kinokvinder.dk

World’s End Harem (TV Mini Series 2021–2022)


Overblik

Titel Worlds End Harem
Udgivelsesdato 7. januar 2022 (USA)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som Dàn Harem Cuối Cùng

Resmué

Worlds End Harem er en TV-serie, der udspiller sig i en post-apokalyptisk verden. I serien følger vi en ung mand ved navn Reito Mizuhara, der vågner op fra en langvarig kryogenisk søvn og opdager sig selv i en verden, hvor kun en million mænd har overlevet en dødbringende epidemi.

I denne nye verden er der kun få levende mænd tilbage, og kvinderne er blevet infertile. For at sikre menneskehedens overlevelse bliver Reito udvalgt til at deltage i et avanceret reproduktionsprogram, hvor han skal bidrage til at reproducere og genbefolke jorden.

Reito indvilliger i at blive en del af dette program og bliver introduceret for en række smukke kvinder, der er udvalgt til at være hans potentiel partner. Han skal nu navigere gennem en verden af politiske intriger, rivalisering mellem overlevende mænd og en konstant kamp for at sikre sin egen overlevelse og menneskehedens fremtid.

Worlds End Harem tager os med på et spændende og dramatisk eventyr fyldt med mysterier, kærlighed og overlevelseskamp. Serien udforsker komplekse moralfilosofiske spørgsmål omkring reproduktion, menneskets natur og samfundets kollaps.

Worlds End Harem: Fejltagelser, der får os til at ryste på hovedet

En verden af logiske brølere

TV-serien Worlds End Harem har vundet indpas hos mange seere, der har nydt at drømme sig ind i en futuristisk verden. Men selv i dette fantasifulde univers er der visse fejl, der får vores øjenbryn til at nå nye højder.

Mysteriet om de teleporterende plantechips

I TV-serien er der et punkt, hvor en af karaktererne pludselig dukker op et helt andet sted uden nogen forklaring. Mono kan vi acceptere teleportation i dette univers, men at gøre det med en pose chips? Kom nu, det er da bare overkill! Er jeg den eneste, der tænker, at chipsene må være sprængfyldt med galaktiske kræfter?

Pokerturneringen, hvor reglerne er ligegyldige

Worlds End Harem byder os også på en spændende pokerturnering, hvor de bedste spillere i verden konkurrerer. Men det virker som om, reglerne er mere flydende end tørklædet på en superheltefan på en vindtunnel. Pludselig kan man åbenbart bare skifte kort midt i spillet, og selvom man taber fuldstændig katastrofalt, kan man alligevel vinde ved at få et pludseligt hosteanfald. Ja ja, vi er nok ikke ekspertspillere, men den her pokerturnering er da lidt af en konfetti af logiske brølere!

Grafikafdelingen blev vist i søvne

Når man ser Worlds End Harem, kan man ikke undgå at lægge mærke til den lidt tvivlsomme grafik. Karaktererne ser ud, som om de er trukket i Paint af en cirkustrænet abe. Og lad os ikke engang starte på de uforholdsmæssigt store brystpartier, der åbenbart har deres egen tyngdekraft. Måske skulle vi ansætte nogle nye grafikdesignere, der kan lægge penslen fra sig om aftenen og få en god nattesøvn.

Plothuller eller sorte huller?

Worlds End Harem præsenterer os for en kompleks historie, der udforsker menneskets overlevelse i fremtiden. Desværre kan man ikke undgå at støde på nogle plothuller, store nok til at ende i et ægte sort hul. Hvordan kan det være, at nogle karakterer pludselig skifter personlighed uden nogen form for forklaring? Og hvorfor er der altid en bekvem udvej for hovedpersonen, uanset hvor trængt han er? Det virker som om, skrifterne har glemt at spænde sikkerhedsselen i den her serie.

Slutningen – en nærdødsoplevelse for seerne

Endelig når vi til seriens slutning, hvor seerne næsten kan fornemme deres egen hjerne smelte lidt. Pludselig vises der en cliffhanger, som får os til at sidde tilbage med en følelse af ufuldendt tilfredsstillelse. Det virker næsten som om, at skaberne blot kastede en dartpil mod en tavle for at bestemme, hvordan serien skulle slutte. Vi har brug for noget mere solidt end det, helst før vores tålmodighed når enden af et virkeligt sort hul!

Worlds End Harem er dristig og spændende, men fejltagelserne får os til at grine og ryste på hovedet. Fra teleporterende chips til pokerturneringer uden regler, er det klart, at TV-serien tager os med på en underholdende rejse – også når det kommer til fejl. Måske er det netop de menneskelige brølere, der gør serien så mindeværdig. Så længe vi kan more os over fejltagelserne, kan vi godt tilgive dem lidt tvivlsom grafik og plothuller store nok til at slugte hele galakser.

Andre populære titler: Squid GameThe 13th WarriorUsThe Christmas CardThe Bold and the BeautifulStjernerne på slottetJoyIdentitateStick ItTriangle of SadnessExtremely Wicked, Shockingly Evil and VileThe French DispatchDick TurpinPuzzle mortalSuicide SquadLa haineLyckovikenIndiana Jones și cadranul destinuluiLayer CakeJarheadYou Dont Mess with the ZohanHomeKidnapThe MatchReasonable DoubtThe Curious Case of Benjamin ButtonPaprikaThe IncrediblesRagnarokDavid Attenborough: Mein Leben auf unserem PlanetenWest Side StoryAvengers AssembleThe SonDemolidorWonder Woman 1984Lærkevej – Til Døden os SkillerThe GrandmotherThat 70s ShowDie KaiserinPerfect AddictionA Walk to RememberDont BreathePlus belle la vieA Few Good MenIqbal & superchippenExtractionCosmos: A Spacetime OdysseyThe Express