kinokvinder.dk

Your Honor (TV Series 2020–2023)

De medvirkende i TV-serien Your Honor

Your Honor er en amerikansk TV-serie, der havde premiere i 2020 og fortsætter indtil 2023. Den sætter fokus på den komplekse retssag involverende en hærdet dommer og hans søn. Serien har et fremragende cast, bestående af dygtige skuespillerinder og skuespillere.

Bryan Cranston som Michael Desiato

Bryan Cranston spiller hovedrollen som Michael Desiato, en dommer ved byretten i New Orleans. Cranston er kendt for sin rolle som Walter White i TV-serien Breaking Bad, hvor han modtog kritikerroste præstationer. Han har også været med i film som Argo og Trumbo. I Your Honor bringer Cranston sin karakteristiske karisma og dygtighed til sin rolle som den følelsesmæssigt belastede dommer.

Hope Davis som Gina Baxter

Hope Davis spiller Gina Baxter, der er mor til en af de centrale karakterer, Fia Baxter. Davis er en erfaren skuespillerinde, der tidligere har medvirket i film som About Schmidt og Captain America: Civil War. Med sin talentfulde skuespilsevner bringer Davis dybde og empati til sin rolle som den påvirkede mor.

Michael Stuhlbarg som Jimmy Baxter

Michael Stuhlbarg spiller Jimmy Baxter, en magtfuld gangster og Fias far. Stuhlbarg har tidligere medvirket i film som A Serious Man og Call Me by Your Name, samt TV-serier som Boardwalk Empire. Han er kendt for at levere eftersynet og nuancerede præstationer, og i Your Honor er det ingen undtagelse.

Lilli Kay som Fia Baxter

Lilli Kay portrætterer rollen som Fia Baxter, datter af Gina og Jimmy Baxter. Hun er en talentfuld ung skuespillerinde, der tidligere har optrådt i serier som Chambers og The Mindy Project. Kay bringer en overbevisende og rørende præstation til sin rolle som den følelsesmæssigt udfordrede teenager.

Isiah Whitlock Jr. som Charlie Figaro

Isiah Whitlock Jr. spiller rollen som Charlie Figaro, som er Michael Desiatos bedste ven og en indflydelsesrig advokat. Whitlock Jr. er mest kendt for sin rolle som Clay Davis i TV-serien The Wire. Han tilføjer en kant og troværdighed til sin karakter i Your Honor.

Benjamin Flores Jr. som Eugene Jones

Benjamin Flores Jr. portrætterer rollen som Eugene Jones, en af seriens unge karakterer. Han er en talentfuld skuespiller, der tidligere er blevet set i film som Happy Feet Two og Ride Along. I Your Honor leverer Flores Jr. en overbevisende præstation som den sårbar og tapper unge mand.

Keith Machekanyanga som Trey Little Mo Monroe

Keith Machekanyanga spiller rollen som Trey Little Mo Monroe, en af seriens centrale karakterer. Han er en relativt uerfaren skuespiller, der er ved at gøre sig bemærket med sin præstation i Your Honor. Machekanyanga bringer integritet og autenticitet til sin karakter.

Jimi Stanton som Carlo Baxter

Jimi Stanton portrætterer rollen som Carlo Baxter, en af Baxters sønner. Stanton har tidligere medvirket i film som Mid90s og The Incredible Burt Wonderstone. Han bringer en skrøbelighed og kompleksitet til sin karakter i Your Honor.

Andrene Ward-Hammond som Big Mo

Andrene Ward-Hammond spiller rollen som Big Mo, en betroet medarbejder af Jimmy Baxter. Hun har tidligere optrådt i TV-serier som Mindhunter og The Resident. Ward-Hammond bringer integritet og styrke til sin karakter

Amy Landecker som Det. Nancy Costello

Amy Landecker portrætterer rollen som Det. Nancy Costello, en politidetektiv, der er involveret i efterforskningen af den centrale forbrydelse i serien. Hun er mest kendt for sin rolle som Sarah Pfefferman i TV-serien Transparent. Landecker bringer dygtighed og autoritet til sin karakter.

