kinokvinder.dk

Crash Landing on You (TV Series 2019–2020)


Overblik

Titel Crash Landing on You
Udgivelsesdato 14. december 2019 (USA)
Oprindelsesland Sydkorea
Sprog Koreansk
Også kendt som Loves Emergency Landing
Optagelsessteder Interlaken, Schweiz

Resmué

TV-serien Crash Landing on You er en absolut hemmelig kærlighedshistorie om en chaebol-arving, der gør en nødlanding i Nordkorea på grund af en paraglidingsulykke, og en nordkoreansk specialofficer, der forelsker sig i hende og skjuler og beskytter hende.

Da den berømte ejer af et modefirma, Yoon Se-ri, finder sig fanget i Nordkorea efter en ødelæggende paraglidingsulykke, møder hun Ri Jeong-hyeok, en anseelig militærkaptajn. Under sit ophold opdager Se-ri de vanskeligheder, der er forbundet med at leve i Nordkorea, og som hun langsomt forelsker sig i Captain Ri, er det op til hende og hendes nordkoreanske kampfæller at finde vej tilbage til Sydkorea, samtidig med at de skjuler deres kærlighed til hinanden.

Fejl i TV-serien Crash Landing on You får seerne til at skråle af grin

Ser du også den populære koreanske TV-serie Crash Landing on You? Så har du sikkert bemærket, at selvom den er fyldt med spænding og romantik, er der omkring den også nogle fejl, der får os til at trække på smilebåndet. Vi har samlet nogle af de mest morsomme fejl, som seerne har opdaget – læs med og grin med os!

En forkert rang? Måske har nogen misforstået her…

Det er svært ikke at lægge mærke til, hvordan karakteren Park Kwang Beom bliver refereret til som Lieutenant eller 1st Lieutenant i underteksterne på Netflix. Men vent lige et øjeblik, noget passer ikke helt sammen her! Park Kwang Beom bærer nemlig ranktegnene for en menig soldat. Først er han en oversergent (Hasa), og senere en sergentspecialist (Chungsa). Måske burde de have haft en bedre rangskema-oversætter – eller nogen, der forstod forskellen på menig og officer. Men hey, fejl sker for de bedste, ikke?

Hvordan hedder serien på fransk? Tja, det er godt spørgsmål!

Tvivler du på sejrens navn? Spørger du dig selv, hvordan TV-serien Crash Landing on You blev udgivet officielt i Canada på fransk? Så er du ikke alene! Vi ved det heller ikke! Måske er franskmændene begejstrede for denne eksplosion af kærlighed og drama, men konkret navnet, dét har vi endnu tilgode at opklare. Det minder os om, at nogle gange er det bare bedst at nøjes med originalsproget – se, så bliver der heller ingen forvirring!

Sådan, nu har vi haft en festlig tur i fejlens verden sammen! Det er altid sjovt at bemærke de små detaljer, der får os til at grine – selv i de mest populære TV-serier. Så læn dig tilbage, og nyd de skidesjove fejl i Crash Landing on You – det er netop sådan, vi får mest ud af vores underholdning!

Andre populære titler: Virgin RiverGirls do PornSound of MetalThe SilmarillionPredestinationTrue BloodWrong Turn 2: Dead EndFrench KissLock, Stock and Two Smoking BarrelsThe Last of UsFeel GoodRoslund & Hellström: Cell 8Ghost AdventuresDet næsten perfekte drabThe Color PurpleThe Girl on the TrainAngelThe Karate KidGuardians of the GalaxyEvil Dead RiseViața e frumoasăHomefrontThe Manor“Shock Docs” Scream: The True StoryThe ImpossibleThe Man in the High CastleEasy RiderMoney HeistKarla & KatrineChicago P.D.Slumdog MillionaireChosenSpyLionFight ClubReturn to EdenGuardians of the GalaxyChris Rock: Selective OutrageThe Lord of the Rings: The Rings of PowerMainstreamThe MexicanRabbit HoleYoung SheldonGladiatorTriangle of Sadness“Min far er rocker” OliverMad MenMidsomer Murders