kinokvinder.dk

Under the Dome (TV Series 2013–2015)

De medvirkende i TV-serien Under the Dome

Under the Dome var en amerikansk TV-serie baseret på romanen af samme navn af Stephen King. Serien blev sendt fra 2013 til 2015 og følger indbyggerne i den lille by Chesters Mill, som pludselig bliver fanget under en stor gennemsigtig kuppel, uden mulighed for at komme ud.

Hovedrolleindehavere:

  • Mike Vogel som Dale Barbie Barbara: Mike Vogel spillede den centrale karakter Dale Barbie Barbara i alle 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Rachelle Lefevre som Julia Shumway: Rachelle Lefevre spillede karakteren Julia Shumway i alle 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Alexander Koch som James Junior Rennie: Alexander Koch spillede karakteren James Junior Rennie i alle 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Colin Ford som Joe McAlister: Colin Ford spillede karakteren Joe McAlister i alle 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Mackenzie Lintz som Norrie Calvert-Hill: Mackenzie Lintz spillede karakteren Norrie Calvert-Hill i alle 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Dean Norris som James Big Jim Rennie: Dean Norris spillede karakteren James Big Jim Rennie i alle 39 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Eddie Cahill som Sam Verdreaux: Eddie Cahill spillede karakteren Sam Verdreaux i 26 afsnit fra 2014 til 2015.
  • Max Ehrich som Hunter May: Max Ehrich spillede karakteren Hunter May i 19 afsnit fra 2014 til 2015.
  • Nicholas Strong som Phil Bushey: Nicholas Strong spillede karakteren Phil Bushey i 17 afsnit fra 2013 til 2014.
  • Aisha Hinds som Carolyn Hill: Aisha Hinds spillede karakteren Carolyn Hill i 16 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Grace Victoria Cox som Melanie Cross: Grace Victoria Cox spillede karakteren Melanie Cross i 16 afsnit fra 2014 til 2015.
  • Britt Robertson som Angie McAlister: Britt Robertson spillede karakteren Angie McAlister i 15 afsnit fra 2013 til 2014.
  • Natalie Martinez som Linda Esquivel: Natalie Martinez spillede karakteren Linda Esquivel i 14 afsnit fra 2013 til 2014.
  • Kylie Bunbury som Eva Sinclair: Kylie Bunbury spillede karakteren Eva Sinclair i 13 afsnit i 2015.
  • Karla Crome som Rebecca Pine: Karla Crome spillede karakteren Rebecca Pine i 13 afsnit i 2014.
  • Dale Raoul som Andrea Grinnell: Dale Raoul spillede karakteren Andrea Grinnell i 12 afsnit fra 2013 til 2014.
  • John Elvis som Ben Drake: John Elvis spillede karakteren Ben Drake i 12 afsnit fra 2013 til 2015.
  • Marg Helgenberger som Christine Price: Marg Helgenberger spillede karakteren Christine Price i 11 afsnit i 2015.

Denne liste inkluderer kun nogle af de vigtigste skuespillere i Under the Dome. Serien havde en bred vifte af støttekarakterer, som også bidrog til seriens plot og udvikling.

Skaberen af Under the Dome:

Brian K. Vaughan var skaberen af TV-serien Under the Dome. Han arbejdede som manuskriptforfatter og producer på serien og var ansvarlig for at bringe Stephen Kings roman til live på skærmen. Hans vision og kreativitet bidrog til seriens succes og popularitet.

Serien Under the Dome var en spændende og udfordrende fortælling om overlevelse og magt. Med de medvirkende skuespillere og skaberen bag kameraet formåede serien at skabe et spændende univers, som fans kunne følge i tre sæsoner.

