kinokvinder.dk

Yuukoku no Moriarty (TV Series 2020–2022)

Medvirkende i TV-serien Yuukoku no Moriarty

TV-serien Yuukoku no Moriarty er en japansk animeserie baseret på mangaen af samme navn skrevet af Ryōsuke Takeuchi og illustreret af Hikaru Miyoshi. Serien er blevet meget populær blandt animeelskere over hele verden siden dens premiere i 2020. En af grundene til seriens popularitet er de fantastiske præstationer fra skuespillerne, der har givet liv til de forskellige karakterer. Her er en liste over de medvirkende i TV-serien Yuukoku no Moriarty:

Hovedroller:

  • Sôma Saitô som William James Moriarty: Sôma Saitô lægger stemme til hovedkarakteren i serien, William James Moriarty. Han er en højt begavet kriminalist, der drømmer om at skabe en verden uden sociale uligheder.
  • Aaron Dismuke som William James Moriarty: Aaron Dismuke tager over som stemmen til William James Moriarty i nogle af episoderne. Han formår at indfange karakterens kompleksitet og dybde.
  • Theo Devaney som Sherlock Holmes: Theo Devaney giver stemme til den berømte detektiv Sherlock Holmes. Han er en karismatisk og skarp observatør, der kæmper for retfærdighed.
  • Ryan Colt Levy som Dr. John H. Watson: Ryan Colt Levy udlåner sin stemme til Dr. John H. Watson, Sherlock Holmes trofaste følgesvend. Han bliver en afgørende del af Moriarty-brødrenes historie.
  • Nazeeh Tarsha: Nazeeh Tarsha lægger stemme til en ukendt karakter i serien.

Biroller:

  • Stephen Chatfield: Stephen Chatfield er en talentfuld stemmeskuespiller, der giver stemme til forskellige karakterer i serien.
  • Brianna Roberts: Brianna Roberts supplerer besætningen som en yderligere stemmeskuespiller.
  • Kayleigh McKee som Charles Augustus Milverton: Kayleigh McKee giver stemme til Charles Augustus Milverton i nogle af episoderne. Han er en notorisk kriminel, der ofte står over for Moriarty.
  • Kenji Nojima som Charles Augustus Milverton: Kenji Nojima tager også over som Charles Augustus Milverton i nogle af episoderne.
  • Sarah Roach: Sarah Roach har en mindre rolle i serien med sin stemme.
  • Jennifer Losi: Jennifer Losi giver stemme til en karakter ved navn Jennifer.
  • Jacob Craner: Jacob Craner supplerer besætningen som en yderligere stemmeskuespiller.
  • Gerard Caster: Gerard Caster lægger stemme til forskellige karakterer i serien.
  • Elsie Lovelock som Mary Morstan: Elsie Lovelock giver stemme til Mary Morstan i visse episoder. Hun er en vigtig karakter i Moriarty-brødrenes historie.
  • Ciarán Strange som Harry: Ciarán Strange giver stemme til karakteren Harry i visse episoder.
  • Anjali Kunapaneni: Anjali Kunapaneni supplerer besætningen som en yderligere stemmeskuespiller.
  • Kellen Goff som Eddie Hawthorne: Kellen Goff giver stemme til Eddie Hawthorne i en enkelt episode. Eddie er en af Moriarty-brødrenes allierede.
  • Brittney Karbowski som Burtons Son: Brittney Karbowski lægger stemme til Burtons Son i en enkelt episode.

Den fantastiske præstation fra skuespillerne i TV-serien Yuukoku no Moriarty har været afgørende for dens succes. Deres talent og evne til at formidle de forskellige karakterer gør serien endnu mere engagerende og spændende at følge med i.

Overblik

Titel Yuukoku no Moriarty
Udgivelsesdato 11. oktober 2020 (Japan)
Oprindelsesland Japan
Også kendt som Moriarty the Patriot
Filmede locations London, England, UK (på location)

Resmué

Yuukoku no Moriarty er en tv-serie, der finder sted i det 19. århundrede, hvor det britiske imperium regerer som en global magt. Samfundet er opdelt i strenge klasser, og almindelige borgere har få chancer for at stige til tops, hvor den forhadte adel hersker over dem alle.

William James Moriarty er den anden søn af Moriarty-familien og en ung matematikprofessor med en skarp intelligens. Han lever et simpelt nobelt liv sammen med sine brødre Albert og Louis. Men bag hans venlige facade ligger et ønske om at ødelægge det nuværende samfundsstruktur.

