tin Star er en spændende og actionfyldt TV-serie, men selv den bedste serie kan nogle gange ryge ud i nogle mærkelige fejl. En af de sjoveste fejl, der er blevet opdaget af seerne, er karakterernes pludselige genopstandelse. Nogle gange kan vi se en karakter blive dræbt og begravet, kun for at se vedkommende dukke op igen et par episoder senere, helt frisk og levende. Måske er de hemmeligt i familie med kamelen i Disneys Aladdin, der kan gemme en hel hær i sin mave!

2. Glemsomme karakterer uden mobiltelefoner

I Tin Star foregår handlingen i en moderne tid, men alligevel kan det virke som om, at nogle af karaktererne er blevet ramt af en pludselig hukommelsestab. Hvis man ser nærmere efter, vil man opdage, at der er situationer, hvor karaktererne glemmer alt om eksistensen af mobiltelefoner. Hvem har brug for FaceTime, når man kan springe en kæmpe mængde tid over ved blot at køre tilbage til det sted, man skulle have været?

3. Livstruende farer undgås med lethed

Tin Star er kendt for sine nervepirrende øjeblikke og intense actionscener. Men seerne har bemærket, at karaktererne på mirakuløs vis altid undgår livstruende farer på en lidt for nem måde. Det er som om, de har en magnetisk tiltrækningskraft, der gør, at de altid undslipper kniven, pistolen eller bomberne med en sidste øjebliks redning. Det er helt klart ikke noget, vi kan lære fra i virkeligheden – medmindre vi alle har overnaturlige kræfter!

4. Magiske transformationer af bygninger

Seriens locations er utroligt flotte og passer perfekt til historiens dystre stemning. Men seerne har lagt mærke til, at nogle af bygningerne har en magisk evne til at forandre sig imellem scenerne. Fra at være en nedslidt hytte pludselig bliver den til et luksusresort, eller fra at være et toetagers hus bliver det pludselig til en skyskraber. Måske bygningerne er de første til at drage fordel af den nyeste teknologi, som Netflix endnu ikke har opdaget?

5. Skæve lydeffekter og mysteriøse musikvalg

Til sidst har vi kommet til den mest underholdende fejl i Tin Star, nemlig de skæve lydeffekter og mystiske musikvalg. Når en karakter snakker, kan der pludselig dukke en lyd op, der slet ikke passer til situationen. Eller musikken skifter til en hel anden genre, lige midt i en intens kampscene. Sikke en overraskelse! Måske seriens lydmixere og komponister bare vil holde os seere på tæerne og holde os underholdt på en helt anderledes måde.

Andre populære titler: “High School Musical: The Musical: The Series” High School Musical 4Yu-Gi-Oh!Monsters UniversitySister ActCasperFinal DestinationM3GANM3GANAvatar: The Way of WaterMamma Mia!BronsonThe Pale Blue EyeThe PogmentaryI, FrankensteinDe skrigende halseLouA Ghost StoryThe ImpossibleFree GuyBeetlejuiceBeyond ParadiseDescendants 2The Good DoctorCaptain FantasticRonal the Barbarian24The Lego Movie 2: The Second PartFUBAROzarkThe Bone CollectorArtikThe FlashSanditonThe Hating GameDarkland: The ReturnJohn CarterShimoneta: A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesnt ExistMidsommarMiracles from HeavenHeartlessJurassic World: Das gefallene KönigreichDet Forsvundne RavkammerHarry Potter 20th Anniversary: Return to HogwartsReignWhat We Do in the ShadowsThe Incredible Dr. PolSnowfallPioneerBloodline