kinokvinder.dk

Transformers Prime (TV Series 2010–2013)

De medvirkende i TV-serien Transformers Prime

Transformers Prime er en populær amerikansk animeret TV-serie, der blev produceret fra 2010 til 2013. Serien blev skabt af Duane Capizzi, Jeff Kline og Alex Kurtzman og blev kendt for sine fantastiske animationer og spændende historiefortælling. I serien møder vi en række forskellige Transformers-robotter, der kæmper mod hinanden i en kamp om magten.

Optimus Prime – Stemme af Peter Cullen

Optimus Prime er lederen af Autobots og spilles af den talentfulde skuespiller Peter Cullen. Cullen har stemt Optimus Prime i både de animerede serier og de live-action film om Transformers. Hans dybe stemme giver Optimus Prime en autoritativ og heroisk karakter, der er elsket af fans over hele verden.

Arcee – Stemme af Sumalee Montano

Arcee er en Autobot og en af Optimus Primes trofaste underordnede. Hun bliver stemt af skuespillerinden Sumalee Montano, der bringer en blanding af styrke og følsomhed til rollen. Montano har tidligere medvirket i andre animerede serier som Kongen af Queens og Justice League.

Ratchet – Stemme af Jeffrey Combs

Ratchet, der spilles af Jeffrey Combs, er en af Autobots mest velrenommerede medicinske officerer. Combs er kendt for sine mange skuespillerpræstationer og har tidligere medvirket i populære serier som Star Trek og The Walking Dead. Han giver Ratchet en unik personlighed og en autoritet inden for det medicinske felt.

Megatron – Stemme af Frank Welker

Megatron, lederen af Decepticons, bliver stemt af den erfarne skuespiller Frank Welker. Welker har været involveret i Transformers-franchisen i mange år og har givet stemme til både Megatron og andre Transformers-figurer som Soundwave. Hans unikke stemme giver Megatron en ondskabsfuld og truende karakter.

Bulkhead – Stemme af Kevin Michael Richardson

Bulkhead, en af Autobots stærkeste krigere, bliver stemt af Kevin Michael Richardson. Richardson er kendt for sin dybe og kraftfulde stemme og har medvirket i en lang række animerede serier og film. Han bringer Bulkhead til live med sin stærke og imponerende stemme.

Miko Nakadai – Stemme af Tania Gunadi

Miko Nakadai er en af de menneskelige karakterer i Transformers Prime og bliver stemt af skuespillerinden Tania Gunadi. Gunadi har tidligere medvirket i serien Aaron Stone og bringer en ungdommelig og energisk stemme til Miko. Hendes karakter er kendt for sin eventyrlyst og nysgerrighed.

Jack Darby – Stemme af Josh Keaton

Jack Darby spilles af skuespilleren Josh Keaton, der giver karakteren en ung og spændende stemme. Jack er en af de mennesker, der kommer tæt på Autobots og bliver en vigtig allieret i deres kamp mod Decepticons. Keaton har tidligere medvirket i serier som Ben 10 og Spectacular Spider-Man.

Starscream – Stemme af Steve Blum

Den manipulative og grådige Starscream bliver stemt af Steve Blum. Blum er en kendt stemmeskuespiller og har givet sin stemme til mange karakterer i forskellige animerede serier og film. Han bringer sin unikke stil og personlighed til Starscream, der altid er planlægger og søger at overtage ledelsen af Decepticons.

Rafael Raf Esquivel – Stemme af Andy Pessoa

Rafael, også kendt som Raf, bliver stemt af Andy Pessoa. Pessoa bringer en ung og livlig stemme til karakteren og hjælper med at skabe en forbindelse mellem de menneskelige karakterer og Autobots. Han er kendt som teknologiguruen blandt de menneskelige karakterer.

Agent William Fowler – Stemme af Ernie Hudson

Agent William Fowler er en regeringsagent og bliver stemt af Ernie Hudson. Hudson er en anerkendt skuespiller og er bedst kendt for sin rolle som Winston Zeddemore i Ghostbusters filmene. Han bringer sin autoritære og beslutsomme stemme til Agent Fowler, der arbejder tæt sammen med Autobots og mennesker for at bekæmpe Decepticons.

Knock Out – Stemme af Daran Norris

Knock Out, en af Decepticons mest kreative robotter, bliver stemt af skuespilleren Daran Norris. Norris er kendt for sin alsidige stemme, der kan tilpasse sig forskellige karakterer. Han giver Knock Out en fyldig stemme, der afspejler karakterens overlegenhed og kamplyst.

Smokescreen – Stemme af Nolan North

Smokescreen, en Autobot-spion, bliver stemt af Nolan North. North er en populær stemmeskuespiller, der har medvirket i mange videospil og animerede serier. Han giver Smokescreen en ung og eventyrlysten stemme, der matcher karakterens rolle som spion og kæmper for Autobots.

Wheeljack – Stemme af James Horan

Wheeljack bliver stemt af skuespilleren James Horan. Horan har tidligere medvirket i andre animerede serier som Star Wars: The Clone Wars og Avatar: The Last Airbender. Han giver Wheeljack en rebellisk og eventyrlysten stemme, der afspejler karakterens personlighed.

June Darby – Stemme af Markie Post

June Darby spilles af skuespillerinden Markie Post, der bringer en moderlig og beskyttende stemme til rollen. Post er kendt for sin medvirken i TV-serier som Night Court og The Fall Guy. Hendes karakter er en vigtig allieret for Autobots og en støtte for sin søn Jack.

