kinokvinder.dk

Workaholics (TV Series 2011–2017)

De medvirkende i TV-serien Workaholics

TV-serien Workaholics, der blev sendt fra 2011 til 2017, var en komedieserie med fokus på tre venner, Adam, Blake og Anders, der arbejdede sammen i et telemarketingfirma. Serien var kendt for sin absurde humor og skøre karakterer, der skabte et unikt og underholdende univers.

Blake Anderson som Blake Henderson

Blake Anderson portrætterede karakteren Blake Henderson i Workaholics. Han medvirkede i alle seriens 86 episoder fra 2011 til 2017. Blake Henderson blev beskrevet som den mest umodne og legesyge af de tre venner. Hans naive og barnlige opførsel gav ofte anledning til komiske situationer i serien.

Adam Devine som Adam DeMamp

Adam Devine spillede karakteren Adam DeMamp i Workaholics. Han var også med i samtlige 86 episoder af serien. Adam DeMamp blev betragtet som den mest fjollede og energiske af de tre venner. Han var kendt for sin irriterende personlighed og sin mangel på filter, hvilket ofte førte til konflikter og komiske øjeblikke.

Anders Holm som Anders Holmvik

Anders Holm portrætterede karakteren Anders Holmvik i Workaholics. Han var ligeledes med i alle 86 episoder fra 2011 til 2017. Anders Holmvik blev beskrevet som den mest ambitiøse og ansvarlige af de tre venner. Han forsøgte altid at holde styr på tingene, men måtte også ofte løse de problemer, som Adam og Blake skabte.

Maribeth Monroe som Alice Murphy

Maribeth Monroe medvirkede som karakteren Alice Murphy i 53 episoder af Workaholics fra 2011 til 2017. Alice Murphy var en af de få kvindelige karakterer i serien og arbejdede sammen med de tre hovedpersoner. Hun blev beskrevet som en hårdtarbejdende og kompetent medarbejder, der også havde en humoristisk side.

Jillian Bell som Jillian Belk

Jillian Bell spillede karakteren Jillian Belk i 45 episoder af Workaholics fra 2011 til 2017. Jillian Belk var en ekscentrisk og excentrisk person, der ofte skabte kaos og forvirring med sin impulsivitet og umiddelbarhed. Hun var kendt for sin skøre opførsel og bizarre holdninger.

Erik Griffin som Montez Walker

Erik Griffin medvirkede som karakteren Montez Walker i 44 episoder af Workaholics fra 2011 til 2017. Montez Walker var en af de ansatte i telemarketingfirmaet, hvor de tre hovedpersoner arbejdede. Han blev beskrevet som en venlig og hjælpsom person, der ofte endte i absurde og komiske situationer sammen med Adam, Blake og Anders.

Waymond Lee som Waymond

Waymond Lee spillede karakteren Waymond i 44 episoder af Workaholics fra 2011 til 2017. Waymond var en af de faste figurer i telemarketingfirmaet og var kendt for sin rolige og venlige personlighed. Han var ofte offer for Adam, Blake og Anders skøre påfund, men bevarede alligevel sin gode humør.

Kyle Newacheck som Karl Hevacheck

Kyle Newacheck medvirkede som karakteren Karl Hevacheck i 37 episoder af Workaholics fra 2011 til 2017. Karl Hevacheck var chefen for telemarketingfirmaet og var ofte målet for Adam, Blake og Anders respektløse opførsel. Han forsøgte altid at være autoritær, men blev ofte overrumplet af de tre venner.

Billy Stevenson som Bill

Billy Stevenson spillede karakteren Bill i 35 episoder af Workaholics fra 2011 til 2017. Bill var en af de ansatte i telemarketingfirmaet og var kendt for sin tørre humor og skarpe replikker. Han var ofte en kilde til kyniske kommentarer og observationshumor i serien.

Gary Buckner som Ghostman

Gary Buckner medvirkede som karakteren Ghostman i 17 episoder af Workaholics fra 2014 til 2017. Ghostman var en mystisk og skræmmende figur, der ofte gav de tre hovedpersoner udfordringer. Han tilføjede en element af mystik og spænding til serien.

Jesse Jet Set Hudson som Jesse Jet Set Hudson

Jesse Jet Set Hudson spillede karakteren Jesse Jet Set Hudson i 17 episoder af Workaholics fra 2011 til 2013. Jesse Jet Set Hudson var en karakter, der var kendt for sin høje livsstil og sin konstante søgen efter spænding. Han gav ofte de tre venner nye og farlige udfordringer.

