kinokvinder.dk

Uma Série de Desgraças (TV Series 2017–2019)

De medvirkende i TV-serien Uma Série de Desgraças

Uma Série de Desgraças er en populær TV-serie, der er baseret på Lemony Snickets bøger om Baudelaire-børnene og deres utrolige uheldige liv. Serien blev sendt fra 2017 til 2019 og blev hurtigt en favorit blandt seerne, takket være både den fantastiske historiefortælling og de medvirkende i serien.

Neil Patrick Harris som Count Olaf

En af de mest fremtrædende karakterer i serien er Count Olaf, en ondsindet og beregnende skurk, der konstant forsøger at narre Baudelaire-børnene for at få fat i deres formue. Neil Patrick Harris bringer denne karakter til live med sin imponerende skuespil og evne til at portrættere Olafs onde væsen.

Patrick Warburton som Lemony Snicket

En anden vigtig karakter i serien er Lemony Snicket, fortælleren og den mystiske undersøger, der forsøger at afsløre sandheden bag Baudelaire-børnenes tragiske skæbne. Patrick Warburton giver Snicket en dybde og skjult sorg, der bidrager til seriens mysterium.

Malina Weissman som Violet Baudelaire

Violet Baudelaire er den ældste af søskendeflokken, og hendes tekniske færdigheder og opfindsomhed hjælper med at holde dem i live. Malina Weissman giver liv til Violet og formår at vise både hendes styrke og sårbare side.

Louis Hynes som Klaus Baudelaire

Klaus Baudelaire er den mellemste bror og en ivrig læser med en utrolig hukommelse. Louis Hynes formår at hverve sig til publikum med sin charme og intelligens, der gør Klaus til en elsket karakter i serien.

K. Todd Freeman som Arthur Poe

Arthur Poe er familiens fordumsfulde værge, der ofte viser sig at være mere til besvær end hjælp for Baudelaire-børnene. K. Todd Freeman skaber en karakter, der er både kluntet og komisk, samtidig med at han formidler Arthurs gode intentioner.

Presley Smith som Sunny Baudelaire

Sunny Baudelaire er den yngste af børnene og har en utrolig evne til at bide sig vej ud af vanskelige situationer. Presley Smith bringer Sunny til live med sin søde fremtoning og charme.

Ud over de nævnte skuespillere er der også flere andre bidragsydere til Uma Série de Desgraças. Usman Ally spiller Hook-Handed Man, Jacqueline Robbins og Joyce Robbins spiller White Faced Woman #1 og #2, Matty Cardarople spiller Henchperson of Indeterminate Gender, John DeSantis spiller Bald Man, Lucy Punch spiller Esmé Squalor, Dylan Kingwell spiller Quigley Quagmire, Tara Strong lægger stemme til Sunny, Nathan Fillion spiller Jacques Snicket, Patrick Breen spiller Larry Your-Waiter, Sara Canning spiller Jacquelyn, og endelig spiller Will Arnett faderens rolle.

Den talentfulde cast og crew i Uma Série de Desgraças bidrog alle til at skabe en uforglemmelig TV-serie, der fangede seernes opmærksomhed med sin dystre og humoristiske tone. Deres præstationer har gjort serien til et must-see for både unge og voksne, der er fan af Lemony Snickets bøger.

Overblik

Titel Uma Série de Desgraças
Udgivelsesdato 13. januar 2017 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som A Series of Unfortunate Events
Filmoptagelsessteder Vancouver, British Columbia, Canada
Produktionsselskaber The Sonnenfeld Company, What is the Question?, Paramount Television

Resmué

Efter at have mistet deres forældre i en mystisk brand står de tre Baudelaire-børn over for prøvelser og lidelser, mens de forsøger at afsløre mørke familiemysterier. Efter at Baudelaire-forældrene dør i en frygtelig brand, forsøger Baudelaire-forældrene at finde deres families hemmeligheder og få den væk fra den frygtelige greb fra den snedige Count Olaf, der forklæder sig som deres værge.

Efter at deres forældre og hjem er forbrændt i en flammende brand, sendes Violet, Klaus og Sunny Baudelaire til at bo hos deres grusomme og mystiske fjerne slægtning Count Olaf. Det, der skulle have været en ny start for Baudelaire-børnene, viser sig at blive en begyndelse, men ikke den slags, de ønskede. Deres ankomst til Count Olafs hjem sætter gang i den første begivenhed i den efterfølgende række af ulykkelige hændelser.