Tony Curran som Frankie

Tony Curran spiller Frankie, en fixer og betroet medarbejder af Jimmy Baxter. Han er en skotsk skuespiller, der tidligere har medvirket i film som The League of Extraordinary Gentlemen og Gladiator. Curran bringer en intensitet og mystik til sin karakter i Your Honor.

Carmen Ejogo som Lee Delamere

Carmen Ejogo spiller rollen som Lee Delamere, en kvinde med en dystert forbindelse til dommer Desiato. Ejogo er kendt for sin rolle som Seraphina Picquery i Fantastic Beasts-filmene. I Your Honor tilføjer Ejogo en spændende og gådefuld dimension til sin karakter.

Hunter Doohan som Adam Desiato

Hunter Doohan portrætterer rollen som Adam Desiato, sønnen af dommer Michael Desiato. Doohan er en relativt ny skuespiller, der for første gang får chancen for at vise sit talent i Your Honor. Han bringer en sårbarhed og kompleksitet til rollen som den unge mand, der forsøger at navigere i en desperat situation.

Margo Martindale som Elizabeth

Margo Martindale spiller rollen som Elizabeth, en respekteret dommer og mentor for Michael Desiato. Martindale er en erfaren skuespillerinde, der har været med i film som August: Osage County og Mothers Day. Hun bringer en autoritet og et værdigt nærvær til sin karakter i Your Honor.

Rosie Perez som Olivia Delmont

Rosie Perez portrætterer rollen som Olivia Delmont, en kvinde fra dommer Desiatos fortid med en hemmelighed. Perez er en talentfuld skuespillerinde, der tidligere har medvirket i film som Fearless og Birds of Prey. I Your Honor bringer Perez en intensitet og en element af mystik til sin karakter.

Cullen Moss som Det. Rudy Cunningham

Cullen Moss spiller rollen som Det. Rudy Cunningham, en politidetektiv, der er involveret i efterforskningen af forbrydelsen i serien. Han er mest kendt for sin rolle som Gaston Means i TV-serien Boardwalk Empire. Moss bringer autenticitet og dybde til sin karakter.

David Maldonado som Lt. Brendan Cusack

David Maldonado portrætterer rollen som Lt. Brendan Cusack, en politiofficer, der forsøger at løse forbrydelsen. Maldonado er en skuespiller, der tidligere har medvirket i film som The Place Beyond the Pines og Remember Me. Han bringer troværdighed og hårdhed til sin karakter.

Gavin Chief Meredith som Chris

Gavin Chief Meredith spiller rollen som Chris, en betroet medarbejder af Jimmy Baxter. Meredith er bedst kendt for sin underholdende rolle som Chief i TV-serien The Walking Dead. Med sin tilstedeværelse og karisma tilføjer Meredith et lag af uforudsigelighed til sin karakter i Your Honor.

Disse talentfulde skuespillere bidrager alle til at skabe en dybdegående og spændende fortælling i TV-serien Your Honor. Deres præstationer bringer karaktererne til live og skaber et engagerende drama, der efterlader seeren på kanten af ​​sædet.

Serien er skabt af Peter Moffat og har modtaget ros fra både kritikere og seere for sit spændende plot og karakterudviklingen. Your Honor er en must-watch TV-serie for elskere af intense retsdramaer og fremragende skuespil.

Overblik

Titel Your Honor
Udgivelsesdato 6. december 2020 (USA)
Oprindelsesland USA
Sprog Engelsk
Også kendt som Ваша Честь
Optagelsessteder New Orleans, Louisiana, USA
Produktionsselskaber CBS Television Studios
King Size Productions
Moon Shot Entertainment

Resmué

TV-serien Your Honor handler om en dommer i New Orleans, spillet af Bryan Cranston, der står over for sin egen dybeste overbevisning, da hans søn er involveret i en påkørsel, der involverer en organiseret kriminelfamilie.

