kinokvinder.dk

Tomgang (TV Series 2013–2015)


Overblik

Titel Tomgang
Udgivelsesdato 1. september 2013 (Danmark)
Oprindelsesland Danmark
Sprog Dansk
Filmoptagelsessteder Nygårdsvej 21, København, Danmark (kiosken)
Produktionsselskaber Det Danske Filminstitut, Falster Det Danske Filminstitut

Resmué

Tomgang er en dansk tv-serie, der handler om Mathias, der ejer en butik på hjørnet af en gade. Da en smuk pige flytter ind overfor butikken, gør Mathias alt, hvad han kan for at få hendes opmærksomhed. Han får hjælp af sine to bedste venner, Aslan og Theis, i hans bestræbelser.

Forskellige fejl i TV-serien Tomgang

Intro

Velkommen til en verden fuld af fejl og skæve detaljer i TV-serien Tomgang! Selvom vi elsker at følge med i historien om Rasmus og hans venner, kan det ikke undgås at grine af de små fejl, der har sneget sig ind på skærmen. Lad os tage et kig på nogle af de sjove øjeblikke, som seerne har bemærket.

Mærkelige kostumer

En af de mest underholdende fejl i Tomgang er uden tvivl de mærkelige kostumer, som karaktererne nogle gange bærer. I en episode ser vi Rasmus iført en hawaii-skjorte midt om vinteren. Mon han prøver at give os en tropisk følelse i kulden? Og i en anden scene optræder Line iført en hatteparyk, der ser ud til at være to numre for stor. Hun må have haft en dårlig hårdag! Denne slags kostumebrølere bringer et ekstra grin frem hos seerne.

Ups, der blev klippet for meget

Nogle gange går klipperne i redigeringslokalet lidt for hurtigt frem, og det kan ses i Tomgang. I en scene er Rasmussens hår pludselig kort og veltrimmet, for derefter at være langt og pjusket i næste klip – det ser ud til, at tiden har været på turbofart! Det må være en ny slags frisør, der har opfundet en magisk hårforlænger. Og i en anden episode kan man tydeligt se et kameraflytteapparat i billedet, når Rasmus snakker med Line. Er han blevet forfulgt af et spøgelsesapparat?

Glemte rekvisitter

Nogle gange bliver rekvisitterne glemt i produktionen af Tomgang, og det giver sejere og grin. I en af episoderne ser vi Rasmus sidde med en kop kaffe i hånden, men når kameraet skifter vinkel, er koppen pludselig forsvundet som ved et trylleslag! Er Rasmus blevet udstyret med teleportationsevner? Og i en anden scene har Line en bog i den ene hånd, men i det næste klip er bogen pludselig forsvundet, spørgsmålet er, om hun har fundet en ny udfordring som tryllekunstner?

Konklusion

Tomgang er fyldt med sjove fejl og små detaljer, der får os til at grine. Selvom vi elsker at følge med i historien og karakterernes eventyr, kan vi ikke lade være med at bemærke de små pudsigheder. Lad os fortsætte med at nyde Tomgang og le sammen af de skønne øjeblikke, hvor tv-serien ikke helt rammer plet – det er netop det, der gør det sjovt!

Andre populære titler: Halloween EndsEverybody Hates ChrisScott Pilgrim împotriva tuturorJeanne du BarryParaNormanPovestea unui campionKarate-ChaotenThe MotherThe GentlemenLast ResortTransparentSharp ObjectsMarriagePiratesRoad HouseTexas Chainsaw MassacreThe Big WeddingE.T. – Der AußerirdischeDaddys HomeDungeons & Dragons: Honra Entre LadrõesChernobylDeadpoolTa lidt solskinStar Trek Into DarknessDawn of the DeadDetectoristsBaywatchYellowstoneAli G IndahouseDr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the BombMidnight in the SwitchgrassSuccessionThe New PopeSkam EspañaSieben Minuten nach MitternachtFriendsThe United StandHouse of CardsNumarul patruEmily the CriminalMystery RoadRogue One: A Star Wars StoryThe White LotusChef“Mille” Når en engel sir farvelKingdom of the Planet of the ApesGloria BellShrek