kinokvinder.dk

Workin’ Moms (TV Series 2017–2023)

De medvirkende i TV-serien Workin Moms

Workin Moms er en populær canadisk tv-serie, der har været på skærmen siden 2017. Serien handler om en gruppe kvinder, der jonglerer karriere og moderskab i en moderne verden. Serien er blevet rost for sin realistiske portrættering af de udfordringer, som arbejdende mødre står overfor. Her er nogle af de medvirkende skuespillere, der bidrager til seriens succes:

Catherine Reitman som Kate Foster

Catherine Reitman spiller hovedrollen som Kate Foster, en ambitiøs karrierekvinde og mor til et spædbarn. Gennem karakteren Kate udforskes de forskellige dilemmaer og komiske situationer, som opstår, når man forsøger at balancere arbejde og familieliv.

Dani Kind som Anne Carlson

Dani Kind portrætterer rollen som Anne Carlson, en dygtig advokat og mor til to børn. Anne er den mest professionelle og dedikerede af de fire workin moms og står overfor sit eget sæt udfordringer, der kommer med at være en arbejdende mor.

Philip Sternberg som Nathan Foster

Philip Sternberg spiller rollen som Nathan Foster, Kates mand og far til deres barn. Nathan er en støttende partner, der også forsøger at finde sin vej som nybagt far.

Ryan Belleville som Lionel Carlson

Ryan Belleville spiller karakteren Lionel Carlson, Annes mand og far til deres to børn. Lionel er en sjov og lidt distræt karakter, der bringer komikken ind i serien.

Sarah McVie som Val Szalinsky

Val Szalinsky spilles af Sarah McVie. Hun er en af Kates nærmeste venner og medarbejdere. Sammen navigerer de to gennem de udfordringer, der følger med at være karrierekvinder og mødre.

Sadie Munroe som Alice Carlson

Sadie Munroe portrætterer Alice Carlson, datteren af Anne og Lionel. Alice er en karakter, der bringer et strejf af uskyld og sødme ind i serien.

Juno Rinaldi som Frankie Coyne

Frankie Coyne spilles af Juno Rinaldi. Frankie er en anden af Kates gode venner og en selvstændig forretningskvinde. Hendes karakter tilføjer en stærk og uafhængig dynamik til gruppen af workin moms.

Jessalyn Wanlim som Jenny Matthews

Jessalyn Wanlim spiller rollen som Jenny Matthews, en succesfuld forretningskvinde og en af Kates venner. Jenny balancerer karrieren med at være mor og har sine egne unikke udfordringer.

Nikki Duval som Rosie Phillips

Nikki Duval portrætterer Rosie Phillips, en af de fire workin moms, der er kendt for sin sans for humor og afslappede tilgang til moderskabet.

Peter Keleghan som Richard Greenwood

Peter Keleghan spiller karakteren Richard Greenwood, en af Kates chefer. Greenwood er en karakter, der bringer en vis komisk lettelse og er kendt for sin excentriske personlighed.

Enuka Okuma som Sloane Mitchell

Enuka Okuma spiller rollen som Sloane Mitchell, en succesfuld forretningskvinde og en del af gruppen af workin moms. Hendes karakter tilføjer en ekstra lag til dynamikken mellem de forskellige karakterer.

Mason Gahan og Nolan Gahan som Charlie

Mason Gahan og Nolan Gahan deles om at spille rollen som Charlie, sønnen af Anne og Lionel Carlson. Charlies karakter bringer både sødme og udfordringer ind i deres liv.

Dennis Andres som Ian Matthews

Dennis Andres portrætterer Ian Matthews, Jennys mand og far til deres børn. Han er en karakter, der forsøger at finde sin vej som moderne far og lave sin egen karriere.

Katherine Barrell som Alicia Rutherford

Katherine Barrell spiller Alicia Rutherford, Kate og Annes chef. Alicia er en ambitiøs og magtfuld kvinde, der navigerer gennem arbejdslivet som en af de få kvindelige ledere.

Olunike Adeliyi som Giselle Bois

Olunike Adeliyi spiller Giselle Bois, en af de workin moms i serien. Hendes karakter bringer en unik perspektiv og en varme ind i gruppen.

Kevin Vidal som Mo Daniels

Mo Daniels spilles af Kevin Vidal. Mo er en af de mændlige karakterer i serien og bringer en humoristisk tilgang til moderskabet.

Jenny Pudavick som Gena Morris

Jenny Pudavick portrætterer Gena Morris, en anden af workin moms i serien. Gena er en karakter, der tilføjer en anden dynamik til gruppen og bringer forskellige perspektiver ind i historien.

Workin Moms er en komediedrama tv-serie, der formår at behandle den svære balance mellem moderskab og arbejdsliv på en både sjov og ærlig måde. Det er de færdigheder og præstationer fra de medvirkende skuespillere, der hjælper med at bringe serien til live og gøre den til en succes blandt publikum.

Overblik

Titel Workin Moms
Udgivelsesdato 22. februar 2019 (Tyskland)
Oprindelsesland Canada
Sprog Engelsk
Også kendt som 職場老媽
Optagelsessteder Toronto, Ontario, Canada
Produktionsselskaber Canadian Broadcasting Corporation (CBC)
Wolf and Rabbit Entertainment

Resmué

Workin Moms er en TV-serie, der følger fire kvinder i trediverne, som prøver at balancere deres job, familieliv og kærlighedsliv i det moderne Toronto, Canada.

