kinokvinder.dk

Zoey 101 (TV Series 2005–2008)

De medvirkende i TV-serien Zoey 101

Zoey 101 er en populær amerikansk TV-serie, der blev sendt fra 2005 til 2008. Serien handler om teenageren Zoey Brooks, der begynder at gå på den fiktive Pacific Coast Academy (PCA), en kostskole for talentfulde elever. Her støder hun på en række interessante og unikke karakterer, der spiller en vigtig rolle i seriens plot.

Jamie Lynn Spears som Zoey Brooks

Jamie Lynn Spears spiller hovedrollen i Zoey 101 som den charmerende og intelligente Zoey Brooks. Hun har medvirket i alle 61 episoder af serien, der blev sendt fra 2005 til 2008. Jamie Lynn Spears er faktisk lillesøster til det amerikanske popikon Britney Spears og har også selv haft en succesfuld karriere inden for musik og skuespil.

Paul Butcher som Dustin Brooks

Paul Butcher spiller Zoey Brooks lillebror, Dustin, der også går på Pacific Coast Academy. Han er med i alle 61 episoder af serien og er kendt for sin søde og sjove personlighed. Paul Butcher har vist sig at være en talentfuld skuespiller og har senere fortsat sin karriere med både skuespil og musik.

Christopher Massey som Michael Barret

Christopher Massey spiller Zoey Brooks bedste ven og klassekammerat, Michael Barret. Han medvirker også i alle 61 episoder af serien og er kendt for sin sjove og charmerende karakter. Christopher Massey har senere haft forskellige roller i film og TV-serier.

Erin Sanders som Quinn Pensky

Erin Sanders spiller rollen som Quinn Pensky, en genial og eksentrisk elev på Pacific Coast Academy. Hun er med i 60 episoder af serien og er kendt for sin nerdede og videnskabelige tilgang til tingene. Erin Sanders har fortsat sin skuespilskarriere efter Zoey 101 og har medvirket i flere film og TV-serier.

Matthew Underwood som Logan Reese

Matthew Underwood spiller rollen som Logan Reese, en rig antagonist og elev på Pacific Coast Academy. Han medvirker i alle 61 episoder af serien og er kendt for sin selvsikre og charmerende attitude. Matthew Underwood har senere fortsat sin skuespilskarriere og har medvirket i flere film og TV-serier.

Sean Flynn som Chase Matthews

Sean Flynn spiller rollen som Chase Matthews, der er forelsket i Zoey Brooks og er en tæt ven af hende og resten af gruppen. Han medvirker i 52 episoder af serien og er kendt for sin følsomme og venlige karakter. Sean Flynn har senere taget en pause fra skuespil for at fokusere på sin uddannelse.

Victoria Justice som Lola Martinez

Victoria Justice spiller Lola Martinez, en farverig og livlig elev på Pacific Coast Academy. Hun medvirker i 47 episoder af serien og er kendt for sin energiske og sjove personlighed. Victoria Justice har fortsat sin skuespilskarriere efter Zoey 101 og har haft succes med både film og musik.

Andre medvirkende i Zoey 101

Udover de nævnte hovedroller er der også flere andre skuespillere, der har medvirket i serien:

  • Kathleen Laskey som Girl (36 episoder)
  • Abby Wilde som Stacey Dillsen (28 episoder)
  • Alexa Nikolas som Nicole Bristow (25 episoder)
  • Jack Salvatore Jr. som Mark Del Figgalo (26 episoder)
  • Christopher Murray som Dean Rivers (18 episoder)
  • Kristin Herrera som Dana Cruz (13 episoder)
  • Jessica Chaffin som Coco Wexler (13 episoder)
  • Creagen Dow som Jeremiah Trottman (12 episoder)
  • Austin Butler som James Garrett (10 episoder)
  • Allen Evangelista som Firewire (11 episoder)
  • Michael Blieden som Mr. Bender (8 episoder)

Zoey 101 blev skabt af Scott Fellows og Dan Schneider, der begge bidrog til at skabe en unik og underholdende serie for teenagere. Med et talentfuldt cast og en spændende historie blev Zoey 101 en populær TV-serie, der blev elsket af mange.

Serien er stadig populær i dag og har efterladt et varigt indtryk på fans over hele verden. Zoey 101 er en nostalgisk påmindelse om teenageårene og ungdommens udfordringer, og de medvirkende har efterladt et stort indtryk på fans og i underholdningsindustrien som helhed.

