kinokvinder.dk

When the Boat Comes In (TV Series 1976–1981)

De medvirkende i TV-serien When the Boat Comes In

TV-serien When the Boat Comes In er en britisk drama-serie, der blev sendt fra 1976 til 1981. Serien er kendt for sin historiske setting, der foregår i det nordøstlige England efter Første Verdenskrig. Den følger hovedpersonen Jack Ford og hans kamp for at klare sig i en tid præget af økonomisk og social uro. Her er et kig på nogle af de medvirkende skuespillere, der gav liv til den populære serie.

James Bolam som Jack Ford

James Bolam portrætterede hovedpersonen Jack Ford i When the Boat Comes In. Han medvirkede i alle 48 afsnit fra 1976 til 1981. Bolams præstation som en hårdtarbejdende og hårdkogt mand, der kæmper for at overleve, gjorde ham til en favorit blandt seerne.

James Garbutt som Bill Seaton

James Garbutt spillede Bill Seaton, en nær ven af Jack Ford, i de første 39 episoder af serien fra 1976 til 1977. Garbutts troværdige portræt af en lojal og ærlig ven gjorde ham populær blandt seerne.

Jean Heywood som Bella Seaton

Jean Heywood spillede Bella Seaton, Bills kone og en stærk og kærlig karakter, der hjalp med at opretholde familien i svære tider. Hun medvirkede også i de første 39 episoder af serien og blev kendt for sit autentiske og empatiske skuespil.

John Nightingale som Tom Seaton

John Nightingale portrætterede Tom Seaton, søn af Bill og Bella Seaton, i de første 39 episoder af When the Boat Comes In. Han skabte en troværdig og følsom præstation som en ung mand, der forsøger at finde sin egen vej i livet.

Edward Wilson som Billy Seaton

Edward Wilson spillede rollen som Billy Seaton, Toms bror, og medvirkede i 35 episoder fra 1976 til 1981. Hans karakters udvikling fra en usikker ung dreng til en stærk og modig mand var bemærkelsesværdig og gjorde ham til en vigtig del af seriens plot.

Malcolm Terris som Matt Headley

Malcolm Terris spillede rollen som Matt Headley, en forretningsmand og antagonist i serien, der var kendt for sin skruppelløse forretningsmetoder. Terris præstation som den charmerende og manipulerende karakter gav ekstra spænding til serien.

Susan Jameson som Jessie Seaton

Susan Jameson portrætterede Jessie Seaton, Jack Fords kone, og medvirkede i 30 episoder fra 1976 til 1981. Hendes karakter bidrog til seriens romantiske side, samtidig med at hun også demonstrerede styrke og beslutsomhed.

Madelaine Newton som Dolly

Madelaine Newton spillede rollen som Dolly, en klog og selvsikker kvinde, der indleder et romantisk forhold til Jack Ford. Hendes præstation som en stærk og ressourcefuld karakter tiltrak seernes opmærksomhed.

Basil Henson som Sir Horatio Manners

Basil Henson spillede Sir Horatio Manners, en magtfuld og respekteret forretningsmand, der var en vigtig del af seriens plot. Han medvirkede i 25 episoder fra 1976 til 1977 og blev kendt for sin autoritet og overbevisende skuespil.

Rosalind Bailey som Sarah Lytton

Rosalind Bailey spillede Sarah Lytton, den ambitiøse og uafhængige datter af en rig industriejer. Hun medvirkede i 23 episoder fra 1977 til 1981 og tilføjede drama og intriger til serien.

Geoffrey Rose som Arthur Ashton

Geoffrey Rose spillede rollen som Arthur Ashton, en politiker og ven af Jack Ford. Han medvirkede i 18 episoder fra 1976 til 1977 og bidrog til seriens politiske aspekt med sin overbevisende præstation.

Lois Baxter som Lady Caroline

Lois Baxter portrætterede Lady Caroline, en velhavende kvinde, der indgik i et romantisk forhold til Jack Ford. Hun medvirkede i 15 episoder fra 1977 til 1981 og tilføjede en ekstra dimension til seriens romantiske plot.

William Fox som Duke of Bedlington

William Fox spillede rollen som Duke of Bedlington, en velrenommeret og magtfuld person i den øverste klasse af samfundet. Han medvirkede i 13 episoder fra 1976 til 1977 og blev kendt for sin autoritet og aristokratiske optræden.

Vernon Drake som Hotel Porter

Vernon Drake spillede rollen som Hotel Porter i 8 episoder fra 1976 til 1977. Hans karakter tilføjede komisk lettelse til serien og blev populær blandt seerne.

Roger Avon som Stan Liddell

Roger Avon spillede rollen som Stan Liddell, en loyal ven af Jack Ford, og medvirkede i 7 episoder fra 1976 til 1981. Avons karakter skabte en følelse af fællesskab og samhørighed i serien.

