kinokvinder.dk

Vice Principals (TV Series 2016–2018)

De medvirkende i TV-serien Vice Principals

TV-serien Vice Principals er en komediedramaserie, der blev sendt fra 2016 til 2017. Serien blev skabt af Jody Hill og Danny McBride og har et imponerende ensemble af skuespillere. Her er en dybdegående liste over de medvirkende i TV-serien Vice Principals:

Danny McBride som Neal Gamby

  • 18 episoder • 2016–2017

Danny McBride spiller hovedrollen som Neal Gamby, en af de viceforstandere på en skole. Hans karakter er kendt for at være temmelig uheldig, utålmodig og hård i kanten, hvilket ofte fører til komiske situationer.

Walton Goggins som Lee Russell

  • 18 episoder • 2016–2017

Walton Goggins spiller rollen som Lee Russell, den anden viceforstander på skolen. Russell er en manipulerende og beregnende karakter, der ofte danner en modsætning til Neal Gamby og skaber spændinger og konflikter.

Sheaun McKinney som Dayshawn

  • 15 episoder • 2016–2017

I rollen som Dayshawn ses Sheaun McKinney, der spiller en af skolens medarbejdere. Han tilføjer et element af humor og venlighed til serien og fungerer som en vigtig støtte for Neal Gamby.

Georgia King som Amanda Snodgrass

  • 17 episoder • 2016–2017

Georgia King spiller rollen som Amanda Snodgrass, en af skolens lærere. Hun har et godt øje til Neal Gamby og udvikler et romantisk forhold til ham, hvilket komplicerer dynamikken mellem karaktererne på skolen.

Shea Whigham som Ray Liptrapp

  • 16 episoder • 2016–2017

Shea Whigham spiller Ray Liptrapp, skolens rengøringsinspektør. Han er en loyale og pålidelige karakter, der ofte er vidne til konfrontationer og spændinger mellem Neal Gamby og Lee Russell.

Maya G. Love som Janelle Gamby

  • 16 episoder • 2016–2017

Maya G. Love portrætterer Janelle Gamby, Neal Gambys datter. Hun er en teenager, der forsøger at navigere gennem skolens dynamik og samtidig håndtere sin fars ofte komplicerede opførsel.

Edi Patterson som Ms. Abbott

  • 15 episoder • 2016–2017

Edi Patterson spiller rollen som Ms. Abbott, en anden af skolens lærere. Hun har en unik personlighed og skaber ofte sjove og absurde øjeblikke i serien.

Busy Philipps som Gale Liptrapp

  • 14 episoder • 2016–2017

Busy Philipps spiller Gale Liptrapp, konen til Ray Liptrapp. Hun bringer en sjov og energisk dynamik ind i serien og interagerer ofte med forskellige karakterer på skolen.

Ashley Rae Spillers som Janice Swift

  • 14 episoder • 2016–2017

Ashley Rae Spillers portrætterer Janice Swift, en af skolens lærere. Hun spiller en mindre, men stadig vigtig rolle i serien og bidrager til dens komiske elementer.

James M. Connor som Seychelles

  • 12 episoder • 2016–2017

James M. Connor spiller rollen som Seychelles, en af skolens elever. Han tilføjer ungdommelig energi og spiller en rolle i seriens handling og udvikling.

Kimberly Hebert Gregory som Dr. Belinda Brown

  • 11 episoder • 2016–2017

Kimberly Hebert Gregory portrætterer Dr. Belinda Brown, skolens rektor. Hun er en stærk og autoritær karakter, der ofte er i konflikt med både Neal Gamby og Lee Russell.

Susan Park som Christine

  • 11 episoder • 2016–2017

Susan Park spiller rollen som Christine, en af skolens medarbejdere. Hun har et tæt arbejdsforhold til Neal Gamby og er i stand til at navigere i de mange skiftende dynamikker mellem karaktererne.

June Kyoto Lu som Mi-Cha

  • 11 episoder • 2016–2017

June Kyoto Lu portrætterer Mi-Cha, en af skolens medarbejdere. Hendes karakter bidrager til seriens humor og fungerer som en støttefigur for Neal Gamby og de andre karakterer.

Jennifer Gatti som Mrs. Deets

  • 11 episoder • 2016–2017

Jennifer Gatti spiller Mrs. Deets, en af skolens lærere. Hendes karakter er en mindre, men fortsat vigtig rolle, der bidrager til seriens historiefortælling og komiske øjeblikke.

Dale Dickey som Nash

  • 9 episoder • 2017

Dale Dickey spiller rollen som Nash, et af skolens personalemedlemmer. Hun bringer en unik personlighed og tilføjer interessante dynamikker til serien.

Mike OGorman som Bill Hayden

  • 9 episoder • 2016–2017

Mike OGorman portrætterer Bill Hayden, en af skolens lærere. Han har en mindre, men fortsat vigtig rolle i serien og bidrager til dens overordnede plot.

Lucius Dillon som Teacher

  • 9 episoder • 2016–2017

Lucius Dillon spiller rollen som en lærer på skolen. Hans karakter tilføjer et element af autentisk skoleliv til serien og viser de udfordringer, som lærere kan opleve.

