kinokvinder.dk

Younger (TV Series 2015–2021)

De medvirkende i TV-serien Younger

Sutton Foster

Sutton Foster spiller hovedrollen som Liza Miller i TV-serien Younger. Hun er en talentfuld skuespillerinde med en imponerende karriere bag sig. Foster har medvirket i 84 episoder af Younger fra 2015 til 2021. Hendes karakter, Liza Miller, er en kvinde i 40erne, der udgiver sig for at være i 20erne for at finde arbejde i den konkurrenceprægede New York City-forlagsverden.

Hilary Duff

Hilary Duff spiller rollen som Kelsey Peters i TV-serien Younger. Hun har medvirket i 84 episoder af serien fra 2015 til 2021. Duff er bedst kendt for sin rolle som Lizzie McGuire i den populære Disney Channel-serie af samme navn. I Younger spiller hun en ambitiøs redaktør, der bliver Liza Millers bedste ven og allierede på arbejdet.

Debi Mazar

Debi Mazar portrætterer Maggie Amato i Younger. Hun har medvirket i 82 episoder af serien fra 2015 til 2021. Mazar er en erfaren skuespillerinde, der har været aktiv i underholdningsbranchen i mange år. Hun har optrådt i både film og TV-shows og har etableret sig som en alsidig og talentfuld kunstner.

Nico Tortorella

Nico Tortorella spiller Josh i Younger. Han har optrådt i 79 episoder af serien fra 2015 til 2021. Tortorella er en amerikansk skuespiller, der også arbejder som model og forfatter. I Younger spiller han en tatoveret tatovør, der indleder et romantisk forhold til Liza Miller.

Miriam Shor

Miriam Shor er en anden talentfuld skuespillerinde i Younger. Hun spiller karakteren Diana Trout og har medvirket i 74 episoder af serien fra 2015 til 2021. Shor er kendt for sine roller både på scenen og på skærmen og har opnået stor anerkendelse for sit arbejde inden for teaterverdenen.

Peter Hermann

Peter Hermann spiller Charles Brooks i Younger. Han har medvirket i 73 episoder af serien fra 2015 til 2021. Hermann er en amerikansk skuespiller, der også har arbejdet som forfatter. Før sin medvirken i Younger var han repræsenteret i flere populære TV-shows og film.

Molly Bernard

Molly Bernard spiller karakteren Lauren Heller i Younger. Hun har optrådt i 69 episoder af serien fra 2015 til 2021. Bernard er en talentfuld skuespillerinde, der har modtaget positiv kritik for sin præstation i Younger.

Charles Michael Davis

Charles Michael Davis spiller Zane Anders i Younger. Han har medvirket i 28 episoder af serien fra 2017 til 2021. Davis er en amerikansk skuespiller, der har haft roller i flere populære TV-shows.

Laura Benanti

Laura Benanti spiller Quinn Tyler i Younger. Hun optrådte i 18 episoder af serien fra 2018 til 2021. Benanti er en talentfuld skuespillerinde og sangerinde, der har optrådt både på Broadway og i film og TV-shows.

Tessa Albertson

Tessa Albertson spiller karakteren Caitlin Miller i Younger. Hun har optrådt i 18 episoder af serien fra 2015 til 2021. Albertson er en ung skuespillerinde, der har vist sit talent i en række forskellige projekter.

Phoebe Dynevor

Phoebe Dynevor spiller Clare i Younger. Hun har medvirket i 17 episoder af serien fra 2017 til 2021. Dynevor er en britisk skuespillerinde, der er bedst kendt for sin rolle som Daphne Bridgerton i Netflix-serien Bridgerton.

Michael Urie

Michael Urie spiller Redmond i Younger. Han har optrådt i 15 episoder af serien fra 2016 til 2021. Urie er en amerikansk skuespiller og tv-vært, der også har optrådt på Broadway og i en række teaterproduktioner.

Dan Amboyer

Dan Amboyer spiller Thad Steadman i Younger. Han optrådte i 15 episoder af serien fra 2015 til 2016. Amboyer er en amerikansk skuespiller, der har medvirket i både film og TV-produktioner.

Chris Tardio

Chris Tardio spiller Enzo i Younger. Han har optrådt i 14 episoder af serien fra 2016 til 2021. Tardio er en amerikansk skuespiller, der har arbejdet i både teater- og filmverdenen.

Jennifer Westfeldt

Jennifer Westfeldt spiller Pauline i Younger. Hun optrådte i 13 episoder af serien fra 2017 til 2021. Westfeldt er en amerikansk skuespiller og forfatter, der har medvirket i flere film og TV-shows.

Delphina Belle

Delphina Belle spiller Nicole i Younger. Hun optrådte i 11 episoder af serien fra 2015 til 2021. Belle er en ung skuespillerinde, der har vist sit talent i Younger.

Ben Rappaport

Ben Rappaport spiller Max i Younger. Han har optrådt i 10 episoder af serien fra 2016 til 2021. Rappaport er en amerikansk skuespiller, der har medvirket i både film og TV-shows.

Mather Zickel

Mather Zickel spiller Richard i Younger. Han har medvirket i 9 episoder af serien fra 2016 til 2017. Zickel er en amerikansk skuespiller, der har haft roller i flere populære TV-shows.

