kinokvinder.dk

Warehouse 13 (TV Series 2009–2014)

De medvirkende i TV-serien Warehouse 13

Warehouse 13 er en amerikansk science fiction TV-serie, der blev sendt fra 2009 til 2014. Serien er skabt af Jane Espenson og D. Brent Mote, og den handler om en gruppe agenter, der arbejder for Warehouse 13 – en hemmelig organisation, der indsamler og beskytter mystiske og farlige artefakter. Her er en liste over de medvirkende i serien:

Eddie McClintock som Pete Lattimer

Eddie McClintock portrætterede karakteren Pete Lattimer i alle 64 episoder af Warehouse 13. Pete er en af hovedagenterne i Warehouse 13-teamet. Han er kendt for sin humor og afslappede stil, men han er også meget dygtig i sit arbejde med at finde og neutralisere farlige artefakter. Eddie McClintock giver Pete Lattimer liv med sin charmerende og morsomme optræden.

Joanne Kelly som Myka Bering

Joanne Kelly spillede Myka Bering i samtlige 64 episoder af serien. Myka er Pete Lattimers partner og også en af hovedagenterne i Warehouse 13-teamet. Hun er kendt for sin seriøse og dedikerede tilgang til sit arbejde, og hun er en fremragende efterforsker. Joanne Kelly bringer Myka Bering til live med hendes stærke og intens spil i serien.

Saul Rubinek som Artie Nielsen

Saul Rubinek portrætterede Artie Nielsen i alle 64 episoder af Warehouse 13. Artie er den erfarne og kloge leder af Warehouse 13. Han er ekspert i artefakter og har stor viden om den mystiske verden, de befinder sig i. Saul Rubinek leverer en stærk præstation som Artie Nielsen og giver karakteren dybde og autenticitet.

Allison Scagliotti som Claudia Donovan

Allison Scagliotti spillede Claudia Donovan i 60 episoder af serien. Claudia er en ung hacker, der bliver rekrutteret til Warehouse 13-teamet. Hun er meget teknisk dygtig og hjælper med at løse forskellige problemer ved hjælp af sin viden om elektronik og computere. Allison Scagliotti bringer en ungdommelig og energetisk vibe til rollen som Claudia Donovan.

Genelle Williams som Leena

Genelle Williams portrætterede karakteren Leena i 52 episoder af Warehouse 13. Leena er en karakter, der er tæt knyttet til Warehouse 13 og hjælper med at holde styr på det enorme lager af artefakter. Genelle Williams giver Leena en venlig og omsorgsfuld personlighed og bidrager til teamets harmoni og samarbejde.

Aaron Ashmore som Steve Jinks

Aaron Ashmore spillede Steve Jinks i 36 episoder af serien. Steve er en agent, der senere bliver medlem af Warehouse 13-teamet. Han har evnen til at opdage løgn, hvilket gør ham meget nyttig i efterforskning og afhøring. Aaron Ashmore giver Steve Jinks en intensitet og mystik, der tilføjer spænding til serien.

CCH Pounder som Mrs. Irene Frederic

CCH Pounder portrætterede karakteren Mrs. Irene Frederic i 29 episoder af Warehouse 13. Hun er chefen for Warehouse 13 og holder et vågent øje med teamet og beslutningerne. CCH Pounder bringer en autoritet og værdighed til karakteren Mrs. Irene Frederic.

Udover disse medvirkende inkluderer listen også skuespillere som Jaime Murray, Simon Reynolds, Faran Tahir, Sasha Roiz, Roger Rees, Brent Spiner, Paula Garcés, Kelly Hu, Kate Mulgrew, Lindsay Wagner og Jeffrey R. Smith, der alle bidrager til seriens spændende plot og karakterudvikling.

Warehouse 13 er en TV-serie, der imponerer med sin unikke præmis og sine skarpe karakterer. Med skuespillere som Eddie McClintock, Joanne Kelly, Saul Rubinek, Allison Scagliotti og mange flere, formår serien at fange seernes opmærksomhed og holde dem hooked med spænding og action gennem hele seriens 64 episoder.

Overblik

Titel Warehouse 13
Udgivelsesdato 8. september 2009 (Storbritannien)
Oprindelsesland USA
Lande med produktion USA, Canada
Optagelsessteder Toronto, Ontario, Canada
Produktionsvirksomheder Universal Cable Productions, Syfy

Resmué

Warehouse 13 er en amerikansk TV-serie, der følger de to amerikanske Secret Service-agenter Pete og Myka. Efter at have reddet præsidentens liv i Washington D.C., bliver de sendt til et hemmeligt lagersted i South Dakota kaldet Warehouse 13. Dette sted opbevarer overnaturlige genstande, som Regents, en myndighed over og uden for enhver regering, har indsamlet gennem århundreder.

