kinokvinder.dk

Walker: Independence (TV Series 2022–2023)

De medvirkende i TV-serien Walker: Independence

Walker: Independence er en amerikansk TV-serie, der havde premiere i 2022. Serien følger Abby Walker, en ung kvinde, der tager kampen op for at redde sin by, efter den er blevet overtaget af korrupte kræfter. Her er en oversigt over de medvirkende skuespillere i serien:

Katherine McNamara som Abby Walker

Katherine McNamara spiller hovedrollen som Abby Walker i TV-serien. Abby er en modig og handlekraftig kvinde, der kæmper for retfærdighed og frihed i sin by.

Katie Findlay som Kate

Katie Findlay portrætterer karakteren Kate i serien. Kate er en loyal veninde til Abby og støtter hende i kampen mod de korrupte kræfter i byen.

Gabriela Quezada som Lucia Reyes

Gabriela Quezada spiller Lucia Reyes, en vigtig karakter i serien. Lucia er en ung kvinde, der også er imod de korrupte magthavere og kæmper for retfærdighed og frihed.

Matt Barr som Hoyt Rawlins

Rollen som Hoyt Rawlins spilles af Matt Barr. Hoyt er en hårdtarbejdende mand, der hjælper Abby i hendes kamp mod de korrupte kræfter.

Greg Hovanessian som Tom Davidson

Greg Hovanessian portrætterer karakteren Tom Davidson i serien. Tom er en anden allieret i Abbeys kamp og bidrager med sin ekspertise og ressourcer.

Philemon Chambers som Augustus

Augustus, spillet af Philemon Chambers, er en mand med en mystisk fortid. Han slutter sig til Abby og de andre i deres kamp for frihed.

Justin Johnson Cortez som Calian

Justin Johnson Cortez spiller rollen som Calian, en ung mand, der også er involveret i kampen mod de korrupte magthavere.

Lawrence Kao som Kai

Rollen som Kai spilles af Lawrence Kao. Kai er en teknologisk ekspert, der hjælper Abby og hendes hold med at bekæmpe de korrupte kræfter.

Timothy Granaderos som Shane

Timothy Granaderos spiller karakteren Shane i serien. Shane er en loyal ven af Abby og hjælper hende i hendes kamp for retfærdighed.

Nestor Serrano som Francis Reyes

Nestor Serrano portrætterer karakteren Francis Reyes. Francis er faren til Lucia og er også imod de korrupte magthavere.

Mark Sheppard som Hagan

Mark Sheppard spiller Hagan i serien. Hagan er en skruppelløs karakter og en af hovedskurkene i serien.

Norman Patrick Brown som Chief Taza

Chief Taza, spillet af Norman Patrick Brown, er politichef i byen og har en afgørende rolle i serien.

Rachel Michaela som Ruby

Rachel Michaela portrætterer karakteren Ruby. Ruby er en ung kvinde, der også kæmper for retfærdighed og frihed i byen.

Olivia Johnson Cortez som 8-årig pige

Olivia Johnson Cortez spiller rollen som en 8-årig pige. Hun repræsenterer den næste generation af frihedskæmpere.

Matthew Barnes som Pinkerton Detective

Matthew Barnes portrætterer en karakter ved navn Pinkerton Detective. Han er en detektiv, der er involveret i seriens mysterier.

Cate Jones som Molly Sullivan

Cate Jones spiller karakteren Molly Sullivan i serien. Hun er en FBI-agent, der hjælper Abby i hendes kamp mod korruptionen.

Santiago Segura som Luis Reyes

Santiago Segura portrætterer karakteren Luis Reyes. Luis er Lucias bror og en vigtig figur i serien.

Monica Sanchez som Anna Maria Reyes

Monica Sanchez spiller rollen som Anna Maria Reyes, moren til Lucia og Luis Reyes.

Walker: Independence er skabt af Seamus Kevin Fahey og Anna Fricke, der begge har bidraget til seriens historie og udvikling. Serien rummer et imponerende ensemble af talentfulde skuespillere, der gør deres yderste for at bringe karaktererne og historien til live.

Walker: Independence er en spændende TV-serie, der kombinerer action, drama og kampen for retfærdighed. Med et stærkt cast og en kompliceret fortælling er det en serie, der ikke bør gå glip af.

