kinokvinder.dk

Valeria (TV Series 2020–2023)


Overblik

Titel Valeria
Udgivelsesdato 8. maj 2020 (USA)
Oprindelsesland Spanien
Sprog Spansk
Også kendt som أحلام فاليريا
Optagelsessteder Madrid, Spanien
Produktionsselskaber Plano a Plano, Netflix

Resmué

Valeria er en forfatter, der er gået i stå både med sit skrivning og sit ægteskab. Hun finder trøst hos sine tre veninder: Carmen, Lola og Nerea. Valeria er en forfatter i krise, både på grund af den følelsesmæssige afstand mellem hende og hendes mand og på grund af hendes romaner. Hun søger tilflugt hos sine tre bedste veninder: Carmen, Lola og Nerea, der støtter hende undervejs. Valeria og hendes veninder kastes ud i en følelsesmæssig virvelvind om kærlighed, venskab, jalousi, utroskab, tvivl, mangel på kærlighed, hemmeligheder, arbejde, bekymringer, glæder og drømme om fremtiden. – Netflix Pressemeddelelse

Fem grinagtige fejl i TV-serien Valeria

1. Væksten af Valeria

En ting, som seerne ikke kan undgå at bemærke, er Valerias skiftende højde i løbet af serien. I den ene scene er hun en smule højere end sin veninde Lola, og i den næste scene er hun pludselig en hel hovedlængde lavere. Det ser ud til, at Valeria praktiserer en form for magisk væksthormoner i sin fritid!

2. Den mystiske forsvinden af mobiltelefoner

Hvis der er noget, som karaktererne i Valeria er særligt talentfulde til, så er det at miste deres mobiltelefoner på de mest underlige steder. De har tilsyneladende en opfindsomhed i at glemme dem i tasker, der er for små til at rumme dem, eller de forsvinder bare helt og aldeles uden nogen god forklaring. Det er næsten som om, mobiltelefonerne har fået et eget liv og besluttet sig for at drille skuespillerne!

3. Parallelle universer i Madrid

Hvis du nogensinde har ønsket at opleve Madrid fra forskellige tidsperioder, er Valeria-serien stedet at starte. På et øjeblik kan du befinde dig i nutidens Madrid, kun for at blive transporteret tilbage til 80erne uden advarsel. Hvem vidste, at Madrid var centrum for tidligere og samtidige parallelle universer?

4. Tørklædet der skifter stjernetegn

I en af episoderne bærer Valerias veninde Carmen et tørklæde med sit stjernetegn trykt på det. Men fra den ene scene til den næste skifter tørklædet mystisk stjernetegn, som om det har fået en vilje til selv at bestemme, hvilket tegn der bedst passer til Carment!

5. Dokumentfotografering uden dokument

I et forsøg på at gøre historien mere autentisk og levende bruger karaktererne i Valeria seriens verden ofte deres telefoner til at tage billeder af dokumenter med. Men når man kigger nærmere på skærmene, er der ingen dokumenter at se – det er som om, at de tager billeder af det usynlige! Er det en ny form for digital magi, vi har her at gøre med?

Vi kan ikke lade være med at grine af disse fejl, som seerne har opdaget i TV-serien Valeria. Måske er det bare et tegn på, at selv de bedste produktioner ikke kan undgå at smide et par humoristiske fejl ind i blandingen. Så næste gang du ser Valeria, kan du se frem til at le af disse fejl og måske endda opdage nogle af dine egne!

Andre populære titler: Guardians of the Galaxy Vol. 3CinderellaSixThe Whole TruthStrulaThey/ThemNew in TownMy Big Fat Greek Wedding 2DrukDo RevengeLimitlessArrivalFlower of EvilThe Mighty Ducks: Game ChangersOctober SkyBlack MirrorGood WifeA Nightmare on Elm StreetSleeping with the EnemyEdward mit den ScherenhändenSpion pe cont propriuUncharted: The Nathan Drake CollectionPaper TownsFlorida ManSuitsBabylon A.D.1984Match PointGuardians of the Galaxy Vol. 3Halloween KillsMireasa e iubita mea!1917: Speranță și moarteThe PentaverateBig Brother DanmarkBarbieEleva2renJim Carroll – In den Straßen von New YorkThe BookshopWaiting for the SunGirl in the BasementZ NationGoldA Scanner DarklyȘoferul doamnei DaisyLove TodayHigh FidelityBonesAtomic Blonde“Skyldig II” GidseltagningRunning Scared