kinokvinder.dk

Umbre (TV Series 2014–2019)


Overblik

Titel Umbre
Udgivelsesdato 28. december 2014 (Rumænien)
Oprindelsesland Rumænien
Også kendt som Tiene
Optagelsessteder Bukarest, Rumænien
Produktionsselskaber HBO Europe, Multimedia Est

Resmué

TV-serien Umbre følger Relu, en håndlanger for en lille mobboss, mens han kæmper for at holde sin familie i uvidenhed om sit job. De hemmeligheder, Relu gemmer på, bliver mere og mere trykkende, og løgnene begynder at komme frem i lyset.

Relu er en familiefar. Han har to børn, en kone og et dobbeltliv. Set gennem sin families øjne virker Relu Oncescu som en almindelig taxachauffør. Ingen mistænker, at Relu arbejder som inddriver for Capitanu, en lokal mafiaboss. Ingen af de to verdener (hans familie og mafian) kender til hinandens eksistens. Relu formår at holde alt under kontrol, men ikke i længden. Efter at have dræbt en mand ved et uheld, forsøger han at komme ud af underverdenen, men han kan ikke finde vejen tilbage. Dag for dag bliver de hemmeligheder, han gemmer på, mere og mere trykkende, og løgnene begynder at komme frem, en efter en.

Fejl i TV-serien Umbre: En komisk kavalkade af TV-tabber

TV-serien Umbre har fanget seernes opmærksomhed med sin spændende krimihistorie og intense plot twists. Men selvom serien har mange dygtige skuespillere og en veludført produktion, har seerne også opdaget nogle bemærkelsesværdige fejl, der får os til at trække på smilebåndet. Lad os se nærmere på nogle af disse finurlige fejl i TV-serien Umbre.

Den mystiske tidslomme

En af de mest forunderlige fejl i serien er den mystiske tidslomme, hvor tiden tilsyneladende kommer og går som det passer den. I én scene ser vi karakteren Vladimir bære en morgenkåbe, og pludselig sker der et klip, og han står pludselig iklædt arbejdstøj. Er der et hemmeligt klædeskab i hans hus, der automatisk skifter tøj for ham? Eller er der en overnaturlig tidsmanipulation i spil? Hvad end svaret er, er det uden tvivl en uforglemmelig fejl, der giver os alle et godt grin.

Teleportation med stil

En anden fejl, der har fanget seernes opmærksomhed, er karakteren Relus imponerende evne til at teleportere sig selv på magisk vis. Vi ser ham i én scene i et nydeligt og velindrettet kontor, og i næste scene befinder han sig pludselig i et faldefærdigt forladt hus. Måske har Relu en portalåbner gemt et sted, eller måske er han bare ekspert i at bruge det offentlige transportsystem? Uanset hvad er det en ren fornøjelse at se ham rejse rundt på denne særegne måde.

Mystiske forvandlinger

Sidst men ikke mindst, har flere seere bemærket nogle bemærkelsesværdige forvandlinger mellem scenerne. Karaktererne ser pludselig helt anderledes ud uden nogen grund, som om de har haft en magisk makeover midt i serien. Måske gemmer der sig en uset skønhedssalon i seriens univers, hvor karaktererne kan få sig en ekstra frisk og forfinet udseende? Hvem ved, måske er det bare en tidsbesparende teknologi, der giver dem mulighed for at skifte udseende på et øjeblik? Uanset hvad, så er det en fejl, der får os alle til at tænke over vores eget udseende og ønske, at vi også kunne få en hurtig makeover midt i dagen.

Disse fejl i TV-serien Umbre, selvom de er små og humoristiske, tilføjer en ekstra dimension af underholdning til serien. Det er surrealistisk sjovt at observere disse finurlige fejl og samtidig nyde den spændende krimihistorie. Så næste gang du ser serien, så hold øje med disse fejl og få dig et godt grin ud af dem.

Andre populære titler: The Paradise3 Zile de cosmarHere TodayStillwaterWest Side StoryBlow OutBeyond the ReachRequiem for a DreamMidsommarPowerThe DevilsTeachersThe Equalizer 2Mortal Engines – Krieg der StädteSoapMotherless BrooklynWe Own This CityNow ApocalypseDeadpoolLazyTownFerma animalelorBeef53 Days: The Abduction of Mary StaufferS.O.S. – Palhaços AssassinosHuntersAgainst the IcePopstar: Never Stop Never StoppingThe Witcher90210Detektiven från BeledweyneO.C., CaliforniaFear the Walking DeadCobain – Montage of HeckGood Luck Guys DanmarkBend It Like BeckhamWaterworldPizza ManBlack BookAlle for fireWALL·EDealtA Fish Called WandaLegionGangs of LondonOussekineKeeping Up with the JonesesWhats Eating Gilbert GrapeAdventurelandGaslit