Gil Harris som Gil

Gil Harris medvirkede som karakteren Gil i 11 episoder af Workaholics fra 2014 til 2017. Gil var humorløs og alvorlig, og hans tilstedeværelse skabte altid en anspændt stemning. Han blev ofte en antagonist for de tre hovedpersoner i serien.

Didi Tillson som Didi

Didi Tillson spillede karakteren Didi i 10 episoder af Workaholics fra 2014 til 2017. Didi var en af de kvindelige ansatte i telemarketingfirmaet og var kendt for sin sarcastiske og ligefremme personlighed. Hun var en af de få karakterer, der kunne matche Adam, Blake og Anders i sardonisk humor.

Xin Feng D. Lee som Diane

Xin Feng D. Lee medvirkede som karakteren Diane i 6 episoder af Workaholics fra 2014 til 2017. Diane var en mystisk og lidt skræmmende figur, der skabte forvirring og uforudsigelighed i serien. Hendes tilstedeværelse tilføjede et element af spænding og uhygge til Workaholics.

Steven White som Paramedic

Steven White spillede karakteren Paramedic i 4 episoder af Workaholics fra 2011 til 2014. Paramedic var en professionel og ansvarlig person, der ofte måtte håndtere konsekvenserne af de tre hovedpersoners skøre påfund. Han blev ofte draget ind i deres kaotiske verden på grund af deres skader og problemer.

Alex Borstein som Colleen Walker

Alex Borstein medvirkede som karakteren Colleen Walker i 3 episoder af Workaholics fra 2012 til 2016. Colleen Walker var en af lederne i telemarketingfirmaet og var kendt for sin hårde og bestemte personlighed. Hun var en magtfuld figur, der ofte fik de tre venner til at frygte for deres job.

Andres Cruz som Montez Jr.

Andres Cruz spillede karakteren Montez Jr. i 3 episoder af Workaholics fra 2011 til 2016. Montez Jr. var Montez Walkers søn og også en medarbejder i telemarketingfirmaet. Han var en typisk forkælet og doven teenager, der ofte skabte problemer og modstand for de tre hovedpersoner.

Charlie Saxton som Jerry

Charlie Saxton medvirkede som karakteren Jerry i 2 episoder af Workaholics fra 2011 til 2013. Jerry var en excentrisk og lidt ukonventionel karakter, der blev venner med de tre hovedpersoner. Han blev hurtigt en del af deres skøre eventyr og skabte ofte nye og absurde oplevelser.

Workaholics havde et talentfuldt cast, der formåede at skabe en unik og humoristisk atmosfære i serien. Skuespillernes forskellige karakterer og personligheder bidrog til seriens succes og gjorde den til en favorit blandt comedy-fans.

Overblik

Titel Workaholics
Udgivelsesdato 3. februar 2013 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som ووركاهولكس
Optagelsessteder 15020 Hamlin St., Van Nuys, Californien, USA (Adam, Blake og Anders hus)
Produktionsselskaber 5th Year Productions, Avalon Television, GigaPix Studios

Resmué

Workaholics er en komedieserie, der følger tre venner, Adam, Blake og Anders, som arbejder sammen som telemarketing-agenter fra 9 til 5 og bor sammen fra 5 til 9.

Handlingen udspiller sig primært på deres arbejdsplads, et kedeligt kontor, hvor de forsøger at undgå arbejde og i stedet bruger tiden på at lave sjov og ballade. De finder på utallige bizarre og absurde måder at undgå at arbejde på, hvilket ofte fører til kaotiske og komiske situationer.

I deres fritid bor de sammen i en lejlighed, hvor de fortsætter med at være lige så uansvarlige og barnlige. De bruger deres tid på at spille videospil, drikke øl og eksperimentere med ulovlige substanser. Deres nærmeste ven og nabo, Karl, deltager ofte i deres vanvittige eventyr.

Serien er fuld af skæve og absurd humor, og følger de tre venner i deres mislykkede forsøg på at være voksne og ansvarlige. Selvom de er langt fra perfekte, har de en stærk venskabsbånd og støtter altid hinanden, uanset hvor vanvittige deres ideer og handlinger kan være.

Workaholics leverer en kombination af bizarre historier, fjollede karakterer og enestående komisk timing. Serien er en hyldest til ungdommens dumhed og evnen til at finde humor i de mest absurde situationer.

