kinokvinder.dk

You (TV Series 2018–2024)

De medvirkende i TV-serien You

TV-serien You har vundet stor popularitet siden dens første sæson blev udgivet i 2018. Med en spændende og til tider skræmmende fortælling og en fantastisk skuespillerbesætning er det ikke svært at forstå, hvorfor serien har fanget seernes opmærksomhed. Her er nogle af de vigtigste skuespillere, der har medvirket i serien:

Penn Badgley som Joe Goldberg

Penn Badgley spiller den karismatiske og manipulerende Joe Goldberg. Med sin besættelse af at hjælpe og beskytte de personer, han elsker, går han ned ad en farlig vej, der bringer ham i konflikt med både sig selv og andre. Penn Badgley bringer en dybde og kompleksitet til rollen, der gør Joe Goldberg både tiltalende og afskyelig.

Victoria Pedretti som Love Quinn

Victoria Pedretti spiller Love Quinn, en ung kvinde, der kommer ind i Joes liv og vender det på hovedet. Hun er kærlig og beskyttende over for sine nærmeste, men hun har også en mørk side, der gør hende meget lig Joe. Victoria Pedretti formår at skabe en karakter, der er både charmerende og skræmmende.

Tati Gabrielle som Marienne Bellamy

Tati Gabrielle portrætterer Marienne Bellamy, en dygtig privatdetektiv, der er opsat på at afsløre Joes hemmeligheder. Hendes beslutsomhed og snilde gør hende til en modstander, Joe skal tage meget alvorligt. Tati Gabrielle leverer en stærk præstation, der får Marienne til at fremstå som en uundværlig karakter i serien.

Ambyr Childers som Candace Stone

Ambyr Childers spiller Candace Stone, Joes tidligere kæreste, som angiveligt er død. Hendes tilbagevenden i Joes liv skaber kaos og tvivl om hans handlinger. Ambyr Childers skaber en karakter, der er både mystisk og frygtindgydende.

Elizabeth Lail som Guinevere Beck

Elizabeth Lail spiller Guinevere Beck, en ung forfatter, der bliver Joes besættelse og objekt for hans trang til at kontrollere og beskytte. Hendes uskyld og sårbarhed gør hende til en tragisk figur i serien. Elizabeth Lail formår at vække sympati for Beck og gøre hendes skæbne endnu mere hjerteskærende.

Charlotte Ritchie som Kate Galvin

Charlotte Ritchie spiller Kate Galvin, en journalist, der bliver trukket ind i Joes verden og får mistanke om, at han skjuler mørke hemmeligheder. Hendes nysgerrighed og beslutsomhed tilføjer en ny dimension til serien. Charlotte Ritchie skaber en karakter, der er modig og intelligent.

James Scully som Forty Quinn

James Scully spiller Forty Quinn, Loves tvillingebror. Han er en kompleks karakter med en fortid præget af afhængighed og relationelle udskejelser. James Scully formår at portrættere Forty som både ufejlbarlig og sårbart, hvilket gør karakteren til en vigtig del af serien.

Saffron Burrows som Dottie Quinn

Saffron Burrows fremstiller Dottie Quinn, moren til Forty og Love. Hun er en karakter med mange lag, der kæmper med sine egne dæmoner og forsøger at beskytte sine børn. Saffron Burrows bringer både styrke og skrøbelighed til karakteren, hvilket gør hendes præstation bemærkelsesværdig.

Luca Padovan som Paco

Luca Padovan spiller Paco, en ung dreng, der bor i Joes lejlighedskompleks. Han bliver jævnligt vidne til Joes farlige handlinger og indgår i nogle af seriens mest intense øjeblikke. Luca Padovan formår at give Paco en troværdig og rørende præstation.

