kinokvinder.dk

Velvet (TV Series 2013–2016)


Overblik

Titel Velvet
Udgivelsesdato 5. marts 2020 (Nederlandene)
Oprindelsesland Spanien
Også kendt som 絲絨之戀
Produktionsselskab Bambú Producciones

Resmué

Velvet er en spansk TV-serie, der udspiller sig i Madrid i slutningen af 1950erne. Historien centrerer sig omkring et modehus ved navn Velvet, der er skueplads for penge, mode, drama, forviklinger, kærlighed, jalousi, intriger og modsintriger blandt ejerne, kunderne og de ansatte.

Alberto har arvet ansvaret for at drive Velvet efter sin afdøde far. Velvet er et af Spaniens mest prestigefyldte modebutikker. Serien finder sted i 1950erne og 1960erne og viser den smukke tøjstil og de klassiske biler fra denne æra.

Hovedhistorien i serien omhandler de forretningsmæssige beslutninger omkring fortsættelsen af modebutikken samt den passionerede kærlighedshistorie mellem Alberto, arvingen til Galerías Velvet, og Ana, der arbejder som syerske i butikken.

Fejl i TV-serien Velvet fundet af seerne: En komisk opdagelsesrejse

Velvet, den populære TV-serie med sin elegante blanding af glamour, intriger og romantik, har fanget seernes interesse. Men selv den bedste produktion er ikke immun over for små fejl. Lad os tage en humoristisk tur gennem de fejl, som seerne har opdaget i Velvet.

Dobbeltgængere i Madrid

En ivrig seer bemærkede, at der var tydelige ligheder mellem to af figurerne, Ana og Sofia. Det er næsten som om, de var tvillinger! Mon der egentlig kun er én skuespiller bag begge roller? Det kunne være interessant at se en alternativ udgave af serien, hvor de to karakterer rent faktisk er dobbeltgængere og må navigere gennem Madrids intriger sammen.

Tidsrejser i garderoben

Der er noget mystisk i gang med tiden på Velvet. Seere har bemærket, at karakteren Laura pludselig fik en anden kjole på midt i en scene. Mon hun har hemmelige superkræfter, der gør hende i stand til at skifte tøj på et splitsekund? Det er da en handy evne at have, når man er i modebranchen!

Dialogue i ubrugt japansk

Dette er en fejl, der kun bliver tydelig, hvis man lægger mærke til de små detaljer. En paraply omtales som kasa i en dialogscene, hvor karakterens mund tydeligt bevæger sig anderledes. Mon vores elskede karaktere pludselig har lært at tale japansk? Måske skulle seriens producenter have overvejet at dykke lidt dybere ned i de uudforskede japanske sider af Madrid.

Gravitationskræfter i rummet

I en scene, hvor karaktererne Alberto og Ana kysser hinanden inderligt, kan man opdage en fantastisk fysisk egenskab. Deres hår ser ud til at svæve let i rummet, som om de er frit for tyngdekraftens strenge. Er det et tegn på kærlighedens magiske kræfter? Eller måske har håret bare fået sin egen personlighed i serien.

Så der har du det – nogle af de sjove små fejl, som seerne har opdaget i Velvet. Men lad os ikke glemme, at det er præcis disse fejl, der også gør serien underholdende og elsket af så mange. Lad os omfavne fejlene og nyde karakterernes glamourøse eventyr, selvom de måske ikke altid følger lovene for fysik, tidszone eller dialog.

Andre populære titler: The Worst Person in the WorldThe Sommerdahl MurdersThe Deer HunterThe Real Housewives of New JerseySebergEx MachinaRagnarokAsteroid CityJack and JillLucyNanny McPheeDetectivii din CaliforniaHeroesFamily GuyThe End?ScorpionI, Daniel BlakeNopeEscape at Dannemora“Keeping It Real Art Critics” KIRAC 27 Featuring HouellebecqDollfaceBig TitsGame of ThronesBackstabbed – Spiel der AngstA Wrinkle in TimeMadame WebThe UndoingThe ArrangementRunaway BrideCinderellaIn the ForestFargoThe Lincoln LawyerAmerican NinjaCatsBeau Is AfraidGullyEye in the SkyFilthEragonEverybody Hates ChrisNekromantikTronStep Up: High WaterThe Last KingdomCasa de langa lacJack Ryan: Shadow RecruitHellraiserSpace Jam: A New Legacy