kinokvinder.dk

Wizards of Waverly Place (TV Series 2007–2012)

De medvirkende i TV-serien Wizards of Waverly Place

Wizards of Waverly Place er en amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2007 til 2012. Serien handler om tre søskende, Alex, Justin og Max Russo, der er troldmænd og bor sammen med deres forældre i Waverly Place. Serien blev et kæmpe hit og vandt adskillige priser for sin sjove og fantasifulde handling.

Hovedrolleindehaverne

Den mest kendte skuespiller i serien er Selena Gomez, der spiller rollen som Alex Russo. Gomez var allerede kendt fra andre film og TV-serier, men Wizards of Waverly Place blev hendes store gennembrud. Hun medvirkede i alle 106 episoder af serien.

David Henrie spiller rollen som Justin Russo, den ældste af søskendene. Han er ligeledes med i alle 106 episoder af serien. Jake T. Austin spiller rollen som Max Russo, den yngste af søskendene. Han medvirkede også i alle 106 episoder.

Derudover spiller Jennifer Stone rollen som Harper Finkle, Alex bedste veninde. Maria Canals-Barrera og David DeLuise spiller rollen som forældrene, Theresa og Jerry Russo.

Andre medvirkende

  • Daniel Benson spiller rollen som Zeke Beakerman og medvirker i 32 episoder af serien.
  • Bill Chott spiller rollen som Mr. Laritate og medvirker i 23 episoder.
  • Gregg Sulkin spiller rollen som Mason Greyback og medvirker i 18 episoder.
  • Ian Abercrombie spiller rollen som Professor Crumbs og medvirker i 10 episoder.
  • Bridgit Mendler spiller rollen som Juliet Van Heusen og medvirker i 10 episoder.
  • Amanda Tepe spiller rollen som Hot Dog Vendor og medvirker i 9 episoder.
  • Daniel Samonas spiller rollen som Dean Malone og medvirker i 9 episoder.
  • Josh Sussman spiller rollen som Hugh Normous og medvirker i 8 episoder.
  • Frank Pacheco spiller rollen som Felix og medvirker i 8 episoder.
  • Andy Kindler spiller rollen som Chancellor Tootietootie og medvirker i 6 episoder.
  • Bailee Madison spiller rollen som Maxine Russo og medvirker i 6 episoder.
  • Ezra Weisz spiller rollen som Apple og medvirker i 4 episoder.

Skaberen af serien

Todd J. Greenwald er skaberen af Wizards of Waverly Place og har også medvirket som en del af rollebesætningen i serien.

Overblik

Titel Wizards of Waverly Place
Udgivelsesdato 12. oktober 2007 (USA)
Oprindelsesland USA
Alternativ titel Disney Wizards
Optagelsessteder Hollywood Center Studios – 1040 N. Las Palmas Avenue, Hollywood, Los Angeles, California, USA (studie)
Produktionsselskab Its a Laugh Productions

Resmué

TV-serien Wizards of Waverly Place handler om familien Russo, der ved første øjekast er en helt almindelig familie med en gennemsnitlig restaurant. Men bag lukkede døre konkurrerer alle tre børn om at blive den næste familie-troldmand. Serien fokuserer på Russo-familien, der består af mor Theresa Russo, far Jerry Russo, sønnen Justin Russo, datteren Alex Russo og en anden søn, Max Russo. Børnene og familien lever et normalt liv, men hvad deres venner ikke ved er, at børnene er troldmænd under oplæring, og faren var en tidligere troldmand!

Alex Russo og hendes brødre Justin og Max ligner meget de teenagere i deres Manhattan-nabolag, men de har én signifikant forskel… de stammer fra en lang række troldmænd, og de skal lære at udvikle deres spirende magiske evner, ellers risikerer de snart at miste dem. Alex, Justin og Max Russo er tre teenage-troldmænd under oplæring, der bor i en lejlighed på Waverly Place i Greenwich Village, Manhattan. Deres far Jerry Russo, en tidligere troldmand, giver sine børn daglige lektioner i deres hemmelige hule om, hvordan de skal bruge magi ansvarligt. Han giver denne træning i sin fritid, når han ikke passer familiens forretning sammen med sin kone Theresa, en sandwich-forretning, der ligner en togstation, på stueetagen af deres lejlighedsbygning. Ifølge reglerne i Troldmandsverdenen vil Russo-børnene efter afsluttet træning konkurrere for at afgøre, hvilken søskende der bevarer deres kræfter permanent og bliver familiens eneste troldmand. Da de andre børn til sidst vil miste deres kræfter, forsøger Jerry at lære dem ikke at blive afhængige af magi. Jerry stammer fra en familie af troldmænd og vandt som teenager sin egen families konkurrence, men opgav sine kræfter, da han giftede sig med Theresa, en dødelig. Hans kræfter blev overført til hans yngre bror Kelbo. Alex skal holde sine kræfter skjult for sin bedste ven, Harper Finkle, hvilket af og til skaber spændinger i deres forhold. Alex afslører sin hemmelighed for Harper i anden sæson, men troldmændenes eksistens skal forblive skjult for den bredere menneskelige verden. I tredje sæson flytter Harper ind hos Russo-familien, og Maxs bestræbelser på at vinde familietroldmænds-konkurrencen bliver mere alvorlige. Op til fjerde sæson bliver både Alex og Justin narret til at afsløre troldmændenes eksistens for embedsmænd og en gruppe journalister. Det viser sig, at hele scenariet var en test, der blev udtænkt som en del af deres træning, og som følge heraf bliver Alex og Justin degraderet til lavere stillinger i familiekonkurrencen. Alex er overvældet af sit tab af fremskridt og stopper; hun genindtræder senere for at fortsætte med at date sin varulve-kæreste, Mason Greyback. Samtidig påtager Justin sig rollen som tutor for en gruppe af troldmænd i problemer, hvilket hjælper ham med at genvinde sin position i konkurrencen. Ved seriens afslutning konkurrerer søskende om, hvem der får lov til at beholde deres overnaturlige evner. Alex vinder familietroldmænds-konkurrencen og får fulde trylleevner, mens Justin får lov til at beholde sine evner, når han påtager sig rollen som rektor for WizTech, en kostskole for unge troldmænd under oplæring. Max mister sine kræfter og bliver den nye manager for familiens sandwich-forretning.

