kinokvinder.dk

Wildfire (TV Series 2005–2008)

Medvirkende i TV-serien Wildfire

Wildfire var en TV-serie, der blev sendt fra 2005 til 2008. Serien handler om Kris Furillo, der efter at have siddet i fængsel får muligheden for at starte et nyt liv som hestetræner på et velrenommeret stutteri. Her får hun hjælp fra en række medvirkende, der spiller vigtige roller i historien.

Genevieve Padalecki – Kris Furillo

Genevieve Padalecki spiller hovedrollen som Kris Furillo i Wildfire. Kris er en ung kvinde med en problematisk fortid, der får en chance for at starte på en frisk som hestetræner på Raintree Ranch. Genevieve Padalecki formår at portrættere Kris styrker og svagheder på en overbevisende måde.

Nicole Tubiola – Danielle Davis

Nicole Tubiola spiller rollen som Danielle Davis, der er Kris bedste veninde. Danielle er også hestetræner på Raintree Ranch, og hun støtter Kris gennem alle hendes hårde tider. Tubiola bringer en venlig og støttende karakter til livs gennem sin præstation.

Nana Visitor – Jean Ritter

Nana Visitor spiller Jean Ritter, der er ejer af Raintree Ranch og mor til Kris kæreste, Matt. Jean er en stærk og selvstændig kvinde, der står i spidsen for stutteriet. Visitor formår at give Jean en autoritær og samtidig medfølende tilgang til sin rolle.

Greg Serano – Pablo Betart

Greg Serano spiller rollen som Pablo Betart, der arbejder som stallmester på Raintree Ranch. Pablo er en loyale medarbejder, der hjælper Kris og de øvrige medarbejdere på stutteriet. Serano giver Pablo et autentisk og sympatisk udtryk.

Micah Alberti – Matt Ritter

Micah Alberti portrætterer Matt Ritter, der er søn af Jean og kæreste med Kris. Matt er en kærlig og støttende partner, der altid er der for Kris og hendes drømme om at blive succesfuld hestetræner. Alberti giver Matt en troværdig og engageret præstation.

Ryan Sypek – Junior Davis

Ryan Sypek spiller rollen som Junior Davis, en af hestetrænerne på Raintree Ranch. Junior arbejder hårdt for at bevise sit værd og imponere sin far, der har en meget autoritær tilgang til ledelsen af stutteriet. Sypek formår at vise Juniors komplekse karakter og dybde.

James Read – Ken Davis

James Read spiller rollen som Ken Davis, der er Juniors far og en af ejerne af Raintree Ranch. Ken har svært ved at leve op til sin fars forventninger, og han står over for flere udfordringer i sin rolle som stutteriets leder. Read giver Ken en troværdig og emotionel fremtoning.

Andrew Hoeft – Todd Ritter

Andrew Hoeft spiller Todd Ritter, som er Jean Ritters anden søn og Matts bror. Todd er ikke involveret i driften af Raintree Ranch, men han spiller stadig en vigtig rolle i seriens handling. Hoeft formår at give Todd en charmerende og humoristisk tilgang til sin karakter.

Dennis Weaver – Henry

Dennis Weaver portrætterer Henry, der er staldejer på Raintree Ranch. Han er en ældre og vis mand, der har stor viden om heste og livet på et stutteri. Weaver bringer en autentisk og oprigtig udstråling til Henrys karakter.

Charlotte Salt – Gillian Parsons

Charlotte Salt spiller Gillian Parsons, der er en af Raintree Ranchs dyrlæger. Gillian bringer sin ekspertise og omsorg til stutteriet, og hun spiller en vigtig rolle i at holde hestene sunde og raske. Salt formår at portrættere Gillians professionalisme og venlighed med overbevisning.

Arye Gross – Charlie Hewitt

Arye Gross spiller Charlie Hewitt, der er Kris advokat og fortrolige. Charlie hjælper Kris med at navigere i hendes juridiske problemer og støtter hende gennem hele hendes rejse på Raintree Ranch. Gross giver Charlie en udstråling af varme og intelligens.

Kieren Hutchison – Kerry Connelly

Kieren Hutchison spiller Kerry Connelly, en af Raintree Ranchs trænere. Kerry hjælper Kris og de øvrige hestetrænere med at træne hestene og forberede dem til løb. Hutchison formår at give Kerry en energisk og dedikeret tilgang til sin rolle.

Jason London – Bobby

Jason London portrætterer Bobby, en gambler og tidligere professionel jockey, der kommer til Raintree Ranch for at arbejde som hestetræner. Bobby har en turbulent fortid, men arbejder hårdt for at bevise sit værd. London giver Bobby en troværdig og autentisk fremtoning.

David Ramsey – Dr. Noah Gleason

David Ramsey spiller rollen som Dr. Noah Gleason, der er en dygtig dyrlæge på Raintree Ranch. Dr. Gleason har stor passion for sit arbejde og er dedikeret til at holde hestene sunde og raske. Ramsey giver Dr. Gleason troværdighed og autoritet.

Amy Jo Johnson – Tina Sharp

Amy Jo Johnson portrætterer Tina Sharp, der er en talentfuld jockey, der arbejder tæt sammen med Kris og de øvrige hestetrænere. Tina ønsker at blive en stor succes inden for hestevæddeløb og bringer en stærk og selvsikker karakter til livs gennem sin præstation.

Joe Lando – Pete Ritter

Joe Lando spiller Pete Ritter, der er Matt og Todds far og en af ejerne af Raintree Ranch. Pete har en kompleks personlighed og står over for flere udfordringer i sin rolle som leder af stutteriet. Lando giver Pete en autentisk og emotionel fremtoning.