Jenna Ortega som Ellie Alves

Jenna Ortega portrætterer Ellie Alves, en frygtløs teenager, der bliver en vigtig person i Joes liv. Hendes stærke personlighed og stædighed gør hende til en karakter, der ikke lader sig intimidere af Joe. Jenna Ortega giver Ellie en livlig og energisk tilstedeværelse.

Tilly Keeper som Lady Phoebe

Tilly Keeper spiller Lady Phoebe, en britisk adelskvinde, der bliver en del af Joes verden. Hun tilfører serien en elegance og en følelse af mystik. Tilly Keeper formår at skabe en karakter, der fremstår som både sofistikeret og sårbart.

Zach Cherry som Ethan

Zach Cherry spiller Ethan, en af Joes kolleger, der hurtigt bliver venner med ham. Ethan tilbyder en humoristisk og let stemning i serien, der iblandt kan være meget dyster. Zach Cherry bringer en sjov og charmerende præstation til rollen.

Ed Speleers som Rhys

Ed Speleers portrætterer Rhys, en person med en tvivlsom fortid, der kommer ind i Joes liv og skaber spænding og fare. Ed Speleers leverer en fascinerende præstation, der gør Rhys til en karakter, man ikke kan undgå at være nysgerrig på.

Shalita Grant som Sherry Conrad

Shalita Grant spiller Sherry Conrad, en ambitiøs og hårdnakkede kvinde, der bliver en rival til Joe. Hendes intensitet og uredsel gør hende til en karakter, der får en til at sidde på kanten af stolen. Shalita Grant giver Sherry en imponerende og karismatisk præstation.

Carmela Zumbado som Delilah Alves

Carmela Zumbado fremstiller Delilah Alves, Ellies storesøster og en ambitiøs reporter. Hendes mod og beslutsomhed er afgørende for handlingens udvikling. Carmela Zumbado giver Delilah en autentisk og stærk præstation.

Nicole Kang som Lynn Lieser

Nicole Kang spiller Lynn Lieser, en skuespiller, der krydser veje med Joe. Hendes kombination af uskyld og ambitioner gør hende til en karakter, der har en betydelig indflydelse på seriens gang. Nicole Kang giver en rørende og kompleks præstation.

Scott Speedman som Matthew Engler

Scott Speedman portrætterer Matthew Engler, en målrettet privatdetektiv, der jagter Joes hemmeligheder. Hans stædighed og dedikation bringer ham ind i farlige situationer. Scott Speedman leverer en troværdig og spændingsfyldt præstation.

Dylan Arnold som Theo Engler

Dylan Arnold spiller Theo Engler, Matthews unge og idealistiske bror. Han bliver fanget i en farlig konflikt mellem familie og retfærdighed. Dylan Arnold formår at levere en præstation, der giver Theo både sårbarhed og styrke.

Denne liste af skuespillere er blot et udvalg af de mange talentfulde mennesker, der har bidraget til at gøre TV-serien You til en spændende og nervepirrende oplevelse. Med deres dygtighed har de skabt karakterer, der er uforglemmelige og har ført til, at serien har fanget millioner af seere verden over.

Serien er skabt af Greg Berlanti og Sera Gamble, der sammen har formået at skabe en historie, der holder seerne fanget fra start til slut. Deres talent for at skabe spænding og drama har været afgørende for seriens succes.

Det er svært at nævne alle de medvirkende i TV-serien You, da der er mange andre talentfulde skuespillere, der også har bidraget til seriens kvalitet. Men alle disse skuespillere har uden tvivl spillet en afgørende rolle i at gøre serien til en af de mest populære og omtalte serier i de seneste år.

Overblik

Titel You
Udgivelsesdato 9. september 2018 (USA)
Oprindelsesland USA
Filmplaceringer Logos Bookstore – 1575 York Avenue, Yorkville, Upper East Side, New York City, New York, USA (Mooneys, Joes arbejdsplads i sæson 1)
Produktionsselskaber Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur, Alloy Entertainment

Resmué

You er en intens TV-serie baseret på Caroline Kepnes bestseller-roman af samme navn. Serien følger en farligt charmerende og næsten besættende ung mand, der går til ekstreme længder for at integrere sig i livet hos de personer, han er fikseret på.

