kinokvinder.dk

Wellington Paranormal (TV Series 2018–2022)


Overblik

Titel Wellington Paranormal
Udgivelsesdato 11. juli 2021 (USA)
Oprindelsesland New Zealand
Filmningssteder Wellington, New Zealand
Produktionsselskab New Zealand Documentary Board

Resmué

Sergeant Maaka, og Officerer Minogue og OLeary, er medlemmer af politiet i Wellington, New Zealand. Deres job er at efterforske paranormale fænomener.

Sergeant Ruawai Maaka fra Wellington Politi rekrutterer Officerer Minogue og OLeary til at tackle paranormale begivenheder i New Zealands hovedstad. I en politi-reality show stil følger denne 6-delte serie de new zealandske betjente, mens de efterforsker sager som besættelse af en teenager af en dæmon, en støjklage i et hjemsøgt hus og et bankrøveri i en blodbank.

Officerer Minogue og OLeary er to uniformerede medlemmer af politiet i Wellington, New Zealand. Deres arbejde er forholdsvis begivenhedsløst, indtil de støder på en pige, der ligner noget fra filmen The Exorcist. Deres holdleder, Sergeant Maaka, opretter et hemmeligt hold til at tackle paranormale fænomener. Holdet består af de tre af dem.

Fantastiske fejl i TV-serien Wellington Paranormal

Fejl #1: Den forsvindende kaffe

En af de mest latterlige fejl, der er blevet opdaget af seere i TV-serien Wellington Paranormal, er den forsvindende kaffe. I en scene kan man tydeligt se, at en af karaktererne holder en kop kaffe i hånden. Men i næste billede er koppen simpelthen forsvundet, som om den er blevet kidnappet af en overnaturlig kaffe-elskende væsen. Måske skulle produktionsteamet overveje at tjekke deres gode smag i kaffe igen!

Fejl #2: Flyvende advarselslamper

En anden fejl, der fik seerne til at skratte sig i hovedet, er de flyvende advarselslamper. I en scene, hvor vores frygtløse helte er på en mørk vej, begynder advarselslamperne på vejen pludselig at svæve i luften som små genfærd. Selvom det er en paranormal serie, vil vi gerne minde produktionsteamet om, at selv advarselslamper skal følge tyngdekraften!

Fejl #3: Uendelig ammunition

En bemærkelsesværdig fejl, der ikke blev overset af seerne, er den uendelige ammunition. I flere actionscener kan vores helte affyre utallige skud uden nogensinde at skulle genindlæse deres våben. Vi vidste ikke, at vores hovedpersoner var blevet udstyret med magiske ammo-poser! Måske skulle de udnytte denne overnaturlige evne til også at løse verdens sultproblem.

Fejl #4: Uelastiske uniformer

Hvem ville have troet, at politiuniformer kunne være så utroligt stive? I flere scener ser vi vores karakterer løbe rundt og kaste sig i alle retninger, men deres uniformer forbliver som om de er blevet sprayet på med en stivelses-spray. Måske skulle produktionsteamet overveje at inkludere et par yogaklasser til vores heltende betjente for at give dem lidt mere bevægelsesfrihed.

Fejl #5: Udødelige insekter

Et virkelig irriterende fejl, der er blevet anmeldt af seere, er de udødelige insekter. I en scene, hvor vores karakterer er midt i en græshoppe-plage, klapper de hænderne og forsøger at besejre insekterne. Men selv efter utallige klaps slutter sceneriet med, at de stadig har uhindret adgang til deres ansigt. Måske er disse insekter besat af en ukendt kraft, der beskytter dem mod selv den hårdeste klapper!

Selvom vi kan grine af de underlige fejl i TV-serien Wellington Paranormal, skal vi huske, at det er en underholdende og uforglemmelig serie. Fejlene tilføjer bare en ekstra dosis komik til vores seeroplevelse. Så lad os nyde serien og fortsætte med at opdage endnu flere fantastiske fejl, der vil få os til at grine og undre os over det paranormale univers!

Andre populære titler: Babylon A.D.Pitch Perfect 213 Going on 30Ant-ManOceans ElevenBewitchedSand CastleThe French DispatchTeenage Mutant Ninja TurtlesDer BergdoktorFargoThe Young PopeBefore SunsetThe Last KingdomBaki HanmaSend mere slikDolittleBig StanSnowdenNightcrawlerYeoshingangrimAttachmentRED 2ZoolanderPredator 2Redo of HealerThe White TigerThe Legend of TarzanThe unfinished manSouth ParkKamikazeDeep ImpactTrust Nobody 2Rabbit HoleLove on the SpectrumThe EndgameCyranoXFull HouseMystic RiverDahlgårds TivoliJames si piersica uriasaBlockbusterThe Amazing Spider-ManThe Mighty Ducks: Game ChangersBeing John MalkovichMayor of KingstownPrison Break