kinokvinder.dk

Water Rats (TV Series 1996–2001)

De medvirkende i TV-serien Water Rats

Water Rats var en populær australsk TV-serie, der blev sendt fra 1996 til 2001. Serien følger hverdagen for politiets vandpolitistation i Sydney og deres arbejde med at opretholde lov og orden på havet. Her er nogle af de medvirkende i serien:

1. Brett Partridge som Senior Constable Gavin Sykesy Sykes

Brett Partridge spillede rollen som Senior Constable Gavin Sykesy Sykes og optrådte i hele 177 episoder fra 1996 til 2001. Sykesy var en passioneret og hårdtarbejdende politibetjent, der altid var klar til at beskytte Sydneys farvande.

2. Peter Bensley som Chief Inspector Jeff Hawker

Peter Bensley spillede rollen som Chief Inspector Jeff Hawker i alle 177 episoder af serien. Hawker var en erfaren leder, der var ansvarlig for at overvåge og koordinere politiets vandpolitiaktiviteter.

3. Toni Scanlan som Senior Sergeant Helen Blakemore

Toni Scanlan optrådte også i alle 177 episoder som Senior Sergeant Helen Blakemore. Blakemore var en dedikeret politimand med stor erfaring inden for maritime lovovertrædelser.

4. Jay Lagaaia som Senior Constable Tommy Tavita

Jay Lagaaia spillede rollen som Senior Constable Tommy Tavita i 151 episoder af serien. Tavita var en hårdtarbejdende politibetjent, der brugte sin erfaring og kendskab til farvandene til at opretholde sikkerheden på havet.

5. Scott Burgess som Senior Sergeant Dave McCall

Scott Burgess optrådte som Senior Sergeant Dave McCall i 132 episoder fra 1996 til 2000. McCall var en erfaren politibetjent, der var kendt for sin professionalisme og dedikation til jobbet.

6. Catherine McClements som Detective Senior Constable Rachel Goldie Goldstein

Catherine McClements spillede rollen som Detective Senior Constable Rachel Goldie Goldstein i 115 episoder fra 1996 til 2000. Goldie var en dygtig efterforsker, der ofte stod over for komplekse sager og kriminelle i vandet.

7. Allison Cratchley som Senior Emma Woodsy Woods

Allison Cratchley optrådte i 114 episoder fra 1998 til 2001 som Senior Emma Woodsy Woods. Woodsy var en dygtig dykker og politibetjent, der spillede en afgørende rolle i redningsmissioner og efterforskning af marine forbrydelser.

8. Colin Friels som Detective Senior Constable Frank Holloway

Colin Friels spillede rollen som Detective Senior Constable Frank Holloway i 109 episoder fra 1996 til 1999. Holloway var en erfaren efterforsker, der ofte stod over for farlige og komplekse sager.

9. Steve Bisley som Det. Sgt. Jack Christey

Steve Bisley optrådte som Det. Sgt. Jack Christey i 97 episoder fra 1998 til 2001. Christey var en dedikeret politibetjent, der altid var på udkig efter retfærdighed og sandheden i vandets verden.

10. Raelee Hill som Constable Tayler Johnson

Raelee Hill spillede rollen som Constable Tayler Johnson i 89 episoder fra 1997 til 1999. Johnson var en ung og energisk politibetjent, der arbejdede hårdt for at bevise sig selv og gøre en forskel på vandet.

11. Aaron Pedersen som Detective Senior Constable Michael Reilly

Aaron Pedersen optrådte som Detective Senior Constable Michael Reilly i 86 episoder fra 1999 til 2001. Reilly var en erfaren efterforsker, der tog sit arbejde meget seriøst og var kendt for sin urokkelige integritet.

12. Dee Smart som Det. Snr. Const. Alex St. Clare

Dee Smart optrådte som Det. Snr. Const. Alex St. Clare i 64 episoder fra 1999 til 2001. St. Clare var en intelligent og hårdtarbejdende politibetjent, der ofte stod over for farlige situationer og kriminelle.