Efter en brand ødelægger deres hjem, ejendele og forældre sendes Baudelaire-søskendene til at bo hos en fjern slægtning, Count Olaf, der viser sig at være en skurk, der er ude efter børnenes formue. Mens de samarbejder med Den Ondes grel plan, lærer forældreløse af flere mystiske slægtninge og værger, at der er noget dybere, der binder deres forældre, Count Olaf og alle deres mystiske nye allierede sammen. Jo dybere de kommer i deres efterforskning, desto mere opdager de om deres forældres mørke familiemysterier.

Efter at deres forældre omkommer i en frygtelig ild, opdager Baudelaire-forsætehemmeligheder om deres forældre og hvad de faktisk plejede at lave. Deres forældre har allerede sørget for sikkerhed for Baudelaire-børnene, men der er måske nogen, der er villige til at forvolde problemer.

Forskellige fejl i TV-serien Uma Série de Desgraças der har fået seerne til at grine højlydt

En god TV-serie kan være en kilde til enorm underholdning – og ingenting gør seerne mere begejstrede end at opdage småfejl og inkonsistenser i historien. TV-serien Uma Série de Desgraças er ingen undtagelse. Lad os tage et humoristisk kig på nogle af de fejl, seerne har opdaget og hjælpe dig med at få et godt grin.

Fejlen i tema-sangen

Hånden på hjertet, tema-sange siger ikke altid sandheden. Og her er ingen undtagelse! I tema-sangen bliver det nævnt, at serien er baseret på serien af Lemony Snicket. Men vent lige et øjeblik – forfatteren af bogserien er faktisk Daniel Handler! Lemony Snicket er blot et pseudonym brugt af Daniel Handler. Så lad os kalde det, hvad det virkelig er: Serien er skabt af Lemony Snicket! En lille detalje, der helt sikkert får os til at grine.

Stavefejl i slutteksterne

Hvem elsker ikke at holde øje med slutteksterne for at se, om der er andre sjove fejl at spotte? I slutteksterne til Uma Série de Desgraças har en opmærksom seer bemærket en lille stavefejl. I stedet for at stå Produced by, siger teksten Prodeuced by. Ja, det er sikkert en silly typo, men det giver os mulighed for at give seriens produktionsteam et afslappede klap på skulderen for at have humor nok til at inkludere denne fejl. Godt spottet, seer!

Gensyn med det forsvundne objekt

Nu tager vi fat i et sjovt øjeblik i serien, hvor der er sket en mindre fejl. I en scene ser vi vores hovedperson rejse sig fra en stol og forlade rummet. Men hvad er det? I næste afsnit – tada! – sidder hun pludselig igen på stolen. Hvad er der sket? Er hun blevet ramt af et mystisk tidsløst fænomen, eller har vores dygtige instruktører taget os med på en tur i deres egen tidsmaskine? Uanset hvad er det en fejl, der fik os til at grine højt.

En skæv lampe

En ting er sikkert: ingen TV-serie er perfekt. Og det gælder også for Uma Série de Desgraças. En eagle-eyed seer fik øje på, at en lampe i serien skifter retning fra en scene til en anden. I en scene peger lampen mod nord, men i den næste scene peger den pludselig mod vest. Er der et lommetyveri på færde? Eller er det bare et af livets små mysterier? Uanset hvad, fik det os til at tænke, at selv lamper kan have en vilje til at udforske.

Der er intet som at spotte en fejl i en TV-serie og dele grinene med vennerne. Uma Série de Desgraças er fyldt med små fejl, der bringer smil frem på vores læber. Så tag et godt glas sodavand og en stor skål popcorn, og nyd det faktum, at verden stadig kan være et skønt grinende sted.

Andre populære titler: Jeepers CreepersHalloween H20: 20 Years LaterThe First LadySenior YearHigh Plains DrifterLittle WomenDon Olsen kommer til byenTeen WolfAngel Has FallenGuardians of the Galaxy Vol. 3Only the BraveAbductionDe sendte en dame – og tak for detBig TitsPianistulThe Summer I Turned PrettyThe OutlawsStorm HuntersEvil Dead RiseThe Quick and the DeadThe Sommerdahl MurdersSuccessionThe FlashThe Comeback TrailI See YouEm Águas ProfundasGood TimeMy Neighbor TotoroMomThe BatmanThe Hunger GamesI Am Not Okay with ThisIn Her ShoesMinunea dragosteiRich Man, Poor ManThe Summer I Turned PrettyCity of AngelsThe InterviewHow to Be SingleOkjaGuardians of the Galaxy Vol. 3The InvitationGuardians of the Galaxy Vol. 3Monster HunterThe LoraxThe PogmentaryDie Braut des PrinzenClickbaitThe Imitation Game