kinokvinder.dk

Wire in the Blood (TV Series 2002–2008)

TV-serien Wire in the Blood: Et dybtgående portræt af de medvirkende

Wire in the Blood er en britisk krimiserie, der blev sendt fra 2002 til 2008. Serien er baseret på romanerne af forfatteren Val McDermid og følger den komplicerede og ofte mørke verden af kriminelle profileringsmetoder.

Dr. Tony Hill (spillet af Robson Green)

Dr. Tony Hill er hovedpersonen i Wire in the Blood. Han er en psykolog og kriminalprofil, der bruger sin ekspertise til at løse nogle af de mest gådefulde og modbydelige forbrydelser. Tony Hill kæmper med sine egne dæmoner og har en vanskelig fortid, der ofte påvirker hans arbejde. Robson Green giver liv til den komplekse karakter og formår at skabe en troværdig og fascinerende figur.

DS Kevin Geoffries (spillet af Mark Letheren)

DS Kevin Geoffries er en dygtig detektiv og en vigtig medspiller for Dr. Tony Hill. Kevin er en dedikeret politibetjent, der er villig til at gå den ekstra mil for at opklare forbrydelserne. Mark Letheren bringer autenticitet og en stærk tilstedeværelse til rollen.

DC Paula McIntyre (spillet af Emma Handy)

DC Paula McIntyre er en ung og ambitiøs betjent, der arbejder tæt sammen med Dr. Tony Hill og DS Kevin Geoffries. Paula kæmper med at finde sin plads i den mandlige dominerede verden af politiarbejde, men viser sin værdi gennem sin styrke og intelligens. Emma Handy bringer dybde og følsomhed til rollen som Paula.

Dr. Ashley Vernon (spillet af Mark Penfold)

Dr. Ashley Vernon er en anden kriminalprofil, der arbejder sammen med Dr. Tony Hill. Han er en hårdtarbejdende og seriøs professionel, der altid er fokuseret på at finde sandheden. Mark Penfold giver karakteren af Dr. Vernon en autoritet og troværdighed, der er afgørende for historien.

DI Alex Fielding (spillet af Simone Lahbib)

DI Alex Fielding er en inspektør og en af ​​de vigtigste interne karakterer i serien. Hun er en stærk og uafhængig leder, der arbejder tæt sammen med Dr. Tony Hill på mange sager. Simone Lahbib formidler DI Fieldings styrke og beslutsomhed med overbevisning.

DCI Carol Jordan (spillet af Hermione Norris)

DCI Carol Jordan er en betjent, der har en personlig og professionel forbindelse til Dr. Tony Hill. Hun er en ubestridelig leder og et vigtigt bindeled mellem politiet og de kriminelle profiler. Hermione Norris portrætterer DCI Jordan med en blanding af sårbarhed og beslutsomhed.

Don Merrick (spillet af Alan Stocks)

Don Merrick er en tekniker, der ofte arbejder sammen med Dr. Tony Hill og resten af ​​holdet. Han er en rolig og underfundig karakter, der bidrager med sin ekspertise i tekniske og strafferetlige spor. Alan Stocks giver Don Merrick en særegen og humoristisk stemme.

John Brandon (spillet af Tom Chadbon)

John Brandon er en pensioneret politimand, der leverer vigtige oplysninger og indsigt i nogle af sagerne. Han er en erfaren og klog karakter, der er en værdifuld ressource for holdet. Tom Chadbon formår at give John Brandon en troværdig og respektindgydende tilstedeværelse.

Ben Fielding (spillet af Thomas Byrne)

Ben Fielding er Dr. Tony Hills tidligere patient og søn af DI Alex Fielding. Han er en kompleks karakter, der har sine egne dæmoner at kæmpe med. Thomas Byrne formidler Ben Fieldings sårbarhed og indre konflikter på en ærlig måde.

Andre medvirkende

Wire in the Blood har også en række mindre roller og biroller, der alle bidrager til den fulde fortælling. Disse omfatter Annie Reiss (spillet af Doreene Blackstock), Dr. Liam Kerwin (spillet af Michael Smiley), Maggie Thomas (spillet af Elaine Claxton), David Biggs (spillet af Stephen Bent), Tim Eccles (spillet af Jethro Skinner), Dr. Michael Bryant (spillet af Jolyon Baker), ACC Paul Eden (spillet af Peter Sullivan), student (spillet af Amber Batty) og Kate Lloyd (spillet af Sally Edwards). Hver af disse skuespillere bringer deres egen unikke tilgang til deres karakterer og er med til at skabe et mangfoldigt og engagerende ensemble.

