kinokvinder.dk

Uncle from Another World (TV Series 2022–2023)


Overblik

Titel Uncle from Another World
Udgivelsesdato 20. juli 2022 (Nederlandene)
Oprindelsesland Japan
Sprog Japansk
Også kendt som Isekai Uncle
Produktionsselskaber Atelier Pontdarc
Kadokawa
Netflix

Resmué

I TV-serien Uncle from Another World følger vi historien om Takafumi, hvis onkel vågner op efter en 17 år lang koma. Det viser sig, at han i virkeligheden har været i en anden verden og er kommet tilbage med magiske evner. Nu står Takafumi over for den udfordring at hjælpe sin onkel med at overleve i hans hjemlige verden.

Fem morsomme fejl i TV-serien Uncle from Another World

Vi elsker at blive underholdt af TV-serier, men nogle gange kan vi ikke lade være med at lægge mærke til de små fejl, der sniger sig ind. Og TV-serien Uncle from Another World er ingen undtagelse! Seerne har været hurtige til at opdage nogle skønne brølere, der får os til at grine og løfte øjenbrynene. Lad os dykke ned i nogle af de sjoveste fejl, som seerne har fundet i denne fantastiske serie.

Fejl 1: Madsens skiftende hårfarve

Hvis du er en opmærksom seer, har du nok lagt mærke til, at Madsens hårfarve skifter drastisk fra scene til scene. Han går fra at være blond til brun til pludselig at have blåt hår?! Man skulle tro, at han var en chamæleon med alle de farveskift! Ligningen er enkel: Jo mere spændende scenen er, desto vildere bliver hans hårfarve!

Fejl 2: Magiske lyskastere

Uncle from Another World er en serie fyldt med magi og overnaturlige kræfter, men der er én ting, der ikke giver mening – de utroligt kraftfulde lyskastere! Uanset om vores hovedpersoner befinder sig i det dystre mørke eller på toppen af et solrigt bjerg, er der altid perfekt belysning. Har produktionen ansat en hær af usynlige lysmænd? Vi kan kun gætte!

Fejl 3: Flyvende objekter uden forklaring

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvordan ting pludselig begynder at flyve rundt uden nogen forklaring, når du ser Uncle from Another World, er du ikke alene. De flyvede ingenører har tilsyneladende stor succes med at vide, hvilke objekter de skal løfte og hvilke de skal lade være. Måske skulle de starte deres eget flyveobjektsirkus?

Fejl 4: Uforklarlige skift i vejrforhold

En ting er helt sikkert – vejrforholdene i Uncle from Another World er mere ustabile end Danmarks sommervejr! Scener, der foregår på samme tid af dagen, kan have både solskin, regn, sne og tåge uden nogen logisk forklaring. Måske er serien et hemmeligt træningsværktøj til at forberede os på alle slags vejr?

Fejl 5: Forundelige korrekturfejl

Det virker som om, korrekturlæseren har haft en off dag, når det kommer til at rette fejl i Uncle from Another World. Vi har bemærket alt fra stavelsesfejl til forvirrende vendinger, der får os til at løfte et øjenbryn. Måske skulle de ansætte en magisk skriftlærerkraft for at sikre, at teksten går op i en højere enhed?

Selvom vi kan grine af disse fejl, er Uncle from Another World stadig en fantastisk TV-serie, der giver os masser af spænding og underholdning. Næste gang du ser serien, skal du ikke lade dig distrahere af disse små brølere, men i stedet lade dig fortrylle af universet og historien, der udfolder sig foran dine øjne.

Happy binging!

Andre populære titler: Nymphomaniac: Vol. IIVergiftete WahrheitShotgun WeddingAirwolfElvisSix Days Seven NightsOther PeopleGuardians of the Galaxy Vol. 3XCult of ChuckyFlottenSexuele voorlichtingTaxiFortress: Snipers EyeExpend4blesHigh FidelityCasper: A Spirited BeginningThe EnglishThe Wrong MissyThe Mad Womens BallWinnie the Pooh: Blood and HoneySingle All the WayOslo, August 31stJurassic WorldJust BeyondBlockbusterThe Big ShortGirlNever Have I EverMean GirlsMaster of NoneHeadhunterLego Masters AustraliaGet OutQuan Zhi Gao ShouCandymanNopeHotel Transilvania 3: Monștrii în vacanțăStargamesEmily the CriminalAs Inseparáveis“Mature” Big natural amateur tits mature lady making love to a young black man!MatadorHigh FidelityDetectivii din CaliforniaUndtagelsenLove & AnarchyTerminator 2: Tag der AbrechnungQIThe Reef: Stalked