TV-serien følger Russo-familien, en typisk New York City-familie på overfladen. Men mens Russo-børnene forsøger at leve normale liv som teenagere, må de holde en hemmelighed – de er troldmænd under oplæring. De arver deres magiske evner fra deres far, Jerry Russo, der også er deres magilærer og tidligere troldmand. Dog er der en twist: kun ét barn fra hver troldmandsfamilie får lov til at beholde deres kræfter. Når de alle fylder 18 år, vil Russo-børnene have en familieturnering mellem søskende for at afgøre, hvem der får lov til at beholde deres kræfter.

Fejl i TV-serien Wizards of Waverly Place: Et indblik i dumhedens magi

Wizards of Waverly Place – den elskede tv-serie, der tog verden med storm og åbnede vores øjne for en verden af troldom. Mens vi var fængslet af magiske tricks og spændende eventyr, var der dog nogle observante seere, der hurtigt bemærkede nogle uforgivelige fejl i serien. Lad os dykke ned i nogle af disse komiske mislyde og tage et øjeblik på at grine af dem.

Fejl #1: Skiftende aldre og mysteriøse voksenaldringer

Det ser ud til, at alder er langt mere flydende i trolddommens verden end i den virkelige verden. I en episode optræder Alex Russo pludselig som 21-årig, selvom hun kun skulle være 17 år. Wow! Det ser ud til, at trolddommen også kan manipulere med tid og voksenaldring. Måske skulle vi alle have været troldmænd!

Fejl #2: Forvandlingsmagi på afveje

Vi er vant til at se troldmænd udføre fantastiske forvandlinger, men der er nogle øjeblikke i serien, hvor magien ser ud til at tage en pause og glemmer, hvordan den virker. Hvis du nogensinde har spekuleret på, om Alessandro og Justin havde et mystisk skiftende ansigt, så behøver du ikke spekulere længere. Nogle skarpe øjne har bemærket, at troldmændene har problemer med at huske, hvordan deres transformation skal se ud – og resultatet er både morsomt og forvirrende.

Fejl #3: Gradvis skiftende personligheder

Når vi starter med at følge en karakter i en tv-serie, forventer vi en vis grad af konsistens i deres personlighed. Men i Wizards of Waverly Place synes nogle af karaktererne at have en forkærlighed for at ændre sig uden nogen åbenbar grund. Pludselig kan en oprigtig og nørdet karakter blive en uventet rebel eller en sarkastisk personlighed kan blive pludselig venlig og omsorgsfuld. Det er som om trolddommens kræfter også påvirker deres mentale stabilitet. Måske er magi ikke altid godt for sjælen!

Fejl #4: Genfødte kroppe og glemt historie

Var det ikke Ben, der døde og vendte tilbage som en kat? Vent et øjeblik… Hvad skete der lige der? Det ser ud til, at nogle troldmænd ikke kun kan forvandle sig selv, men også kan tage en afstikker fra deres tidligere liv og komme tilbage i en anden krop. Måske skulle vi alle ønske os forvandlingsevner, så vi kan glemme vores tidligere fejltrin og starte på en frisk som en sød, nuttet kat.

Alle disse fejl og forvirringer i Wizards of Waverly Place er bestemt ikke magiske, men de bidrager utvivlsomt til vores underholdning. Det er her, vi kan se, at selv magiske verdener ikke er perfekte, og selv de mest magtfulde troldmænd kan have deres dumme øjeblikke.

Vi kan kun takke de skarpsindige fans for at have bemærket disse fejl og for at give os noget at smile over. Så næste gang du ser Wizards of Waverly Place, så hold øje med disse sjove fejl og lad dig underholde af dumhedens magi!

Andre populære titler: Downton AbbeyGoldfingerTop GunEscape RoomThe Bastard Son & The Devil HimselfStutzGrown Ups 2The SwimmersBaseBoysPrison BreakHusk lige tandbørstenDetectivii din CaliforniaThe Guilty“Mom Is Horny” Hot Stepmom Cant Resist!Hedensted HighParasiteThe MotherAntebellum – A EscolhidaDracula 2000I Am GrootArmy of the DeadStorage WarsEarthlingsVoll daneben, voll im LebenA Star Is BornRepulsionMaria WernGantzThai Cave RescueMisbehaviourJeepers CreepersChernobylFull HouseThe Wild BunchThe LodgeToni ErdmannMother!Omul-Păianjen: Niciun drum spre casăUniversal Soldier“Rick and Morty” Full Meta JackrickPaid in FullThe White LotusBraveheartStep UpDirty DancingLilo & StitchAnt-Man and the Wasp: QuantumaniaPelé: Birth of a Legend