kinokvinder.dk

Whose Line Is It Anyway? (TV Series 2013–2023)


Overblik

Titel Whose Line Is It Anyway?
Udgivelsesdato 16. juli 2013 (USA)
Oprindelsesland USA
Også kendt som W.L.I.I.A.?
Produktionsselskaber Angst Productions Ltd.
Hat Trick Productions
Warner Horizon Television

Resmué

Whose Line Is It Anyway? er en underholdende TV-serie, der præsenteres af Aisha Tyler. I denne sket comedy-show optræder forskellige skuespillere, som normalt inkluderer Wayne Brady, Colin Mochrie, Ryan Stiles og en eller to gæstestjerner. Alle sketcher og scener er improviserede og opstår i øjeblikket.

Fejl og fusk i TV-serien Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? er uden tvivl en af de mest underholdende tv-serier derude. Men selvom det er en improvisationskomedie, hvor alt skulle være spontant, har nogle skarpsindige seere opdaget nogle små fejl, der ikke helt stemmer overens med den såkaldte improvisation. Lad os dykke ned i nogle af disse fejl og få os et godt grin på vejen!

Revealingsfejlen

En af de mest bemærkelsesværdige fejl er, at skuespillerne på mystisk vis synes at kende handlingen i de film, de skal dubbe, på forhånd. Vent lige et øjeblik – hvordan kan de vide, hvad der sker i filmen, medmindre de har set den før? Det virker næsten som om, de har øvet sig på forhånd. Måske er improvisationen ikke helt så spontan, som vi er blevet ledt til at tro. Eller måske er det bare magiske evner, som vi midt i latteren har overset!

Manglende sprogkendskab

En anden morsom fejl, der er blevet påpeget, er manglende sprogkendskab hos skuespillerne. I en episode blev der spurgt efter en oversættelse af en fransk sætningsplot, og seerne refererede til en manglende fransk sprogplot-resumé. Mon ikke det er en af de sjældne øjeblikke, hvor skuespillerne ikke helt har haft det store kendskab til sproget, de skulle improvisere på. Måske skulle de have taget et kursus i fransk, inden de gik på scenen!

En labyrint af manglende indhold

Mange seere har også gjort opmærksom på de til tider forvirrende huller i indholdet. En af de største gåder er de såkaldte Gaps – de øjeblikke, hvor seerne pludselig mister forbindelsen og der er manglende plotoplysninger, eller endnu værre, manglende episoder. Det er som at gå ind i en labyrint, hvor man aldrig ved, hvad man finder. Måske er det en del af charmen ved improvisation, eller måske er det bare en måde at holde seerne i spænding på, mens de forsøger at finde mening i det kaos, der udspiller sig!

Whose Line Is It Anyway? magiske verden af improvisation er absolut en af de mest underholdende tv-serier, vi kan se. Men som enhver stor forestilling har den også sin del af små, sjove fejl. Så læn dig tilbage, giv slip på forventningen om perfektion og nyd det skøre show!

Andre populære titler: Lista clientilorSpeakThe LighthouseFortressLone Wolf McQuadeRundt på gulvetGood Will HuntingIntetBlack SummerThe GentlemenSpartacusGomorrahSinister 2Boston StranglerElizabethThe BoyThe White LotusMile 22: Misiune secretaFantastic Mr. FoxBridgertonDie etwas anderen CopsCaptain America: Civil WarJul med ErnstVânătoareaThe Royal TreatmentThe Hunt for Red OctoberSuccessionThe Back-up PlanLone Wolf McQuadeMonstruRanSuper rauWhite GirlLovestruck HighPerfect StrangerHatchingKing KongCop LandI Kill GiantsGattacaGhostbustersNow You See Me 2Power Book II: GhostBarbieLillemandShetlandShamsheraBlondeDinotopia