Serien følger livet for Kate, Anne, Frankie og Jenny, der alle står over for udfordringer relateret til kærlighed, karriere og forældreskab. De støtter hinanden, udfordrer hinanden og forsøger at undgå at dømme hinanden, når livet kaster krumler i vejen.

Kate er seriens stærke og fejlbehæftede hjerte og sjæl. Hun står over for svære valg i sit hjem- og familieliv. Hun støtter sig til sin nærmeste ven Anne, en resolut psykiater og mor til to, der selv står over for store familiemæssige udfordringer.

Den charmerende og uforudsigelige Frankie formår at bringe lys og latter ind i enhver mørk situation. Hun kæmper med sin egen ustabilitet og problemer i sit forhold. Og den søde tidligere sorority-pige Jenny søger en utraditionel og risikabel opvågnen.

Sammen møder veninderne modigt de polariserende og uventede realiteter ved at være arbejdende mødre. Uanset om det er kriser i deres identitet, store karrieremuligheder, fødselsdepression eller utilsigtede graviditeter, tackler de både gode og dårlige ting med både ynde og humor.

Fejl i Workin Moms, der fik seerne til at grine

TV-serien Workin Moms har fanget interessen hos mange seere verden over. Mens serien formår at underholde med sin skarpe humor og ærlige skildring af livet som arbejdende mor, har seerne også opdaget nogle små fejl, der har fået dem til at grine højlydt. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige fejl:

1. Den forsvindende graviditet

I sæson 2, afsnit 5, kan vi se karakteren Anne stå og diskutere sin graviditet med sin mand. Men hvis man kigger godt efter, vil man bemærke, at hendes mave skifter størrelse i løbet af samtalen. Det er som om, hun har en magisk graviditetsmave, der forsvinder og dukker op igen hvert femte minut. Måske skulle vi alle prøve at få fat i en sådan mave – det ville i hvert fald gøre det nemmere at skjule vores ekstra kilo!

2. Kaffekoppen, der aldrig tømmes

I flere scener kan seerne bemærke, at karaktererne holder kaffekopper, der tilsyneladende aldrig bliver tømt. Uanset hvor meget de drikker, ser det ud til, at koppen altid er fyldt til randen. Det er som om, de har magiske kaffekopper, der altid sørger for, at de er vågne og klar til at tackle en hel dag som arbejdende mødre. Må vi ikke alle ønske os sådan en kop?

3. Tidsrejse i garderobeskabet

Når man tænker på en TV-serie, forventer man normalt en vis form for kontinuitet. Men i Workin Moms er garderobeskabet åbenbart et portal til en anden dimension. I et afsnit ser vi karakteren Kate iført en blå kjole, men i næste scene skifter hun pludselig til en sort jakke. Det er som om, hun har evnen til at skifte tøj på et splitsekund uden at gå igennem garderobeskabet. Tænk hvor praktisk det ville være i virkeligheden!

4. Uddannelsen, der aldrig slutter

En af karaktererne i serien, Ian, er ved at tage en uddannelse, men det virker aldrig til at ende. I flere episoder ser vi ham i forskellige undervisningslokaler og med forskellige klassekammerater, men det er som om, han aldrig kommer tættere på sin eksamen. Måske har han opdaget hemmeligheden bag evig ungdom og vælger derfor at blive på universitetet?

5. Den usynlige baby

I sæson 3, afsnit 10, bliver karakteren Valentina født, men hun forsvinder mystisk kort tid efter. I resten af episoden er der ingen tegn på, at Valentina eksisterer, og ingen af karaktererne ser ud til at savne hende. Det er som om, serien har glemt, at der nogensinde var en baby. Måske er Valentina en af de nye usynligt baby-modeller, der er meget populære i Hollywood?

Selvom disse fejl kan virke mærkelige, er de også med til at give os noget at grine over. Workin Moms har bevist, at selv med små fejl kan man stadig formå at underholde sit publikum. Så lad os tage fejlene med et smil og nyde den skønne serie om arbejdende mødre!

Andre populære titler: Doom of LoveThe Lovely BonesHolidateThe Wolf of Wall StreetAtlantic CrossingRobotsGuardians of the GalaxyAmbulanceMildred PierceThe WaveThe Last of Us“And Just Like That…” Chapter ThreeKaptajn Klyde og hans venner vender tilbageIron Man 3SnowfallGirl in the BasementSouth SideSea PatrolThe CoronerFood WarsLove MeGirl in the BasementGood Will HuntingPunch-Drunk Love438 dagarParadiseThe ReaderAvatar: The Way of WaterThe CornerThe WireThe Old WayThe WhaleStowawayThe ContractorDrømmen om det hvide slotCSI: VegasSuccessionThe BearThe Dark Pictures: The Devil in MeAngels & DemonsSouthlandEverybody Hates ChrisMincinosul mincinosilorDarkland: The ReturnThe Big LebowskiThe Man from TorontoKing Arthur: Legend of the Sword30 Minuten oder wenigerInstinct