Wire in the Blood er en bemærkelsesværdig TV-serie, der raffineret portrætterer en række fascinerende karakterer. Hver skuespiller har gjort en enestående indsats for at give deres karakter liv og dybde, hvilket bidrager til seriens succes og popularitet.

Overblik

Titel Wire in the Blood
Udgivelsesdato 14. november 2002 (USA)
Oprindelsesland Storbritannien
Sprog Engelsk
Også kendt som 心理追兇
Produktionsselskaber Coastal Productions, Circle Multimedia, Davis Entertainment Filmworks

Resmué

Wire in the Blood er en mørk og forvredet mysterie-serie baseret på karaktererne skabt af den skotske krimiforfatter Val McDermid. Serien foregår i den fiktive engelske by Bradfield og følger den kliniske psykolog Dr. Tony Hill, der bliver rekrutteret som kriminalprofil for politiafdelingen.

Dr. Tony Hill er ekspert i at komme ind i både morderes og ofres sind for at hjælpe politiet med at opklare grusomme seriemord i Nordengland. Han samarbejder tæt med DCI Carol Jordan og senere også med DI Alex Fielding. Med doktorens ekscentriske metoder og dybe forståelse for den kriminelle tankegang lykkes det at opspore voldsomme seriemordere og opklare de mest grufulde forbrydelser.

Fejl i TV-serien Wire in the Blood: Et kig på de morsomme misser

Fejl 1: Hvad skete der lige med rekvisitten?

En af de mest underholdende fejl i TV-serien Wire in the Blood er de til tider mystiske forsvindinger og fremkomster af rekvisitter. I den ene scene har vores helt, Dr. Tony Hill, en kaffe i hånden, der på magisk vis bliver til en mobiltelefon i næste klip. Mon han har udviklet evnen til at omdanne genstande? Det er ikke just lægevidenskab, vi lærer om her, det er nærmere magi!

Fejl 2: Den skiftende hårfarve

Blandt seernes øjne har der også været forundring over karakterens, Carol Jordan, hårfarve. I den ene scene er hun en storslået blondine, men i det næste klip er hun tilbage til den sædvanlige brunette, som vi kender hende. Er der en frisør i morderens skjul, eller er det bare dårlig farvebehandling?

Fejl 3: Den forunderlige teleportation

En af de mest utrolige fejl i Wire in the Blood er den pludselige teleportation, som vores helte gør brug af. I den ene scene befinder de sig i Dr. Hills kontor og sekunder senere er de pludselig gået på gaderne i en fjern by. Hvordan er det muligt? Måske er Dr. Hill også ekspert i at rejse gennem tid og rum?

Fejl 4: Den glemte kaffe

En fejl, der virkelig har skabt forargelse blandt seerne, er den gentagne glemte kaffe. I flere scener ser vi vores helte købe en kaffe, men de får aldrig en chance for at tage en tår af den. Enten er de for travlt optaget af mordopklaring, eller også har de fået en affinitet for at betale for noget, de aldrig drikker. Det er en lidt dyr vane, hvis du spørger mig!

Fejl 5: Den magiske ændring af årstider

En anden komisk fejl i Wire in the Blood er de pludselige ændringer af årstider. I den ene scene er det sommer, og vores karakterer nyder solen og varmen, men i næste klip er det pludselig vinter, og alle er iført tykke frakker og tørklæder. Enten har de en meget viljestærk vejr-app på deres telefoner, eller også har de en tidsmaskine, der kan skifte årstider på et øjeblik!

Alt i alt er fejlene i Wire in the Blood ikke blot kilde til forundring, men også til smil og latter. Måske er det netop disse små misser, der gør serien så underholdende at følge med i. Så læn dig tilbage, og nyd showet med et glimt i øjet og en kritisk sans – du ved aldrig, hvad der kommer til at ske næste gang!

Andre populære titler: ArrivalPuterea dragonilorLark Rise to CandlefordFast FiveJoyWhite CollarTarzanThe Hand of GodSandmanChalet GirlRequiem for a DreamWilbur SootOuter BanksTerminator GenisysChannel ZeroThe MenuLabans Jul – The MovieThis Is EnglandUnchartedThe WordsAvaBachelorObenHannibalThe Nice GuysEnemy LinesNo Escape“Midsomer Murders” The Killings at Badgers DriftA Castle for ChristmasMay DecemberX-MenSilent HillThere Will Be BloodHijab HookupsGhostbusters – Die GeisterjägerF9: The Fast SagaThe BearDublin MurdersOne Punch Man: WanpanmanJurassic World DominionNobodyThe GloryThe Peanut Butter FalconAtlantic CrossingHolesEverything Everywhere All at OnceThe Burnt Orange HeresyFar til Fire Gir Aldrig OpInterstellarSmile