kinokvinder.dk

Xena: Die Kriegerprinzessin (TV Series 1995–2001)


Overblik

Titel Xena: Die Kriegerprinzessin
Udgivelsesdato 27. oktober 1996 (Tyskland)
Oprindelsesland USA
Også kendt som Xena: Warrior Princess
Filmoptagelsessteder St Lukes, Auckland, New Zealand (Studio)
Produktionsselskab Universal Television

Resmué

Xena: Die Kriegerprinzessin er en tv-serie om den mægtige krigerprinsesse Xena, der har en mørk fortid. Hun begiver sig ud på en mission for at forsone sig selv. På hendes rejse bliver hun ledsaget af bybarden Gabrielle. Sammen drager de rundt i den antikke verden og kæmper for det gode mod ubarmhjertige krigsherrer og guder.

Xena, der tidligere var kendt som Nations ødelæggeren, forsøger at genskabe sit ry ved at kæmpe for det gode. På hendes rejse møder hun Gabrielle, en bybarden der tørster efter eventyr. Sammen nedlægger de nogle af verdens mest formidable modstandere, endda guderne selv.

Warrior Princess Xena begiver sig ud på en mission for at forsone sig selv med sin mørke fortid. Hun får selskab af bybarden Gabrielle. Sammen rejser de rundt i den antikke mytologiske verden og kæmper for det gode mod nådesløse krigsherrer og guder. Xena er en lejlighedsvis overdrevet fantasifuld serie fyldt med action, eventyr, hongkong-inspireret kampsport, komedie og drama. Xena møder flere gange sin fortid og forsøger at rette op på de uretfærdigheder, hun har begået. Gabrielle er ivrig efter at finde sin vej og blive en kriger. De oplever meget sammen, og i centrum for det hele står deres stærke venskab.

Xena var en mægtig kriger og healer i antikkens Grækenland. Tidligere ledede hun en bande af lovløse, der terroriserede hele Grækenland. Hun har fortrudt den skade, hun forårsagede, og rejser nu rundt i landet med sin følgesvend Gabrielle for at opleve eventyr og bekæmpe det onde.

I det antikke Grækenland, i en tid med mytiske legender, var Xena en mægtig kvindelig kriger. Xena forlod sin landsby og ledede en hær af lovløse, der terroriserede landet. Hun var tidligere fjende af den legendariske helt Hercules. Xena begyndte at fortryde, hvad hun havde gjort, og begav sig ud på en mission for at opnå forsoning. Hun blev ledsaget af en ung kvinde ved navn Gabrielle, og sammen rejste de rundt og kæmpede mod ondskabets kræfter. Xena stod ofte over for sine onde fjender, den ubarmhjertige og charmerende Ares og Callisto, en krigerkvinde der søgte hævn over Xena for mordet på hendes familie og ødelæggelsen af hendes landsby, da hun var barn. Xena og Gabrielle blev af og til ledsaget af deres betroede venner, den håbefulde kriger Joxer og tyven Autolycus. Xena modig gerninger ville ændre verdenen…

Andre populære titler: A Vida de PiTillStrisser på SamsøThe BatmanThunderbolt and LightfootiBoyThe RuinsKing of StonksDr. StoneTitaneThe Sommerdahl MurdersiCarlyKnight of CupsImpractical JokersShazam! Fury of the GodsThe EqualizerCaptain America: The First AvengerReignNo Strings AttachedEndings, BeginningsTwilightThe MasterSuicide SquadRaising Jeffrey DahmerStrikeDansegarderobenThe Lion KingThe Hitmans BodyguardAppaloosaYellowjacketsElsker dig for tidenShut InHeaven Knows WhatMin kone fra ParisEurovision Song Contest Liverpool 2023The Shrink Next DoorThe Magnificent CenturyAvicii: True StoriesDont Breathe 2PriestMiss Peregrines Home for Peculiar ChildrenE.T. – Der AußerirdischeLove AgainGooseboyIn TimeAbout TimeCrimson PeakAir