Overblik

Titel Walker: Independence
Udgivelsesdato 6. oktober 2022 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Walker Independence
Optagelsessteder Santa Fe, New Mexico, USA
Produktionsselskaber Rideback
Pursued By A Bear Productions
Stick to Your Guns Productions

Resmué

Walker: Independence er en spændende TV-serie, hvor vi følger Abby Walker på hendes rejse efter hævn. Hendes mand bliver myrdet lige for hendes øjne, og det sætter gang i en lavine af begivenheder.

På hendes søgen efter retfærdighed krydser Abby stier med Hoyt Rawlins, en mystisk og hårdkogt karakter. Sammen begiver de sig ud på en rejse, der fører dem til Independence, Texas.

I Independence støder Abby og Hoyt på indbyggere, der alle har deres eget bagage med sig. Byens indbyggere flygter fra deres fortid og prøver at finde fred og en ny start i livet.

Hilariske fejl i TV-serien Walker: Independence

TV-serier kan være en kilde til stor fornøjelse og spænding for seerne, men fra tid til anden kan de også bringe os til at grine af de fejl, der sniger sig ind i produktionen. Og det er netop tilfældet med den actionfyldte TV-serie Walker: Independence. Lad os dykke ned i nogle af de fejl, som seerne har spottet og få os til at trække på smilebåndet.

Flyvende hår og usynlige genstande

Et af de mest mindeværdige øjeblikke i serien opstod, da hovedpersonen Walker blev fanget midt i en heftig kampscene. Lige pludselig sker det utænkelige – hans hår bliver til et flyvende mirakel! Det ser ud til at have sin egen tyngdekraft, der får det til at svæve i luften, uanset hvordan Walker bevæger sig. Flyvende hår eller et tilsyneladende tabt brillerygle? Uanset hvad er det en fejl, der er værd at bemærke.

Men det er ikke kun hår, der får seerne til at grine. I flere scener er der blevet spottet genstande, der forsvinder på mystisk vis. Et øjeblik sidder Walker og nyder sin kaffe, og det næste øjeblik er koppen fuldstændig usynlig. Måske en usynligheds-drik? Vi kan kun spekulere…

Magisk bilmekanik

Hvem kan ikke lide en god biljagt? Desværre for Walker: Independence ser det ud til, at bilernes mekanik er en smule magisk. I en scene når vores helte er midt i en intens forfølgelse, bemærker seerne, at bilernes skader nærmest forsvinder på mirakuløs vis. Skrammerne og bulerne ser ud til at blive repareret af sig selv, og før vi ved af det, er bilerne så gode som nye. Hvem vidste, at man ikke behøvede en mekaniker, når man har en TV-serie?

Tidsrejse-uheld

Det kan være svært at holde styr på tiden i serier, men Walker: Independence har taget det til et helt nyt niveau. I en scene ser vi vores hovedperson i sin lejlighed, iført en flot jakkesæt – altså lige indtil kameraet skifter vinkel, og pludselig er han iført joggingtøj. Måske har Walker en tidsmaskine gemt i sit skab, eller måske kan hans tøj trylle for at matche enhver scene. Uanset hvad er det en ret underholdende fejl.

Der er ingen tvivl om, at TV-serien Walker: Independence har sine små sjove øjeblikke. Mens fejl i produktionen altid er et ømt punkt, kan vi ikke lade være med at grine af disse små luner. Så næste gang du ser serien, skal du være årvågen og se, om du også kan spotte de underholdende fejl, der bringer et ekstra smil på læben.

Andre populære titler: Me Before YouFantastic Four21 Jump StreetErasedRobin Hood: Prince of ThievesRamboProject PowerHalloweenRiddickThe UntouchablesSnow WhiteQuarryGuitar HuntersThe Hundred-Foot JourneyInto the DarkLast Action HeroBreaking SurfaceLovlegThe Hangover Part IIIMeg 2: The TrenchKick-AssAsteroid CityYou Dont Mess with the ZohanBlack AdamScream VIThe DressmakerThe Dirty DozenWe Are Who We AreSquid GameManhattanPitch PerfectS.W.A.T. – Die SpezialeinheitLyckovikenStan the ManSuper Dragon Ball HeroesThe RoomThe Post: Secretele PentagonuluiGilmore GirlsHe-Man and the Masters of the UniverseHeathersPassengersThe CreatorShimoneta: A Boring World Where the Concept of Dirty Jokes Doesnt ExistThe One and OnlyRubCarnetul morțiiMinionsFairy TailThe Prestige