Airachnid – Stemme af Gina Torres

Airachnid er en farlig og manipulerende Decepticon, der bliver stemt af Gina Torres. Torres er en erfaren skuespillerinde og har tidligere medvirket i serier som Firefly og Suits. Hun giver Airachnid en ondskabsfuld og mystisk stemme, der passer perfekt til karakterens natur.

Shockwave – Stemme af David Sobolov

Shockwave, en kold og beregnende Decepticon, bliver stemt af David Sobolov. Sobolov er en velkendt stemmeskuespiller og har tidligere medvirket i mange videospil og animerede serier som Beast Wars: Transformers og Transformers: Prime. Han giver Shockwave en iskold og overlegen stemme, der passer perfekt til karakterens karakteristik.

Breakdown – Stemme af Adam Baldwin

Breakdown bliver stemt af skuespilleren Adam Baldwin, der giver karakteren en robust og macho stemme. Baldwin er kendt for sin medvirken i serier som Firefly og Chuck. Hans stemme bidrager til at skabe en imponerende karakter, der er en vigtig del af Decepticons.

Ultra Magnus – Stemme af Michael Ironside

Ultra Magnus bliver stemt af den erfarne skuespiller Michael Ironside. Ironside er kendt for sine mange roller i film og TV-serier som Total Recall og Starship Troopers. Han giver Ultra Magnus en autoritativ og fængslende stemme, der er passende til karakterens rolle som en højt respekteret Autobot-leader.

Transformers Prime var et enormt populært bidrag til Transformers-franchisen, og de medvirkende skuespillere var afgørende for seriens succes. Deres talentfulde stemmeskuespil gav liv til de unikke Transformers-karakterer, og deres præstationer blev elsket af fans verden over.

Overblik

Titel Transformers Prime
Udgivelsesdato 26. november 2010 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Kendt som Transformers Prime: Beast Hunters
Produktionsselskaber Darby Pop Productions, Digitalscape Co. Ltd., Hasbro Studios

Resmué

I TV-serien Transformers Prime følger vi en gruppe Autobots, der lever på Jorden og opretholder deres hemmelige identitet. I deres konstante kamp imod Decepticons får de hjælp af tre unge mennesker.

Autobots, som er roboter fra planeten Cybertron, kæmper for at beskytte Jorden mod Decepticons, der ønsker at erobre vores planet. De lever sammen med menneskene og indtager en form for skjult identitet for at kunne leve blandt os uden at skabe mistanke.

De tre teenagere, som slutter sig til Autobots, bliver deres vigtigste allierede i kampen mod Decepticons. Sammen danner de et stærkt team, der bruger deres unikke evner og teknologi til at bekæmpe fjenden og opretholde freden på Jorden.

Fem sjove fejl i TV-serien Transformers Prime, som seerne har opdaget

Kontinuitetsfejl: Genopstandende missiler

I adskillige episoder kan man se, at de missiler, Starscream affyrer fra sine arme, pludselig dukker op igen efter at være blevet affyret. Det ser ud til, at selv missilerne ikke kan modstå fristelsen til at vende tilbage og deltage i endnu en actionfyldt scene. Mon de er blevet inspireret af katten med ni liv?

En geografisk fadæse: Louisiana i Texas?

I en håndfuld episoder vises et kort over USA på Autobots monitor, og her kan man tydeligt se, at delstaten Louisiana er blevet placeret inde i Texas. Det ser ud til, at nogen har haft lidt for meget sjov med at tegne på kortet og forvekslet grænserne. Hvem vidste, at Louisiana pludselig havde lyst til at være en del af Texas-klubben?

Genbrug af CGI: Robotbits på Jet Fowler

I en sjov blanding af genbrug og sammenblanding af animationer ender det med, at jetflyet, som Agent Fowler flyver, får adskillige robot-bid på sig. Årsagen er, at flyets animationmodel er blevet genbrugt fra Dreadwings og Skyquakes jetformer. Man kan sige, at det er en praktisk måde at transportere reservedele til robotterne – bare på en lidt uhensigtsmæssig måde for jetflyet.

Plot hole: Forvirrede historieforløb

I visse episoder har seerne bemærket nogle plotmæssige huller. Ja, vi taler om de øjeblikke, hvor man sidder tilbage med spørgsmål som Hvordan kom Optimus Prime pludselig tilbage, når han blev besejret for tre sekunder siden? – eller Hvordan ændrede Megatron pludselig mening, efter at have planlagt at ødelægge Autobots i de foregående ti episoder?. Det er som om, at nogle robotter kan teleportere sig mellem to sider af en mangeårig konflikt og ændre holdning på et øjeblik.

Andre populære titler: The Kings Man: O InícioAmerican PsychoWillowDunderklumpen!AmistadSuzumeThe CampaignAttack on TitanWomen TalkingWeird ScienceOld BoyCriminal MindsDen of ThievesRiders of JusticeThe TerminalCoraline e a Porta SecretaWPC 56John Wick: Capítulo 4UnknownArthur and the InvisiblesWind RiverRaya and the Last DragonWoman in GoldTeen Beach 2The MenuStorm HuntersThe HuntO MordomoSpider-Man: Far from HomeAnchorman: The Legend of Ron BurgundySkins – HautnahTimeBeau Is AfraidCrazy, Stupid, Love.Vacation FriendsSjit HappensReasonable DoubtMy Week with Marilyn“Family Guy” Blue HarvestHidden FiguresDesperadosOrkestretScenes from a MarriageThe ThingHidden FiguresWarm BodiesOld Boys – Alte Herren & krumme DingerGuardians of the Galaxy Vol. 3Gods Crooked LinesSicario