I centrum af historien står en genial boghandler, der krydser veje med en aspirerende forfatter. Hans svar på spørgsmålet om, hvad man ville gøre for kærligheden, bliver tydeligt: alt. Ved hjælp af internettet og sociale medier som værktøjer indsamler han de mest intime detaljer og kommer tæt på hende. Hvad der begynder som en charmerende og klodset forelskelse udvikler sig hurtigt til en besættelse, hvor han tøvende og strategisk fjerner enhver forhindring – og person – på sin vej. — ahmetkozan

Funny fejl i TV-serien You: Seernes skarpe øje opdager det utrolige!

Fejlene der afslører at Joe er lidt af en boganalfabet

Som en elsker af bøger, især sjældne og antikke udgaver, ville man tro, at Joe i TV-serien You ville have styr på de grundlæggende regler for at passe på sine skatte. Men seerne har opdaget nogle utrolige fejl, der afslører, at Joe stadig skal lære lidt om bogpleje.

Hvem vidste, at rygraden er vigtig?

En vigtig fejl, som nogle seere har bemærket, er den måde, Joe håndterer paperback-bøger på. Som enhver bogelsker burde vide, bør man aldrig folde omslaget bagud på en paperback. Det belaster ryggen og ødelægger bogens form og struktur. Mon vi skal sende ham en instruktionsmanual om, hvordan man håndterer bøger?

Er Joe for distræt?

Udover at behandle bøger groft, er der også seere, der har bemærket Joes dårlige vaner med at tabe bogmærker. Hvor er konsekvensen, Joe? Du kan ikke bare bruge alt muligt som bogmærke, og så lade det falde ud af bogen, når du er færdig. Det er næsten som om, at din hjerne er et større rod end dit kælderlager, hvor du gemmer alle dine souvenirs.

Du skal også læse forordet, Joe!

Fejlene stopper ikke der. Mange seere har lagt mærke til, at Joe hopper direkte ind i bøgerne uden at læse forordet. Selvom det kan virke som en ubetydelig detalje, er det faktisk en vigtig del af læseoplevelsen. Og hey, bøger har også rettigheder, Joe, de vil gerne have deres forord læst! Måske burde Joe investere i lidt mere tålmodighed.

Joe har brug for en bibliotekar som wingman

Alt i alt er det klart, at vores kære Joe stadig har meget at lære, når det kommer til bøger. Måske skulle han overveje at ansætte en bibliotekar som sin wingman – en nørdet sidekick, der kan guide ham på rette vej. Vi håber, at Joe kan forbedre sin bogopførsel i sæson 3, ellers kan han ende med at blive indkaldt til det lokale bogelskernes tribunal.

Andre populære titler: White Boy RickJoe BellMechanic: ResurrectionMatadorRock n Roll CampingThe Batman 2MacGyverThe Inspector Lynley MysteriesSiloBlendedAnders Matthesen: Hva snakker du om?LuckThe MenuDie EisprinzenOnly Murders in the BuildingEverybody Hates ChrisThe White TigerSoundtrack #1MaidBrødrene Mortensens julJolly RogerThe Magnificent SevenSuitsRain DogsDeath on the NileAnders Matthesen: Tal for dig selvFear and Loathing in Las VegasTwilightArrivalThe Old ManNo Sudden MoveTeslaMcGregor ForeverCatherine Called BirdyThe Valhalla Murders365 DaysVillads fra ValbySleepy HollowFinders FeeCrima din Orient ExpressThe Secret of Skinwalker RanchThe CounselorAnja & Viktor – In Sickness and in HealthBand of BrothersCold HawaiiDen som dræberFurios si iute 6Good Luck Guys SverigeTop GunSå er der hund