William er også kendt som en velrenommeret privat konsulent, der er villig til at hjælpe enhver i nød. Han hjælper de almindelige mennesker med at løse deres problemer. Men hans rolige optræden skjuler hans sande position som leder af en gruppe, der er villig til at skabe kaos for at opnå en ny verden bygget på asken af den gamle.

Yuukoku no Moriarty er en unik tv-serie, der vender op og ned på Arthur Conan Doyles originale værk. Serien fokuserer på hovedantagonisten og udforsker, hvordan han blev den første og eneste kriminelle konsulent.

I det 19. århundrede lider den arbejdende klasse under den britiske adel. William James Moriarty føler sympati for deres situation og ønsker at vælte det hele. Frustreret over det systemiske uretfærdighed udvikler Moriarty en strategi for at rette op på hele nationen. Ikke engang konsulentdetektiven Sherlock Holmes kan stå i hans vej. Det er tid til, at forbrydelse revolutionerer verden.

Yuukoku no Moriarty følger William James Moriarty i hans forsøg på at ændre samfundets uretfærdighed og skabe en ny verden.

Fem sjove fejl i TV-serien Yuukoku no Moriarty

Fejl nr. 1: Den utrættelige blodmængde

Lad os starte med den klassiske fejl i mange actionserier – den utrættelige blodmængde. I Yuukoku no Moriarty oplever vi, at karaktererne ofte mister store mængder blod uden at påvirke deres evne til at kæmpe. Det er næsten som om, at de har en uendelig forsyning af rødt farvestof indeni sig! Mon ikke en blodtransfusion ville gøre dem godt?

Fejl nr. 2: Tid er relativt – eller er den?

En af seernes mest bemærkelsesværdige opdagelser er, at tid synes at gå i et usandsynligt tempo i Yuukoku no Moriarty. I en scene ser vi karakteren Sherlock Holmes løse en vildt kompleks gåde på få sekunder. Men så, et øjeblik senere, lader han som om det har taget timer! Er han en tidsrejsende eller bare meget god til at blande sig med os seere? Vi vil nok aldrig finde ud af det.

Fejl nr. 3: Talemåder på afveje

Det er altid sjovt, når film og tv-serier blander sig i talemåder. I Yuukoku no Moriarty kan vi ikke undgå at grine, når karaktererne kommer med helt forkerte ordsprog. En fugl i hånden er bedre end ti i ryggen og at dreje på den forkerte side af flipperen er blot nogle få eksempler. Måske skulle de overveje at hyre en ny manuskriptforfatter.

Fejl nr. 4: Uendelige kostumer

Dette er en fejl, der virkelig fører os ud på skråplanet af logik. I Yuukoku no Moriarty ser vi karaktererne skifte tøj flere gange i løbet af en dag, uden at have nogen form for bagage eller garderobe i nærheden. Hvor gemmer de alle de ekstra sæt tøj? Er der en hemmelig dimension i deres rygsække, eller er de alle sammen hyper-effektive superheroes, der skifter på rekordtid?

Fejl nr. 5: Uforklarlige hukommelsestab

Endelig har vi en fejl, der virkelig gør os undrende. I Yuukoku no Moriarty ser karaktererne ud til at lide af pludselige hukommelsestab. De kan huske den mest komplekse information om en sag, men glemmer helt, hvad de lavede for fem minutter siden. Måske skulle de investere i en notesbog eller en app til at hjælpe dem med at holde styr på deres daglige aktiviteter?

Der er ingen tvivl om, at Yuukoku no Moriarty er en underholdende serie, og disse fejl er blot små morsomme bump på vejen. Så næste gang du ser blod flyde uhæmmet, eller karaktererne skifter tøj i en håndevending, så smil og nyd den skønne absurditet. Det er trods alt det, der gør serien unik!

Andre populære titler: HeatMia and MeJulefrokostenA Star Is BornPlayersDay ShiftWelcome HomeMemórias de uma Falsificadora LiteráriaMission: Impossible – FalloutScott Pilgrim împotriva tuturorReign Over MeOne Hour PhotoHoneyThe Last of UsThe Usual SuspectsItHexen hexenDie Hard 2Jurassic World DominionDetective Knight: RogueOuija: Origin of Evil“WatchMojo” Top 5 Shocking Animal Sex FactsSpeak No EvilShadowhuntersShamelessToy StoryVinland SagaForrest GumpRoseanneAdventures in BabysittingRockyConan the BarbarianDuneHolby CityPleasantville – A Viagem ao PassadoCartea pierdută a vrăjitoarelorOzarkDelivery ManF9: The Fast SagaThe PatientThe GuestRicky Gervais: SuperNaturePatriaHigh FidelityDrunk HistoryThe Best of EnemiesQueenpins13 Going on 30ERStewie Griffin: The Untold Story