kinokvinder.dk

Yarichin Bitch Club (TV Mini Series 2018–2019)


Overblik

Titel Yarichin Bitch Club
Udgivelsesdato 2018 (USA)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som YBC

Resmué

Takashi Toono bliver overført til Morimori Academy, en drengeinternatskole. På grund af skolens klubpolitik bliver han medlem af fotoklubben. Klubbens medlemmer tilbyder seksuelle tjenester til frustrerede drenge uden nogen anden grund end en kærlighed til sex.

Takashi Tono er en nybegynder, der bliver overført til en drenge skole. Kort efter ankomsten bliver han venner med Kyosuke Yaguchi, der er medlem af fodboldklubben, og inviterer Tono til at slutte sig til klubben. Tonos manglende interesse i sport tvinger ham til at melde sig ind i den mest stille klub af dem alle: fotoklubben. Dog er fotoklubben ikke hvad den giver sig ud for at være, da medlemmernes opgaver indebærer at have sex med andre elever på skolen.

Fem sjove fejl i TV-serien Yarichin Bitch Club

1. Karakterskift – eller er det bare klippefejl?

I denne farverige TV-serie er der en hel del karakterer at holde styr på, og det kan godt være lidt forvirrende nogle gange. Men seerne har opdaget et par ekstra forvirrende øjeblikke, hvor karaktererne ser ud til at skifte personlighed på et splitsekund. Er det et tegn på dyb karakterudvikling, eller er det egentlig bare en klippefejl? Måske er der en ekstraordinær genetisk mutation i klubben, der giver dem magiske evner til at skifte personlighed? Hvem ved!

2. Usynlige rekvisitter – nu ser du dem, nu gør du ikke

En af seernes yndlingsfejl er mysteriet om de usynlige rekvisitter. I en scene ser man en af karaktererne holde en sandwich i den ene hånd, men når kameraet skifter vinkel, er sandwichen forsvundet som dug for solen. Har karakteren magiske evner til at materialisere og desmaterialisere genstande? Eller er produktionen bare lidt for ivrig med saksen i redigeringsrummet? Uanset hvad, er det ret underholdende at se sandwichen forsvinde i en trylleslag fra skærmen!

3. Skiftende vejrforhold – hvornår blev det vinter?

Denne serie byder på masser af drama og intriger, men også nogle meget mystiske vejrfænomener. Seerne har bemærket, at det kan være voldsomt skiftende vejrforhold i løbet af en enkelt scene. Karaktererne går fra at have solbriller på i det skarpe solskin til pludselig at kæmpe mod snestorme og haglvejr, uden at verden nogensinde gik fra sommer til vinter. Er vi blevet fanget i en tidssløjfe eller en parallel univers? Hvem ved, men det er i hvert fald underholdende at se dem kæmpe imod naturens luner!

4. Tyngdekraften er valgfri

Når man er en del af Yarichin Bitch Club, ser det ud til, at tyngdekraften ikke helt følger de almindelige regler. Seerne har observeret flere øjeblikke, hvor karaktererne pludselig svæver gennem luften, som om de er blevet besat af et usynligt rumvæsen. Måske er det en ny træningsteknik for at styrke deres kroppe? Eller måske har produktionsteamet fået fingrene i en hemmelig tyngdekraftsmanipulator? Uanset hvad, er det sjovt at tænke på, hvordan man selv kunne drage fordel af at flyve i hverdagen!

5. Tøjskift på magisk vis

I en serie, hvor mode og stil er så vigtige, er det vigtigt at klæde sig godt på. Men seerne har bemærket nogle ekstraordinære øjeblikke, hvor karaktererne skifter tøj på en helt magisk vis. På den ene tidslinje har de en jeans og t-shirt på, og på den næste tidslinje hopper de lige pludselig rundt i en designerdragt. Er karaktererne i stand til at teleportere sig selv til deres favoritbutikker? Eller er der en genial, men skjult, supersnedig tøjskifter i klubben? Uanset hvad, ville det være fantastisk at have den samme evne til at være stilfuld på et øjeblik!

Andre populære titler: Interstella 5555: The 5tory of the 5ecret 5tar 5ystemOld BoyThe BoogeymanThe GauntletTom Clancys Jack RyanAnt-ManInstant Dream HomeMoms Big TitsLuciferI Think You Should Leave with Tim RobinsonThe Last of UsTerror on the PrairieThe Chelsea DetectiveFantastic Beasts: The Secrets of DumbledoreDer Fluch – The GrudgeBunul dinozaurCheckered Ninja 2Hairy Pussy P.O.V.RaabtaTrue StoryLewisJurnalulUploadHalloween EndsParanormal Activity: Next of KinUrusei yatsuraDescendants 3Guardians of the Galaxy Vol. 2The CovenantThe West WingThe Popes ExorcistHærværkThe Sparks BrothersThe Many Saints of NewarkThe MotherCopenhagen CowboyIm Geheimdienst Ihrer MajestätMy Massive CockCruel SummerThe Super Mario Bros. MovieSteppeulvenIsle of DogsKillers of the Flower MoonAlles steht KopfThe Battle for NaesbygaardDrengene fra AngoraNerveNunca Chove em FiladélfiaJul på Kronborg