Som byens borgere trues af hævn, løgne og bedrag, står Michael Desiato over for en række valg, der synes umulige, og han opdager, hvor langt en ærlig mand vil gå for at redde sin søns liv.

Fem sjove fejl i TV-serien Your Honor

1. Den flyvende mobiltelefon

I episoden The Trial ser vi en scene, hvor hovedkarakteren Michael Desiato er i retten og hans mobiltelefon ringer. Han undskylder sig og går ud af retssalen for at besvare opkaldet. Men hold nu lige fast, for det bliver virkelig interessant – mobiltelefonen flyver simpelthen ud af hans lomme og lander på gulvet flere meter væk! Er det mon en ninja-telefon eller et helt mislykket forsøg på at undslippe situationen? Vi bliver nødt til at takke redigeringsafdelingen for denne uforglemmelige fadæse!

2. Den magiske briller

I afsnittet The Accident sker der noget mærkeligt med Michaels briller. I starten af scenen er han helt klart iført almindelige briller, men når kameraet skifter vinkel og vender tilbage til ham, har han pludselig et par solbriller på! Måske ønskede han bare at være den cool dommer i retten, men det virker som om, at hans briller har fået et eget liv.

3. Den forsvindende tatovering

I episoden The Confession ser vi Michael i badet, og han er tydeligvis en tatoveret fyr. Men pludselig forsvinder tatoveringen! Han ser ud til at have noget tryllespul på lager, der kan skjule hans kropsudsmykning på kommando. Hvis det var mig, der havde en så handy trylleformular, ville jeg også sørge for at mine hemmelige tatoveringer ikke blev afsløret for alle.

4. Den teleporterende jakke

Her er en virkelig mærkelig fejl! I afsnittet The High ser vi Michael, der går ned ad en gang i retsbygningen iført sin jakke. Men når vi ser ham et øjeblik senere i retssalen, er jakken pludselig forvandlet til en smart blazer! Er der mon en eksklusiv jakkeskifter-klub i bygningen, hvis medlem Michael er blevet? Næste gang vi ser ham, kan det være, at han er iført en frakke fra det 18. århundrede!

5. Den tidrejsende avis

I den spændende finaleepisode The Verdict er der en scene, hvor Michaels kone læser en avis med overskriften Breaking News. Det ser ud til at være en helt almindelig avis – indtil du vender blikket til datoetiketten. Hold da op, det ser ud til, at de har formået at rejse tilbage i tiden! Avisen siger nemlig, at det er den 25. marts 2020, men vi ved alle sammen godt, at episoden først blev udsendt i 2021. Er det mon et hint om, at de har nogle seriøse tidsrejseplaner til næste sæson?

Andre populære titler: Beyond TingriAmerican PsychoBusters WorldWish DragonTrappedRaceThe Next StepDie HardThe GooniesKickboxerLast ResortBig Fake TitsEin Duke kommt selten alleinResident Evil: The Final ChapterThe AmbassadorThe Lost KingRio 2To Love-Ru – DarknessAhsokaGreaseStar Trek: Strange New WorldsYellowstoneTransformers 3: Die dunkle Seite des MondesA Teoria de TudoAngel Falls Christmas1984The Constant GardenerDo Jeito Que Elas QueremEighth GradeHustlersSandmanGuardians of the GalaxyIn the Name of the King: A Dungeon Siege TalePerfectAfterlife of the PartyLittle Big GirlRoboCopFallenBefore SunriseTeen Wolf: The MovieAfterSomebody SomewhereMasters of the AirThe Last of UsElsker dig for tidenJournal 64AmbulanceHe Never DiedBelieve Me: The Abduction of Lisa McVey