kinokvinder.dk

White Gold (TV Series 2017–2019)

De medvirkende i TV-serien White Gold

TV-serien White Gold, der blev sendt fra 2017 til 2019, har et imponerende cast af talentfulde skuespillere. Serien, der er skabt af Damon Beesley, er en komediedrama, der udspiller sig i Essex i 1980erne og følger det konkurrenceprægede liv i vinduesindustrien. Her er et kig på nogle af de medvirkende i serien:

Ed Westwick som Vincent Swan

Ed Westwick spiller hovedrollen som Vincent Swan, en charmerende og manipulerende vindueshandler. Westwick er bedst kendt for sin rolle som Chuck Bass i den populære TV-serie Gossip Girl, og hans præstation som Swan i White Gold viser hans alsidighed som skuespiller.

James Buckley som Brian Fitzpatrick

James Buckley portrætterer Brian Fitzpatrick, en ambitiøs sælger, der prøver at klare sig godt i vinduesbranchen. Buckley blev kendt for sin rolle som Jay Cartwright i TV-serien The Inbetweeners og bringer sin komiske timing og uprofessionelle charme til sin karakter i White Gold.

Joe Thomas som Martin Lavender

Joe Thomas, der også var med i The Inbetweeners sammen med Buckley, spiller karakteren Martin Lavender. Lavender er en lidt klodset sælger, der ofte ender i akavede situationer. Thomas leverer enkelte øjeblikke af skødesløs sjov i sin præstation i serien.

Linzey Cocker som Sam Swan

Linzey Cocker portrætterer karakteren Sam Swan, Vincents kone. Hun spiller en vigtig rolle i serien som den, der forsøger at holde familien sammen, mens hendes mand navigerer i sin skrupelløse karriere. Cocker bringer styrke og sårbarhed til rollen.

Lauren ORourke som Carol

Lauren ORourke spiller Carol, en tidligere kollega til Martin Lavender. Hun handler som en romantisk interesse for Martin og bringer en legende og flirtende energi til serien. ORourkes præstation giver serien et strejf af romantik og spænding.

Nigel Lindsay som Tony Walsh

Nigel Lindsay spiller Tony Walsh, en rivaliserende vindueshandler. Han er en konkurrent for Vincent Swan og skaber en spændt dynamik mellem karaktererne. Lindsay udstråler autoritet og selvsikkerhed i sin rolle, hvilket gør ham til en værdig modstander for Westwicks karakter.

Lee Ross som Ronnie

Lee Ross portrætterer karakteren Ronnie, en af Vincents nærmeste venner og medarbejdere. Ronnie er en støtte for Vincent, men har også sine egne ambitioner. Ross giver rollen en varme og loyalitet, der gør Ronnie til en favorit for publikum.

Charlie-Lou Borthwick som Natalie

Charlie-Lou Borthwick spiller Natalie, en af de få kvinder i vinduesbranchen. Natalie navigerer i en mandsdomineret verden og bringer en stærk og uafhængig karakter til serien. Borthwick giver rollen liv og gør Natalie til en inspirerende figur.

Bobby Smalldridge som Robbie

Bobby Smalldridge spiller karakteren Robbie, Vincents søn. Robbie har en spirende interesse for vinduesbranchen og prøver at følge i sin fars fodspor. Smalldridge bringer en ungdommelig entusiasme og uskyld til sin rolle, der skaber hjertevarme øjeblikke i serien.

Dette er blot et udvalg af de mange talentfulde skuespillere, der har medvirket i TV-serien White Gold. Deres præstationer har hjulpet med at bringe karaktererne og historien til live og har gjort serien til en populær og underholdende oplevelse for seerne.

Overblik

Titel White Gold
Udgivelsesdato 11. august 2017 (Holland)
Oprindelsesland Storbritannien
Filmplaceringer Stanford le Hope, Essex, England, Storbritannien
Produktionsselskab Fudge Park Productions

Resmué

White Gold er en TV-serie, der foregår i 1983 og handler om en dobbelt-glaseringsbutik i Essex. Butikken ledes af den karismatiske sælger Vincent, der er villig til at bryde alle regler, hvis det sikrer et salg.