Brian Howe som Superintendent Jeremy Haas

  • 7 episoder • 2016–2017

Brian Howe spiller rollen som Superintendent Jeremy Haas, en af skolens chefer. Han optræder sporadisk i serien, men har stadig indflydelse på handlingen og karakterernes oplevelser.

Denne liste repræsenterer kun nogle af de mange talentfulde skuespillere, der medvirker i TV-serien Vice Principals. Hvert medlem af ensemblet har bidraget til at skabe en unik og underholdende serie, der har fanget mange seeres opmærksomhed og begejstring.

Overblik

Titel Vice Principals
Udgivelsesdato 17. juli 2016 (USA)
Oprindelsesland USA
Produktionsselskaber Home Box Office (HBO), Rough House Pictures
Optagelsessteder North Charleston, South Carolina, USA

Resmué

I TV-serien Vice Principals følger vi historien om to viceforstandere på en high school, McBride og Walton Goggins, der kæmper hårdt for at blive skolens næste rektor. Den ene er populær og velanskreven, mens den anden er en outsider.

Da skolens rektor går på pension, tror begge viceforstandere, at de vil blive den nye rektor. Men overraskende nok ansætter skoledistriktet en kvinde fra en anden skole til jobbet. Dette får de to viceforstandere til at beslutte sig for at arbejde sammen om at ødelægge hendes chancer for succes.

Danny McBride og Walton Goggins leverer fantastiske præstationer som de to viceforstandere, der er meget forskellige, men som begge stræber efter at opnå det fælles mål om at få den nye skolerektor til at forlade stillingen, så en af dem kan blive øverst på skolen.

Seernes øjne fanger fejlslag i Vice Principals-serien

TV-serien Vice Principals har fanget seernes opmærksomhed med sin mørke komedie og skøre karakterer. Men selvom serien har formået at holde os underholdt, har skarpe øjne blandt seerne opdaget et par fejl, der er værd at bemærke og grine af.

Fejl #1: Magisk frisør i hver scene

En af de mest slående fejl, nogle seere har påpeget, er den magiske frisør, der tilsyneladende altid er til stede i hver scene. Uanset om karaktererne har travlt med at drive skole eller planlægge skøre hævnplot, er deres frisurer altid fejlfri og duelige til en catwalk. Hvordan får de tid til at besøge denne mirakuløse frisør midt i al deres kaos? Måske burde de dele dennes kontaktinfo med os alle.

Fejl #2: Den udtørrede drikkefontæne

En anden fejl, der fangede øjet på nogle skarpe seere, var den udtørrede drikkefontæne i skolens kantine. Selvom karaktererne ofte går forbi den og klager over deres tørst, ser vi aldrig en eneste dråbe vand flyde ud af den. Måske forsøger serien at sende en budskab om økonomisk krise, eller også har de bare glemt at tænde for vandhanen.

Fejl #3: Skiftende vejrmønstre i skolegården

En tredje fejl, der har fået nogle seere til at grine højt, er de pludselige vejrspring i skolegården. Vi kan være midt i en solrig og varm scene, hvor karaktererne sveder i deres jakkesæt, og pludselig blinker skærmen til et bjerg af sne og tør is. Er skolens gård ramt af et mystisk vejrskiftefænomen, eller er seriens produktionsteam bare ikke klar over, hvordan vejret fungerer?

Fejl #4: Kontorrekvisit der flyver væk

En sidste fejl, der ikke undgik seernes blikke, er de flyvende kontorforsyninger. Karaktererne kan udføre de vildeste stunts, slås og skubbe hinanden omkring i kontoret, men aldrig én gang flytter noget sig på bordet. Men så snart de bliver frustrerede eller jubler over en plan, ser vi en pen flyve gennem lokalet som en bøjet pil fra en bue. Måske har kontorartiklerne deres egne idéer og en skjult agenda?

Vice Principals måske ikke lige rammer 100% i forhold til detaljerne, men lad os ikke glemme, at det er en tv-serie og ikke en dokumentar. Disse fejl er der kun for at give os noget sjovt at snakke om og grine af, mens vi nyder serien. Så lad os klippe os gennem disse frisørmysterier, slukke vores tørst med vores egen vandflaske og bare flygtigt forvente underlige vejrspring i skolegården. For det er det, der gør Vice Principals så forunderligt underholdende.

Andre populære titler: The OthersMorganAlienBravenEastbound & DownPacatoasaPâfekuto burûPetite MamanCocoWednesdayCarnivàleSave the Last DanceThe Virgin SuicidesDer blutige Pfad GottesThe Bastard ExecutionerFast XCarnivàleBefore the FloodHot Fuzz – Zwei abgewichste ProfisSouth ParkElena of AvalorMad Max Beyond ThunderdomeThe Man Who Sold His SkinThe Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-DGuardians of the Galaxy Vol. 3Café SocietyArctic“Comedy Central Roasts” Comedy Central Roast of Justin BieberChicago FireThe Pursuit of HappynessLoveAssalto a LondresEu, TinaThe Sex Factor“Madsen og Co.” Hjem kære hjemHis Dark MaterialsGirl in the BasementCriminal MindsHouse of GucciCalifornication“The Simpsons” Throw Grampa from the DaneThe White LotusDoctor WhoYoungerLegendSix Days Seven NightsWhen Harry Met Sally…The Swan PrincessI Am Zlatan