13. Rebecca Smart som Constable Donna Janevski

Rebecca Smart optrådte i 60 episoder fra 2000 til 2001 som Constable Donna Janevski. Janevski var en ambitiøs og engageret politibetjent, der var villig til at gøre alt for at opretholde lov og orden på havet.

14. Joss McWilliam som Senior Sergeant Lance Rorke

Joss McWilliam optrådte som Senior Sergeant Lance Rorke i 51 episoder fra 2000 til 2001. Rorke var en erfaren og respekteret leder, der var ansvarlig for at lede stationens operationer og sikre, at politibetjentene var klar til enhver situation på havet.

15. Diarmid Heidenreich som Senior Constable Matthew Quinn

Diarmid Heidenreich optrådte som Senior Constable Matthew Quinn i 45 episoder fra 2000 til 2001. Quinn var en dedikeret og hårdtarbejdende politibetjent, der var kendt for sin oprigtighed og vilje til at risikere sit eget liv for at redde andre.

16. Anthony Martin som Chopper Lewis

Anthony Martin optrådte som Chopper Lewis i 43 episoder fra 1997 til 2001. Lewis var en farlig og frygtet kriminel, der ofte var involveret i ulovlige aktiviteter på vandet.

17. Aaron Jeffery som Senior Constable Terry Watson

Aaron Jeffery optrådte som Senior Constable Terry Watson i 42 episoder fra 1996 til 1998. Watson var en erfaren politibetjent, der var kendt for sin hårdhed og beslutsomhed i sit arbejde.

18. Sophie Heathcote som Senior Constable Fiona Cassidy

Sophie Heathcote optrådte som Senior Constable Fiona Cassidy i 30 episoder fra 1996 til 1997. Cassidy var en dygtig politibetjent, der altid var på vagt efter farlige situationer på vandet.

Water Rats var en stor succes og blev rost for sin realistiske skildring af politiarbejdet i vandet. Seriens medvirkende leverede stærke præstationer og bidrog til dens popularitet og anerkendelse. Deres karakterer var forskellige, men de delte alle en fælles lidenskab for at beskytte og bevare sikkerheden i Sydneys farvande.

Skabt af Hal McElroy, Tony Morphett og John Hugginson, var Water Rats en spændende og dybtgående TV-serie, der trak seerne ind i en verden af spænding, drama og action på havet. Med sit talentfulde ensemblecast fortsatte serien med at holde seerne på kanten af deres sæder og levere uforglemmelige historier i hver episode.

Overblik

Titel Water Rats
Udgivelsesdato 5. juni 1997 (Holland)
Oprindelsesland Australien
Alternativ titel La ley de la bahía
Optagelsessteder Manly, Sydney, New South Wales, Australien
Produktionsselskaber Nine Network Australien, Southern Star Entertainment

Resmué

Water Rats er en spændende tv-serie, der udspiller sig under vandets overflade i havnen. I denne verden findes en legeplads for den mørke underverden, et sted hvor ulovlige lossepladser og forurening truer, og hvor der ligger resterne af store narkohandler samt et hav af lig fra års arbejde med selvmord, ulykker og mord. Dette er verdenen for Water Rats, en elitegruppe på 70 modige mænd og kvinder, som vogter over havnen og bekæmper alle elementer, der truer de blå farvande.

Med imponerende action-øjeblikke, spændende kapløb mod tiden, forfølgelser på både bølger og pakhuse, indviklede mysterier, triumfer, hjertesorger, kærlighed, begær og latter, er Water Rats en medrivende dramaserie fra produktionsselskabet Southern Star og Nine Network.

Stephan Schwartz og Colin Friels er to af de fremtrædende ansigter i Water Rats, der giver liv til seriens karakterer og spiller med i de mange nervepirrende plot-twists, der holdt seerne fanget.

Fantastiske Fejl i TV-serien Water Rats

Water Rats – en spændende TV-serie, der foregår blandt havnebetjente. Men selvom handlingen er medrivende og skuespillet er godt, har ivrige seere opdaget nogle morsomme bemærkninger i serien. Vi har samlet nogle af de bedste fejl her, som vil få dig til at grine og undre dig over produktionens kreativitet.