Fem fejl i Workaholics, der vil få dig til at grine højlydt

Nogle gange elsker vi TV-serier ikke kun for deres fantastiske historier eller dygtige skuespillere, men også for deres små fejl, der lurer i baggrunden og får os til at klukke af grin. Workaholics er ingen undtagelse og har faktisk leveret nogle uforglemmelige blundere, som seerne har opdaget. Her er fem fejl, der vil få dig til at skraldgrine:

1. Ders mystiske gearskiftefærdigheder

Lad os starte med Ders og hans bil. I serien antydes det, at Ders bil er manuel, men når Ders og de andre fyre bliver set i bilen, kan man aldrig se ham skifte gear. Det er tydeligt, at optagelserne er lavet med et stillestående kamera af hensyn til skuespillernes sikkerhed. Måske har Ders en hemmelig evne til at skifte gear uden at bruge gearstangen? Eller måske er det bare et fantastisk eksempel på filmtrolde på arbejde.

2. Den forsvindende kaffe

I seriens kontorlokaler er der altid rigeligt med kaffe, der bliver brygget og drukket. Men hvis du kigger godt efter, vil du bemærke, at kaffekanderne har en tendens til at forsvinde på mystisk vis. Så snart en karakter fylder sin kop, er kanden pludselig væk. Det ser ud til, at kontoret har et usynligt håndlangerteam, der konstant fjerner de tomme kander for at skabe et surrealistisk kaffemiljø.

3. Symbolikken med frakken

Hvis du er en ivrig seer af Workaholics, har du måske lagt mærke til Blake og hans mystiske frakke. Han bærer altid den samme frakke, uanset vejret eller anledningen. Det mest imponerende er, at frakken aldrig ser ud til at blive beskidt eller slidt. Måske er det en superfrakke fra en parallelverden, eller måske er det bare en genial måde at spare penge på kostumedesign. Uanset hvad, er frakken en stjerne for sig selv og fortjener sin egen spinoff-serie.

4. Den uheldige mikrofonoptræden

Når man ser Workaholics, kan man ikke undgå at bemærke seriens improvisationsstil og den involvering, skuespillerne har i at skabe deres karakterer. Nogle gange kan der dog ske uheldige mikrofonoptrædener, hvor mikrofoner kommer til syne i billedet. Det er som om, at mikrofonerne selv vil have en rolle i serien og prøver at stjæle opmærksomheden. Måske skulle man lave en spinoff-serie, hvor mikrofonerne er hovedpersonerne og taler om livet bag kulisserne.

5. Stjernerne, der falder

Workaholics er kendt for sine absurde jokes og over-the-top scener, hvor skuespillerne tager chancer og gør alt for at få os til at grine. Nogle gange tager de chancerne lidt for langt og ender med at grine, selvom det ikke skulle være en komisk scene. Få gange i serien kan man fange skuespillerne, der ikke kan holde masken og bryder ud i grin. Men hey, det er svært at modstå latteren, når man arbejder med så sjovt materiale.

Workaholics er en serie, der giver os masser af grin og underholdning. Men når vi fanger disse små fejl og blundere, får vi et ekstra lag af komik. Selvom fejlene kan være forklaret som produktionsmæssige begrænsninger eller skæve valg, vil vi gerne takke seriens skabere for at levere ikke kun god humor, men også godt materiale til gospel om TV-seriefreaks. Tusind tak, Workaholics, for at få os til at grine – også af jeres egne fejl.

Andre populære titler: Star Trek: PicardFuture ManDrop Dead DivaIn the Night Garden…The OnePulp FictionThe Bridge DanmarkBobs Burgers: O FilmeThe Boy, the Mole, the Fox and the HorseChaseLove & Other DrugsGood TimesVenenoAlbaMajorens oppasserFallingThe Night OfScenen er dinThe NunEscape at DannemoraThe CommuterSniper 3The Late BloomerDoogalAmerican Crime StoryCarsElvisSpace Jam: A New LegacyTokyo GodfathersMa dau in vant dupa cumparaturiFrikjentJumanji: Welcome to the JungleSuccessionThe Age of AdalineThe MotherYouDarkland: The ReturnHarley and the DavidsonsBoku no Hero AcademiaThor: RagnarokDead Man DownShe-Ra and the Princesses of Power6 UndergroundPretty Little LiarsShanghai NoonEste País Não É Para VelhosFar til fire med fuld musikThe 355