Alle de medvirkende i Younger har bidraget til seriens succes og har skabt mindeværdige karakterer, der har fanget seernes opmærksomhed. Sammen har de formået at skabe en underholdende og dybtgående fortælling om kærlighed, venskab og identitet i en aldersmæssigt kompleks verden. Med deres talent og engagement har de gjort Younger til en af de mest populære TV-serier i sin genre.

Youngers skaberkraft, Darren Star, fortjener også anerkendelse for at have skabt en serie, der har formået at appellere til et bredt publikum og behandle vigtige emner på en lettilgængelig måde.

Overblik

Titel Younger
Udgivelsesdato 24. februar 2015 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Gái Già
Filmlokationer New York City, New York, USA
Produktionsselskaber Darren Star Productions, Jax Media

Resmué

TV-serien Younger følger historien om den 40-årige Liza, en nyligt fraskilt mor, der forsøger at genstarte sin karriere og kærlighedsliv som en 26-årig.

Efter en tilfældig misforståelse, hvor hun bliver forvekslet med at være yngre end hun egentlig er, beslutter Liza sig for at gribe chancen for at starte forfra. Hun opdager dog hurtigt, at det er næsten umuligt at begynde helt fra bunden i hendes alder.

En tilfældig møde med en fyr i 20erne på en bar overbeviser hende om, at hun ser yngre ud end hun er. Derfor beslutter Liza sig for at udgive sig som værende 26 år gammel, med hjælp fra sin bedste veninde Maggie, der giver hende en make-over.

Udstyret med ny selvtillid får hun job som assistent for den temperamentsfulde Diana. Sammen med sin nye kollega og ligeledes unge Kelsey, forsøger Liza at forfølge sin drømmekarriere.

Younger er en underholdende tv-serie, der skildrer Lizas sjove og udfordrende rejse, hvor hun jonglerer mellem at opretholde sin løgn og navigere i et arbejdsmiljø, hvor hun er omgivet af unge mennesker.

Fem sjove fejl fundet i TV-serien Younger

Jeg ved ikke, hvor gammel hovedpersonen egentlig er

Younger handler om en kvinde, der foregiver at være meget yngre, end hun egentlig er, for at få job i forlagsbranchen. Men ærligt talt, hvor gammel er hun egentlig? Serien påstår, at hun er i midten af ​​30erne, men når jeg ser hende, ser hun ikke en dag ældre ud end 25. Enten har hun en utrolig god fugtighedscreme, eller også må skuespillerinden have spist et mirakel aldrings-piller!

Hver karakter har en ubegrænset Instagram-account

Jeg ved ikke med jer, men jeg har aldrig set en Instagram-konto, der ikke har et eneste billede fra flere år tilbage. Men i Younger ser det ud til, at hver karakter har haft en ubegrænset Instagram-konto lige siden de blev født. Der er ikke så meget som et enkelt førstebillede af dem med en barnens grimasse eller en teenage-selie. Måske var de bare alt for fokuserede på at lede efter gode filtre i stedet!

Kontinuitet? Hvad er det?

Jeg elsker når tingene bliver lidt magiske, men jeg er ikke sikker på, at det var meningen i Younger. Personerne i serien har en fantastisk evne til at skifte tøj og frisurer på et split sekund, uden det påvirker tidsforløbet. Måske er det en del af fashion-verdenens hemmeligheder, som vi normale dødelige ikke er bekendt med. Eller også har de bare nogle dygtige stylister!

Hvor er virkeligheden henne?

Jeg ved, at TV-serier ikke altid er det mest realistiske, men der er alligevel nogle ting, der gør mig hovedrystende. I Younger er der en karakter, der stjæler sin lillesøsters identitet og bliver ansat i et forlag uden nogen nogensinde opdager det. Jeg tror, jeg vil overveje at skifte karriereretning – hvem ved, måske kan jeg blive Darth Vader uden at nogen opdager det!

Hvem har brug for en licens, når man vil køre en bil?

Jeg ved ikke, hvordan det forholder sig i New York, men jeg er ret sikker på, at man stadig skal have et kørekort for at køre en bil. Men i Younger ser det ud til, at denne regel ikke gælder for vores hovedpersoner. De kan bare hoppe ind bag rattet og køre rundt i byen uden en eneste politimand, der tager notits. Måske kan de også trylle og lave bilen om til en fugl, hvem ved?

Andre populære titler: Cowboys & AliensAbbott ElementaryOshi no Ko: Mein StarThe White LotusHalloweenKlausYu-Gi-Oh!The Equalizer 3Ladrões de EliteNynneIndiana Jones și cadranul destinuluiThe ImpossibleThe MummyPeaky BlindersOver grænsenWheeler DealersMatadorSpeak No EvilSisuI Am Not Okay with ThisGhostbusters – Die GeisterjägerAnastasiaFatal InjectionsBeautiful DisasterCrimes of the FutureInstant Family365 Days: This Day9 BulletsThe RigMeth HeadMidnight CallerBelgraviaCloseThe Big CThe Lost CityJoe BellThe Night HouseThe ExpanseMoonfallThe WitcherThe RoadD-ToxModern FamilyIsnt It RomanticUnbrokenDexter: New BloodThe CommitmentsKaren Pirie