Catherine Terris som Miss Laidlaw

Catherine Terris portrætterede Miss Laidlaw, en respektabel kvinde i lokalsamfundet, og medvirkede i 7 episoder fra 1976 til 1977. Hun blev kendt for sin autentiske skuespil og bidrog til seriens realistiske billede af samfundet.

Michelle Newell som Mary Seaton

Michelle Newell spillede rollen som Mary Seaton, datter af Bill og Bella Seaton, og medvirkede i 6 episoder i 1976. Hun var med til at skabe et portræt af en ung pige, der voksede op i et udfordrende miljø.

Noel OConnell som Young Tommy

Noel OConnell spillede rollen som Young Tommy, en ung dreng, der blev godt integreret i seriens plot. Han medvirkede i 6 episoder fra 1976 til 1977 og bidrog til seriens livlige atmosfære.

Ovenstående skuespillere bidrog alle til at skabe en uforglemmelig oplevelse i TV-serien When the Boat Comes In. Deres talent, dedikation og autentiske præstationer gjorde serien populær blandt seerne og gav den en plads i britisk tv-historie.

Kilder:

  • https://www.imdb.com/title/tt0074072/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Overblik

Titel Når båden kommer ind
Udgivelsesdato 8. januar 1976 (Storbritannien)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som Cuando llega el barco
Produktionsselskab British Broadcasting Corporation (BBC)

Resmué

TV-serien When the Boat Comes In foregår i Gallowshields på Tyneside mellem de to verdenskrige. Historien følger livet for den tidligere sergent Jack Ford og Seaton-familien, mens de håndterer eftervirkningerne af Første Verdenskrig, den store depression i 1920erne og fagforeningsaktivister.

Fejl i TV-serien When the Boat Comes In

TV-serien When the Boat Comes In er en klassiker, som mange seere har nydt i årevis. Men selvom den er elsket af mange, har den ikke undsluppet opmærksomheden fra nøjeobserversende seere, der har opdaget nogle fejl i serien. Lad os tage et kig på nogle af disse fejl, og lad os få os et godt grin over dem!

Forkerte historiske referencer

En af de mest uheldige fejl i serien er de forkerte historiske referencer, der bliver brugt. Serien foregår under Første Verdenskrig, men nogle seere har bemærket, at der bliver refereret til begivenheder, der først fandt sted efter krigen. Det virker som om, at seriens skabere havde en krystalkugle og kunne forudsige fremtiden – eller også var de bare lidt for ivrige med deres research. Så i stedet for When the Boat Comes In, skulle serien måske have heddet When the Time Machine Goes Wrong.

Skiftende hårlængder

Nogle seere har også bemærket, at de karakterers hårlængder skifter mystisk fra scene til scene. Ene øjeblik har hovedpersonen en kort frisure, og i næste øjeblik har han pludselig hår til skuldrene. Måske er der en frisør et sted i serien, som er hemmeligt ansat for at give alle karaktererne magiske hårvækstevner? Det kunne være et nyt twist i historien, som vi ikke kendte til!

Manglende kontinuitet

En af seernes favoritfejl er den manglende kontinuitet i serien. Nogle gange kan man se, at karaktererne skifter tøj fra den ene scene til den anden, uden nogen form for forklaring. Det virker som om, at de har deres egne personlige stylister i baggrunden, der hele tiden skifter deres garderobe. Det ville være meget praktisk i det virkelige liv – men det er nok ikke helt realistisk!

Tekniske problemer

Endelig har nogle seere også bemærket tekniske problemer i serien. Der er scener, hvor man kan se mikrofoner i billedet eller lysstænger, der bliver reflekteret i ruderne. Det virker som om, at filmholdet ikke rigtig var opmærksomme på, hvad der foregik foran kameraet. Måske var de bare meget optaget af at lave sjov med fejlene i stedet!

Så selvom TV-serien When the Boat Comes In har nogle fejl, kan vi stadig nyde den og have det sjovt med at spotte dem. Husk, det er bare fjernsyn – det er ikke altid meningen at være 100% perfekt. Så læn dig tilbage, lad dig underholde og grin med i stedet for at bekymre dig for meget om fejlene!

Andre populære titler: City on a HillJurassic World“I huvudet på en mördare” Jonna HenningssonThe BFGDownhillFataleImperiumChicago MedVânătoareaCartea pierdută a vrăjitoarelorBlow OutFather of Four – The Return of Uncle SofusTitansEverything Everywhere All at OnceRutsjRavenousLegile atractieiAnastasiaEra Uma Vez em… HollywoodBridgertonImperiumNational Treasure: Edge of HistoryWingsBelow DeckDivergenteThe Nice GuysPride and PrejudiceHigh School MusicalTeen Beach 2Barbie as the Princess and the PauperGreat WhiteTime Is Up24GreenlandThe RoommateYellow is the New BlackStar Wars: Episode II – Attack of the ClonesThe Brokenwood MysteriesManchester by the SeaDeath on the NileAlt du elskerMighty Morphin Power RangersKiss of the DragonDie HardThe Light Between OceansSkins – HautnahDiario de un Gigoló