Serien følger Vincent og hans team af sælgere, der bruger alle kneb for at overtale kunderne til at købe deres produkter. De bruger charme, overbevisning og endda manipulation for at få folk til at skrive under på kontrakter.

Men bag facade af luksus, fest og glamour, eksisterer der en verden af korruption, løgne og intriger. Vincent og hans team kæmper med rivaliserende salgsmænd, interne magtkampe og personlige problemer, der truer med at ødelægge deres forretning.

White Gold er en humoristisk og spændende serie, der skildrer 1980ernes materialistiske kultur og de amoralske metoder, der anvendes inden for salgsbranchen. Serien udforsker også temaer som hovmod, bedrag og konsekvenserne af at overskride grænserne for at opnå succes.

Med sin autentiske 80er æstetik og fremragende skuespil byder White Gold på en underholdende og dybt foruroligende historie om jagten på rigdom og magt i en tid med eskalerende forbrugerisme.

Fem sjove fejl i TV-serien White Gold, som seerne har opdaget

1. Så meget for tiden – en tidsrejse i serien?

I anden sæson af White Gold bliver det sagt, at handlingen foregår otte måneder efter den første sæson, som fandt sted i 1983. Men alligevel vises året i anden sæson som værende 1985. Det ser ud til, at serien har taget en lille tidsrejse uden at fortælle os det!

2. Et geografisk skæve Malta

I en af episoderne i anden sæson tager vores elskede karakterer os med til Malta. Men der er bare et problem – taxaerne, de bruger, er venstrestyrede køretøjer, mens Malta kører i venstre side af vejen. Så bilerne skulle faktisk have været højrestyrede. Måske seriens karakterer bare nød en lille omvej for at give os seere noget ekstra spænding?

3. Et flydende køkken

I løbet af serien er der en scene, hvor vores hovedperson står i køkkenet og forbereder mad. Men hvis du lægger godt mærke til det, vil du opdage, at de forskellige køkkenredskaber og ingredienser ofte flyver rundt på mystisk vis. Enten er vores hovedperson en hemmelig tryllekunstner, eller også blev der ikke helt styr på alt det køkkengrej…

4. Den forsvundne telefon

I flere scener i serien får vores karakterer nogle vigtige opkald på deres telefoner. Men hvis du lægger godt mærke til det, vil du opdage, at telefonerne har en mystisk evne til at forsvinde fra den ene scene til den næste. Måske telefonerne er trætte af at spille en birolle og bare har brug for en pause?

5. Lyden der forsvandt

I nogle scener er lyden bare væk! Det er som om, vores karakterer pludselig har indgået en pagt om at kommunikere i stilhed. Men lad os være ærlige – det er nok ikke så sjovt at se en komedieserie uden nogen replikker. Måske er dette seriens subtile forsøg på at introducere os til den nye trend, mute-komedie?

Andre populære titler: SwallowLockeLe Bureau des LégendesNo EscapeBecoming ElizabethTatăl a patru copii trăind pe picior mareThe Secrets She KeepsGone GirlThe Marco EffectMonster Loving ManiacsThe Last of UsCatch Me If You Can“Natholdet – med Anders Breinholt” Jan GintbergLittle WomenDie Braut des PrinzenSkyline“Nikolaj og Julie” Episode 1022 Jump StreetThe Hangover Part IIAm grünen Rand der WeltAnd Just Like That…Ant-Man and the Wasp: QuantumaniaCasinoA Cinderella StoryHoly SpiderBorderlandsDeath in ParadiseGood Will HuntingThe Da Vinci CodeThe MegMalcolm & MarieSport sângerosArgoDansegarderobenWarriorHouseDer Sex PaktBeetlejuiceOsmosis JonesYoga HosersControlChallengerMike and Dave Need Wedding DatesGirl in the BasementRăzboiul stelelor – Episodul VII: Trezirea ForțeiHow I Met Your FatherWanderJerichoGhostbusters: AfterlifeMig og min mor