Shanna Collins – Amber

Shanna Collins portrætterer Amber, en af de unge piger, der arbejder på Raintree Ranch. Amber har stor passion for heste og arbejder hårdt for at lære alt om dem. Collins formår at give Amber en dedikeret og entusiastisk tilgang til sin karakter.

Alicia Ziegler – Laura Nichols

Alicia Ziegler spiller Laura Nichols, der er en talentfuld jockey og konkurrent til Kris og Tina. Laura ønsker at bevise sit værd som jockey og bringer en stærk og ambivalent karakter til livs gennem sin præstation.

Wildfire er en fascinerende TV-serie, der ikke kun handler om heste, men også om venskab, kærlighed og personlig udvikling. De medvirkende, der spiller de forskellige roller, formår at give liv til seriens komplekse karakterer og skabe et dybtgående og engagerende indhold.

Skribent: Dit navn

Overblik

Titel Wildfire
Udgivelsesdato 20. juni 2005 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Živa vatra
Filmlocations Rio Rancho, New Mexico, USA (interiør)
Produktionsselskaber Lions Gate Television, Piller Squared/The Segan Company

Resmué

TV-serien Wildfire følger historien om Kris Furillo, en viljestærk, ung kvinde, der har haft en tumultagtig opvækst og ender i fængsel for at stjæle en bil. Efter hendes løsladelse får Kris hjælp af Pablo Betart, en tidligere ungdomskriminel, til at sikre sig en stilling som stalddreng på Raintree Farms.

Som Kris arbejder sig op til at blive jockey, bliver hun konfronteret med både romantik og konkurrence fra Raintrees rivaler, Davis Farm. Kris fortid fortsætter dog med at hjemsøge hende, og hun kæmper stadig med at finde sin plads og forstyrre de sociale dynamikker på gården – ikke mindst på grund af hendes tiltrækningskraft på ejernes teenage-drenge, Jean Ritters søn Matt og Ken Davis søn Kenny Junior Davis.

Wildfire er en spændende serie, der udforsker Kris Furillos rejse fra at være en ungdomskriminel til at finde sig selv og skabe en ny start på Raintree Farms. Med fokus på heste og de komplekse relationer mellem karaktererne, bliver seerne draget ind i en verden af drama, kærlighed og konkurrence.

Forskellige fejl i TV-serien Wildfire fundet af seere

Wildfire er en TV-serie, der har fanget mange seeres opmærksomhed med sin dramatiske historie om en ung pige og hendes forbindelse til en vilde hest. Men selvom serien har formået at gribe os og få os til at holde vejret under de spændende øjeblikke, så er der alligevel nogle små (og nogle gange store) fejl, der har sneget sig ind i produktionen. Lad os tage et kig på nogle af de fejl, som seerne har opdaget!

Fejl #1: Magisk dust

I afsnit 5 kan man tydeligt se, at hesten pludselig får et mystisk konstant tågeslør omkring sig. Måske er det et forsøg fra produktionsselskabets side på at give hesten en magisk aura, men det ender bare med at se lidt komisk ud. Man skulle næsten tro, at hesten var en magiker og havde et lager af tryllestøv på ryggen!

Fejl #2: Tidsrejser i hesteland

I afsnit 12 oplever vores hovedperson pludselig en tidsrejse (helt uden en tidsmaskine!) og befinder sig pludselig i det vilde vesten. Det er selvfølgelig en spændende twist i historien, men det virker lidt underligt, at ingen af de andre karakterer reagerer på, at hun pludselig skifter tøj og begynder at tale med en akavet cowboyaccent.

Fejl #3: Forheksede hestesko

I sæson 3 bliver der lagt stor vægt på en konkurrence, hvor vores hovedperson skal ride med en særlig hestesko. Men hvis man kigger godt efter, vil man bemærke, at hesteskoen skifter farve fra sort til lyserød i hver eneste scene. Det er vist en hestesko med magiske transformeringsevner – eller også har produktionsteamet svigtet deres opmærksomhed på detaljerne!

Fejl #4: Usynlig madskål

I afsnit 20 kommer vores hovedperson hjem og går hen til sin hests madskål for at fodre den. Problemet er, at madskålen er helt usynlig! Hun ser ud til at have superkræfter til at få maden til at svæve i luften, for hesten spiser uden at have en synlig madskål foran sig. Måske er det en ny form for futuristisk teknologi, eller måske er det bare en fejl, der har sneget sig ind i produktionsbudgettet.

Wildfire er uden tvivl en underholdende TV-serie, men som med alle ting, er der nogle fejl og quirks, der blot tilføjer endnu mere underholdning til vores seeroplevelse. Så næste gang du ser Wildfire, så hold øje med disse fejl og tag dem med et glimt i øjet. På den måde kan du få endnu mere ud af din tid med denne spændende serie!

Andre populære titler: The Fate of the FuriousNynneNever Say Never AgainTaxiFive DaysItaly UnpackedBullet TrainCold CaseFUBAR“Maigret” Maigret: Night at the CrossroadsCurb Your EnthusiasmKaleidoscopeThe OfferExtraordinary Attorney WooDie Bestimmung – Allegiant22 Jump StreetEquilibriumMission of HonorCircle of LifeBecoming JaneExpend4blesExitMidsomer MurdersBeau Is Afraid“Strula” StrulaMushi-ShiA Star Is BornThe Royal TenenbaumsDawn of the DeadA Cinderella StoryHarry Potter en de steen der wijzenDirty DancingTeen WolfTop GearAvatar: The Way of WaterEmpire of the SunThe MenuDancing with the StarsThe Coldest GameThe Dark Pictures: The Devil in MeMission: Impossible – Dead Reckoning Part OneArrivalTwo and a Half MenHow to Be SingleFunky Town GoreGreyhoundBig TitsChase