Petes og Mykas nye opgave er at opsøge tabte genstande kaldet Artefakter, tilsyneladende harmløse genstande der besidder enorm magt, og efterforske rapporter om nye Artefakter. Warehouse 13 er et massivt, top hemmeligt lager i vindblæste South Dakota, hvor den amerikanske regering opbevarer enhver mærkelig genstand, mystisk relikvie, fantastisk objekt og overnaturligt souvenir. Vagthavende Artie giver Pete og Myka besked om at undersøge rapporter om overnaturlig og paranormale aktiviteter for at finde nye objekter til lageret samt hjælpe med at kontrollere selve lageret. På holdet er også teknologispecialisten Claudia og den tidligere ATF-agent Steve Jinks.

Fantastiske fejl i Warehouse 13

Warehouse 13 er en hit TV-serie, der har fanget seernes fantasi med sin spændende blanding af action, mysterier og overnaturlige artefakter. Men selvom serien er mest elsket for sin underholdende historie, har nogle eagle-eyed seere ikke kunne lade være med at bemærke nogle sjove fejl i løbet af seriens løbetid. Lad os dykke ned i disse fantastiske fejl og have det sjovt med dem!

Artefakterne forsvinder (og dukker op igen)

Et af de mest bemærkelsesværdige fejl er, når det kommer til Warehouse 13s magiske artefakter. Både agenterne og seerne har bemærket, at disse artefakter har en tendens til at forsvinde og dukke op igen på de mest uhensigtsmæssige tidspunkter. Det er da virkelig praktisk, når man skal bruge lige netop det rette artefakt til at løse en nødsituation! Det er næsten som om, artefakterne har deres helt eget sind og en forkærlighed for at skabe endnu mere kaos og frustration for vores helte.

En magisk tidsregning

Hvis du har fulgt Warehouse 13 nøje, har du nok også bemærket, at tidsregningen i serien ikke altid er lige præcis. Den ene dag kan vare flere uger, og en uge kan føles som et splitsekund. Måske er der en kompliceret formel bag dette, eller måske er seriens producenter bare besat af at give os seere et øje-øretæve-indrichende løb, hvor timernes gang er det mindst af vores bekymringer?

Magiske veje og genstande

Det er også blevet bemærket af nogle seere, at genstande og veje i Warehouse 13 kan have en underlig tendens til at blive magisk forvandlet, lige når vores helte har brug for det. For eksempel, når man har brug for en nødudgang, der fører direkte til et bestemt mål, så popper den lige pludselig op ud af ingenting. Eller når Kate Lattimer får brug for en specifik genstand, så ligger den selvfølgelig lige inden for rækkevidde i den mest belejlige skuffe. Måske er Warehouse 13s univers bare et sted, hvor selv genstande er trætte af at blive gemt og har en vilje til at blive fundet!

Praktisk tøjskift-magi

Endelig ser vi en anderledes form for magi i Warehouse 13 – nemlig den hurtige tøjskift-magi! Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan vores helte øjeblikkeligt skifter tøj? På sekunder bliver de transformeret fra deres almindelige arbejdstøj til deres fancy fest-outfits. Man skulle næsten tro, at de har deres helt eget team afza magiske stylister, der altid er klar til at hjælpe med et hurtigt tøjskift!

Selvom disse fejl i Warehouse 13 kunne kritiseres, er det værd at huske, at serien først og fremmest er lavet til at underholde os. Så næste gang du ser en af disse sjove fejl, kan du bare læne dig tilbage, nyde showet og lade dig rive med i Warehouse 13s magiske verden!

Andre populære titler: Kung Fury 2LegaciesBoyz n the HoodPrison BreakQueen Charlotte: A Bridgerton StoryA Second ChanceMagnum P.I.The God of High SchoolArcaneUnforgivenEverything Everywhere All at OnceSuperstoreOne Punch Man: Wanpanman“WatchMojo” Top 5 Shocking Animal Sex FactsGlass Onion: A Knives Out MysteryShamelessOuter BanksThe Equalizer 2FUBARThis Place RulesEternalsKrummernes JulMoonlightArmy of ThievesThe Pursuit of HappynessShes Out of My LeaguePimp My RideTwisterGirlReasonable DoubtWrath of the Titans“Sherlock” The Six ThatchersThe GloryCouples TherapyThe Lost CityThe Care BearsThe Handmaids TaleIrlandezul: Asasinul mafieiK-19: The WidowmakerLaw & Order True CrimeDrengen der forsvandtMission MajnuElla EnchantedThe Night of the HunterContactLand of the DeadResident Evil: Welcome to Raccoon CityGlass Onion: A Knives Out MysteryeXistenZThe Flash