kinokvinder.dk

Ultraman (TV Series 2019–2023)


Overblik

Titel Ultraman
Udgivelsesdato 1. april 2019 (Tyskland)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som ألترامان
Optagelsessteder Tokyo, Japan
Produktionsselskaber Production I.G., Sola Digital Arts, Tsuburaya Productions

Resmué

Ultraman er en TV-serie, der finder sted flere år efter den første Ultraman-serie. Hovedpersonen Shin Hayata, der nu er forsvarsminister, har ingen erindringer om, hvordan han blev Ultraman og reddede verden fra Kaijus.

Han modtager hjælp fra Matsushiro Ide, tidligere medlem af Science Patrol, der forsøger at hjælpe ham med at få sine erindringer tilbage, så de kan bekæmpe de nye trusler fra aliens sammen med Science Patrol.

Da alienen Bemular opdager, at Hayatas søn Shinjirou begynder at udvise overmenneskelig styrke, tager Science Patrol en stor risiko og giver Shinjirou den top hemmelige Ultrasuit for at bekæmpe Bemular og redde verden igen.

Hilariske fejl i TV-serien Ultraman

Ultramanden uden superheltetrøje

En af de mest morsomme fejl i TV-serien Ultraman er utvivlsomt, når protagonisten, Ultramanden, pludselig glemmer sin superheltetrøje. Vi ser ham stå klar til kamp, kun iført sine bukser, og man kan ikke undgå at grine af synet af en nøgen superhelt. Måske glemte kostumeteknikerne at lave en ekstra trøje til at tage på?

Hytte i Midtjylland dukker op i baggrunden

I en episode, der handler om kampen mod en ond rumvader, er der et absurd øjeblik, hvor man kan spotte en gammeldags hytte i Midtjylland i baggrunden. Det virker helt malplaceret i den futuristiske verden, og man undrer sig over, hvordan en jysk hytte fandt vej til en anden planet. Måske har rumvaderen en forkærlighed for skøn natur og folkelig hygge?

Monster med glemte manus

Et af de mest komiske øjeblikke i Ultraman opstår, når en af de store monstre glemmer sine replikker. Den står forvirret midt i en kampscene og ser ud til at improvisere ordene. Måske var det monsterets første skuespilrolle og blev bare lidt overvældet af rampelyset? Det er i hvert fald sjovt at se en monster-skuespiller, der ikke kan finde ud af sit manus.

Ultramandens super faldteknik

Når Ultramanden springer fra høje bygninger for at bekæmpe fjender, skulle man tro, at han lander med ynde og elegance. Men i TV-serien kan man se, at han nogle gange lander med et klodset bump. Det ser ud, som om han måske glemte sin super faldteknik og havnede på sin bagdel. Men det er jo kun menneskeligt at falde, selv for en superhelt som Ultramanden!

Det flyvende kamera

I nogle af kampscenerne kan man få et godt grin, når man opdager et flyvende kamera, der leger gemmeleg mellem de roterende rumvæsner. Det ser ud til, at kameramanden havde svært ved at holde styr på sit udstyr og bare lod det flyve rundt. Måske var kamerafeer en del af produktionen?

Andre populære titler: The Hangover Part IIAbout TimeThe Talented Mr. Ripley“Låst inde for livet” Del 2Nunca Chove em FiladélfiaThe Ice Road365 DaysAndorThe OperativePrevestireaA Good YearThe French DispatchKronprinsen som försvannFog in AugustThe Card CounterSomething Must BreakThe Last Thing He Told MePhantom ThreadFar til fires vilde ferieInglourious BasterdsStolenThe UndoingGoldfingerMortal Engines – Krieg der StädtePompeiiThe Last KingdomObi-Wan KenobiKillersBastille DayWhen Harry Met Sally…Arctic BlastTrautmannThe Blue LagoonWhite ChicksCode GeassBel-AirAnother YearPurple HeartsTreasonCopenhagen Does Not ExistWhats Love Got to Do with It?PigTitanicSuperfast!The PrestigeConversations with FriendsA Castle for ChristmasJourney 2: The Mysterious Island