Det flyvende føntørrer – En sejltur med stil

I en helt særlig episode af Water Rats beslutter vores helte sig for at gå på en sejltur i deres båd. Men seerne blev overrasket, da de opdagede, at på trods af at være midt på havet, var alle karakterernes frisurer perfekt stylet og blæst bagud som om de stod foran en kraftig føntørrer. Vi kan kun undre os over, hvor den medbragte hårsalon befinder sig under dækket.

Middag ved mørkets frembrud – Et lysende mysterium

I en nervepirrende scene finder vi vores havnebetjente på jagt efter en forbryder i et forladt lager. Men vent et øjeblik – Hvordan kan det være, at lageret, der forsøges holdt hemmeligt, alligevel er oplyst af et kraftigt lys, som om det er midt på dagen? Enten har lageret en uforklarlig solceller-tagkonstruktion eller også har Water Rats et næsten magisk belysningsteam.

Den flygtende malstrøm – En båd uden følelser

I denne spændende episode ser vi vores modige havnebetjente jage en hurtigt båd, der forsøger at flygte. Men seerne bemærkede noget mærkeligt – hverken båden eller dens besætning viser nogen som helst tegn på frygt eller panik, selvom de bliver jaget af politibåde. Måske er det bare en meget sej og følelsesløs båd, eller også har produktionen glemt at informere skuespillerne om den truende situation.

Den teleporterende kaffe – En kop kaffe på to forskellige steder

I en afslappende scene ser vi karaktererne nyde en velfortjent kop kaffe på et lokalt café. Men eagle-eyed seere opdagede, at koppen på mystisk vis skifter placering fra højre til venstre side og tilbage igen i forskellige kameravinkler. Det ser ud til, at enten har kaffen en teleporteringsevne eller også må kameramanden have haft en stor tørst og konstant flyttet sin kop under optagelsen.

Den magiske badekåbe – Et overraskende klædningsvalg

Efter en travl dag med at kæmpe mod kriminelle beslutter karaktererne sig for at slappe af og nøjes med en dejlig sauna. Men vent et øjeblik, hvor kommer pludselig den hvide badekåbe fra? I de foregående scener var der ingen tegn på, at nogen havde pakket en badekåbe, men pludselig dukker den op ud af ingenting. Måske har karaktererne en hemmelig garderobeassistent eller også kan deres tøjtrylleri kun udføres i saunaer.

Alle disse fejl i Water Rats er ikke kun morsomme, men de tilføjer også en ekstra dimension af underholdning til serien. Selvom fejl kan være uforgivelige i nogle produktioner, kan vi ikke undgå at trække på smilebåndet over Water Rats fantasifulde blunders. Så næste gang du ser din yndlings-TV-serie, hold øje med bittesmå detaljer, der kan bringe et smil på læben og give dig noget at snakke om med vennerne.

Andre populære titler: De sendte en dame – og tak for detBoss Level“Klovn” Irma-pigenMultă baftă, Leo Grande!RushLast Night in SohoMad Max: Fury RoadFrances HaUnder the SkinThe Big LebowskiDoc MartinPassengersSissyMatriarchBroken ArrowThe Talented Mr. RipleyModern FamilyBarryThe Jungle BookRăzboiul stelelor – Episodul III: Răzbunarea Lorzilor SithNord Nord MordJarls quizshowAfterRoomPrison BreakNunca é Tarde DemaisOuter BanksThe OfficeThe Fast and the FuriousDitte & LouiseWonder – EncantadorWings of DesireHalloween PartyA Perfect GetawayTeoria Big BangAhsokaVirgin RiverThis Is the EndGiftedUnchartedThe EndlessHubie HalloweenA Walk to RememberEverything Everywhere All at OnceFuhlendorff og de skøre riddereRivalsThe Best OfferDaddys HomeTabooGreen Book