Overblik

Titel Under the Dome
Udgivelsesdato 24. juni 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Dưới Mái Vòm
Optagelsessteder Burgaw, North Carolina, USA
Produktionsselskaber Amblin Television
Baer Bones
CBS Television Studios

Resmué

I TV-serien Under the Dome bliver en lille by ved navn Chesters Mill i Maine, USA, pludselig ramt af en usynlig og mystisk kraft, der skaber en kuppel eller sfære, som fænger beboerne inde. De bliver afskåret fra omverdenen og må forsøge at opdage hemmelighederne bag dome og dens oprindelse. Samtidig opdager de mere om hinanden og dyrene i byen end nogensinde før.

Under the Dome fortæller historien om en lille by, der pludselig og uforklarligt bliver isoleret fra resten af verden af en enorm gennemsigtig kuppel. Byens beboere må forsøge at overleve under de post-apokalyptiske forhold, samtidig med at de søger svar på spørgsmål om kuppelens natur, hvor den kommer fra og om den vil forsvinde igen.

Fejl i TV-serien Under the Dome

Ahhh, TV-serier – vi elsker at fordybe os i fantastiske verdener og lade os underholde af spændende plot twist. Men nogle gange sniger der sig fejl ind, og det er her, vi kommer ind i billedet. Lad os tage et humoristisk kig på nogle af de fejl, seerne har opdaget i TV-serien Under the Dome.

Manglende kommunikation med omverdenen

En af de mest hovedrystende fejl er, at selvom det er fuldstændig muligt at kommunikere med omverdenen, så virker de ansvarlige bag domen aldrig til at have kontakt med folk udefra. Medmindre der selvfølgelig er en episode, hvor familie bliver bragt ind i domen. Det er da praktisk, ikke? Måske havde de bare brug for en undskyldning for at skabe drama.

Gådefulde huller i handlingen

Når vi snakker om fejl, må vi ikke glemme de mærkværdige huller i handlingen. Tænk engang – pludselig er der ting, der mangler eller bliver sprunget over. Det er jo som at se en tryllekunstner forsvinde en kanin, men uden at give os forklaringen. Det er nok bedst at bruge fantasien til at udfylde disse mysterier. Vi kan jo kalde det Dommens magiske forsvindingstrick.

Skjulte sider af IMDb

Det virker også som om, at serien har haft et par problemer med at udfylde alle detaljer på deres IMDb-side. Seere har bemærket manglende indhold og har mulighed for at tilføje det. Måske er det et forsøg på at vise, at domen kan forvirre os alle sammen, selv de skrankepaver hos IMDb. Det er da en smart måde at øge vores interaktion med serien, ikk? Lad os hjælpe med at udfylde hullerne og se, om vi kan gøre Under the Dome endnu mere forvirrende!

Hold fast i hatte, lad os tage et kig på disse fejl!

Under the Dome kan bestemt være en spændende og underholdende serie, men lad os ikke glemme de små fejl og mystiske mangler i handlingen. Så næste gang du sætter dig godt til rette for at se serien, så vær opmærksom på kommunikationsproblemer, gådefulde huller i handlingen og de skjulte sider af IMDb. Måske er det netop disse fejl, der gør serien endnu mere spændende og får os til at spekulere over, hvad der mon vil ske næste gang vi befinder os Under the Dome.

Andre populære titler: Oceans ElevenIndecent ProposalCaptain America: Civil WarOng-Bak: The Thai WarriorBlack PantherThe HangoverBalloonPowerThe Hobbit: An Unexpected JourneyStolenMonster HouseMarvel Studios: LegendsKlovnAquamanSix Minutes to MidnightThe Lost World: Jurassic ParkThe Good NurseA Little ChaosDont Look UpLa La LandLegendAlletiders julThe DriverMoonfallSix Swedish Girls in a Boarding SchoolSin nombreThe MartianIndiana Jones and the Last CrusadeThe FlintstonesThe BoysFarewell LetterA Cinderella StoryPlayerOut of DeathDanmarks værste bilistSharknadoThe Good NurseLove in the VillaDeath at a FuneralMoment of ContactScreamThe Lord of the Rings: The Rings of PowerKnight and DayMassWise GuysThe RevenantBig Mommas HouseToo Close For Christmas