kinokvinder.dk

Yeoshingangrim (TV Series 2020–2021)


Overblik

Titel Yeoshingangrim
Udgivelsesdato 9. december 2020 (Sydkorea)
Oprindelsesland Sydkorea
Sprog Koreansk
Også kendt som True Beauty
Produktionsselskaber Bon Factory Worldwide, Studio Dragon, Studio N

Resmué

Efter at være blevet mobbet og diskrimineret på grund af sit grimme udseende, forvandler en gymnasiepige sig selv til en smuk gudinde og stiger hurtigt til berømmelse efter at have mestret kunsten at lægge makeup ved hjælp af online tutorial videoer. 18-årige gymnasieelev Lim Ju-kyung, som har et mindreværdskompleks angående sit udseende, er konstant blevet diskrimineret af sin familie og mobbet af sine jævnaldrende på grund af at blive opfattet som grim. Hun begynder at lære at bruge makeup ved at se en masse makeup tutorial videoer på internettet. Da hun mestrer kunsten lige inden skoleskiftet, viser hendes makeover sig at være transformerende, da hun hurtigt stiger til berømmelse og hendes jævnaldrende kalder hende en gudinde. Trods sin nye popularitet betragter Ju-kyung sig stadig som grim, og hendes største frygt er, at hendes jævnaldrende vil se hendes rigtige ansigt. Desværre bliver dette til virkelighed, da hendes uimodståeligt smukke, populære og mystiske klassekammerat, Lee Su-ho, som hun tidligere er stødt på uden makeup et par gange, genkender hende udover hendes makeup. Su-ho er meget populær blandt de kvindelige elever på skolen, men han hader at være centrum for opmærksomhed og bliver ofte opfattet som kold og fjern. Han har sine egne frygt, og han bærer på en mørk hemmelighed – en tragisk hændelse i fortiden – der har hjemsøgt ham længe. Han og hans tidligere bedste ven, Han Seo-jun, har fjernet sig fra hinanden på grund af denne hændelse, og den skyld, Seo-jun har pålagt Su-ho, har forårsaget ham meget skyldfølelse. Ju-kyung og de skildte venner Su-ho og Seo-jun danner snart et usandsynligt forhold, mens de afslører hemmeligheder, deler deres smerte, vokser sammen og søger trøst hos hinanden.

Forskellige fejl i TV-serien Yeoshingangrim der er opdaget af seere

TV-serien Yeoshingangrim har fanget seernes opmærksomhed med sin spændende historie og charmerende karakterer. Men som med enhver TV-serie er det ikke uden fejl. Her er nogle af de mest morsomme fejl, som seerne har opdaget:

1. Den ustoppelige hårvækst

I en bestemt scene kan seerne ikke undgå at bemærke, at hovedpersonens hår vokser uhæmmet fra en scene til den næste. Det er som om, hun har superhelte-evnen til at gro hår på et sekund! Måske skulle hun overveje en karriere som frisør, hvis skuespilleriet ikke går så godt.

2. Magisk forsvindingsnummer

I en anden episode optræder en karakter med en magisk evne til at forsvinde og dukke op igen uden nogen forklaring. Det er som om han har lært teleportation fra Houdini! Næste gang vi ser ham, må vi huske at spørge, hvilket magisk kæde han gemmer sig med.

3. Tidsrejse på et minut

Der er en scene, hvor to karakterer går ind i et rum, der er uden for deres tidszone. Men når de kommer ud igen, er deres tøj og frisurer blevet fuldstændig forvandlet som om de har været på en tidsrejse. Hvem vidste, at man kan ændre stil på et minut!

4. Det uendelige måltid

I en af ​​familie-scenerne kan man se, hvordan tallerkenerne bare aldrig tømmes. Karaktererne fortsætter bare med at spise, uden at maden nogensinde ser ud til at blive mindre. Måske har de opfundet en magisk madkilde – det er da en lidt mere spændende opfindelse end en TV-serie.

Trods disse sjove fejl har Yeoshingangrim stadig formået at underholde seerne og fastholde deres interesse. Det er fantastisk at se, hvordan seerne kan se alle disse mærkeligheder og stadig nyde serien. Det beviser virkelig, at TV-serier kan være underholdende selv med lidt skæve øjeblikke.

Andre populære titler: Angels & DemonsIndiana Jones și cadranul destinuluiHustlersBabylon 5Bone TomahawkDances with WolvesSuicide ClubGone in 60 SecondsSouthpawJoe DirtBadehotelletAnna Pihl – Auf Streife in KopenhagenNaked LunchFar til Fire Gir Aldrig OpAnnieThe Dark Knight RisesEtterglødOrange Is the New BlackMimmiGarfield 2Orphan: First KillRio 26 UndergroundP-ValleyKagefabrikkenGood Boys – Nix für kleine JungsSuccessionThe Blair Witch ProjectThe Good NursePoint BreakAlice in WonderlandMagpie MurdersIron ManBillionsLucy Shimmers and the Prince of PeaceSing StreetIyi Adamin 10 GünüThe Last of UsFlatlinersOtto er et næsehornMr InbetweenSonic the Hedgehog 3The Crowded RoomElsker dig for tidenAgatha Christies HjersonLuciferGossip GirlJohn WickIn the Mood for LoveYellowjackets