Overblik

Titel Zoey 101
Udgivelsesdato 9. januar 2005 (USA)
Oprindelsesland USA
Kendt som Зоуи 101
Filmningssteder Pepperdine University – 24255 Pacific Coast Highway, Malibu, California, USA
Produktionsvirksomheder ApolloProScreen Filmproduktion, Dolphin Entertainment

Resmué

Zoey Brooks og hendes bror, Dustin, begynder deres første dag på Pacific Coast Academy, en privat kostskole der optager piger for første gang i sin historie. Serien følger en gruppe high school-venner/studerende, mens de bor på campus. De jonglerer med flere forskellige ting i livet, støtter hinanden og møder nye mennesker undervejs. Uanset hvad der sker, gør de alt hvad de kan for at klare sig igennem.

Pacific Coast Academy, en kostskole kun for drenge, åbner op for kvindelige studerende for første gang siden den blev etableret. Zoeys lillebror Dustin er allerede elev der, og Zoey beslutter sig for at være en af de første kvindelige elever på PCA. Det er meget spændende, men også meget skræmmende. At passe ind på en ny skole er allerede svært nok, men at flytte væk til en kostskole og bo for sig selv når man kun er 13 år kan blive lidt vildt, især når drenge i høj grad overgår pigerne.

Fem sjove fejl i TV-serien Zoey 101

1. Zoey går aldrig i skole

En af de ting, som mange seere har bemærket i Zoey 101, er, at hovedkarakteren Zoey Brooks næsten aldrig går i skole. Hvordan kan hun have så gode karakterer, når hun aldrig deltager i klasseundervisningen? Er hun nådeundervisningens mester eller bare ekstremt intelligent? Det er op til os at spekulere!

2. De magiske skiftende fester

Har du lagt mærke til, hvordan festerne i TV-serien altid skifter tema på mysteriøs vis? Vi får for det meste ingen forklaring på, hvordan en almindelig pyjamasfest pludselig bliver til en vild westernfest. Måske er der en hemmelig festplanlægger, som hele tiden ændrer temaerne for at forvirre karaktererne? Det er en mystisk fejl, der altid giver os et godt grin.

3. Ændrende fysiske egenskaber

Nogen gange kan det virke som om, at karaktererne i Zoey 101 har evnen til at skifte fysiske egenskaber på et splitsekund. Fra en scene til den næste kan en karakter have langt hår, og så pludselig kort hår uden nogen forklaring. Måske er der en frisør på skolen, som er ekstra hurtig til at klippe og farve?

4. Gåtursmareridtet

Har du nogensinde bemærket, hvor lang tid det tager for karaktererne at gå på tværs af Pacific Coast Academy? Selvom skolen ser ret lille ud, tager det dem evigheder at nå frem til deres destinationer. Det virker som om, de går i cirkler eller måske løber ind i usynlige mure under deres gåture. Det er en gåtursmareridt, vi alle kan grine af.

5. Elevatorer, der forsvinder

Eleverne på Pacific Coast Academy synes at have en bemærkelsesværdig mangel på elevatorer. De skal altid forcere stejle trapper for at nå deres klasseværelser eller sovesale. Hvad skete der med den modernisering af skolen? Måske har elevatorerne deres eget hemmelige liv og kun viser sig for de mest udvalgte studerende. Tænk over det næste gang du ser dem kæmpe med trappetrinene!

Andre populære titler: CSI: VegasInsidious: Chapter 2Armageddon TimeSpider-Man: Een nieuw universumThe RescueFatal AttractionsJohn Wick: Capítulo 4The Skeleton KeyBillionsReady or NotKill Bill: Vol. 1Von Löwen und LämmernPeter Pan & WendyGuardians of the Galaxy Vol. 2Diario de un GigolóBruce AlmightyThe Grand TourGrimMother!The Summer I Turned PrettyThe GameTemple GrandinAriel PhenomenonThe Old FoxThe Watcher – Willkommen im Motor Way MotelSix Days Seven Nights3096 TageExtantCarnetul morțiiThe FightersFallingBrawl in Cell Block 99CloudsMarvel Studios: LegendsEastern PromisesDark ShadowsStar Wars: The Clone WarsLady Chatterleys LoverMississippi BurningSerenityBarbieEen stor familieTwo and a Half MenDear Zachary: A Letter to a Son About His FatherEverything I Know About LoveAnn Rules A House on Fire2900 HappinessKatlaParks and Recreation